Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
sehzade' Alıntı:
Çıplak Ayaklıydı Gece - Ahmet ÜMİT

Ahmet ÜMİT'in hızlı devrimci olduğu günlerde (muhtemelen yaşanmış olaylar) yaşananları anlatan bir kitap.
Olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmış tavsiye ederim...
Ahmet Ümit'in tüm kitaplarını okudum..
Polisiye seviyorsanız "Beyoğlu Rapsodisi" - "Kukla" ve "İstanbul Hatırası" gerçekten harika

bridget' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
Çıplak Ayaklıydı Gece - Ahmet ÜMİT

Ahmet ÜMİT'in hızlı devrimci olduğu günlerde (muhtemelen yaşanmış olaylar) yaşananları anlatan bir kitap.
Olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmış tavsiye ederim...
Ahmet Ümit'in tüm kitaplarını okudum..
Polisiye seviyorsanız "Beyoğlu Rapsodisi" - "Kukla" ve "İstanbul Hatırası" gerçekten harika

Bir Ahmet ÜMİT hayranı daha görmek sevindirdi beni.
Hocam Ahmet ÜMİT'in bütün kitaplarını okudum.
Beyoğlu Rapsodisi, Sultanı Öldürmek ve Aşk Köpekliktir benim favorilerimdir...

Sultan Selahaddin El Kürdi - Reha ÇAMUROĞLU

Biraz önyargıyla başladığım fakat önyargılarımın hemen dağıldığı güzel bir kitap. Sultan Selahaddin'i ve döneminde yaşananları (1170-1193) objektif ve akıcı bir şekilde öğrenmek isteyenlere tavsiye edilir. Özellikle Sultan Selahaddin'in Abbasi Halifesi, diğer emir ve sultanlar ile ümmetden "cihad" konusunda şikayetleri çok ilginç. Adeta günümüze gönderme yapmış...

Peygamberimizin Hayatı - Rahime KAYA

5. sınıf öğrencilerine siyer dersi için almıştım. Peygamberimizin hayatını yeni okuyacaklar için tavsiye edilir. Sade ve basit bir dille yazılmış. Peygamberimizin hayatı derinlemesine değil genel hatlarıyla anlatılmış.

iskender pala od ...yunus emrenin hayaıtını acılarını nasıl dervişlik şeyhlik makamına ulaştığınıo adı gibi içiniz yanarak okuyacaksanız hele bir de benim gibi anneyseniz oğluna olan özlemi ve arayışına göz yaşı dökeceks,iniz çok güzel elinizden bırakamayacağınız sürükleyici bir "AŞK" romanı....

Geri