Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
@beterbocek o sizin blog muydu hocam, ben de takipçilerdenim :) Ahmet Şerif İzgören'in tarzını beğeniyorum, kitapları güzel oluyor. Nedense bazıları daha ismi geçtiğinde alerji kapıyor :D

ihsan oktay anar - amat okuyorum

fatmazehra' Alıntı:
Amat da bitti, güzeldi fakat bence Anar sıralaması 1. P.K.A. 2.
Suskunlar 3. Amat 4. Yedinci Gün

ihsan oktay anar'ın p.k.a.'sını daha önceleri okumuştum. İkinci okuduğum kitabı oldu amat. Yarın kitapkafe ve ilçe kütüphanesine bakacağım. Bulabilirsem bir i.o.anar kitabı daha alırım. Bulamazsam bu sefer yaşar kemal deneyeceğim :D

Ben Suskunlar, Amat ve Efrasiyabin Hikayeleri kitaplarını ilçe kütüphanemizden alıp okudum siz de bulursunuz belki

Hayatın Kendisi - Ben yazdım ben yazıyorum ben okuyorum... Pek iç açıcı bir roman değil ve ne zaman biteceğini bilmiyorum.

Birtakım İnsanlar (eski adıyla Medar-ı Muaşeret Motoru) - Sait Faik Abasıyanık

omd' Alıntı:
@beterbocek o sizin blog muydu hocam, ben de takipçilerdenim :) Ahmet Şerif İzgören'in tarzını beğeniyorum, kitapları güzel oluyor. Nedense bazıları daha ismi geçtiğinde alerji kapıyor :D

ihsan oktay anar - amat okuyorum

Hocam bizim blogumuz eşim, ben ve babamızın beraber yaptığı üç kişilik bir aile blogu. Ahmet şerif İzgören ile ilgili yeni bir yazı paylaştık.
http://birazyazalim.blogspot.com/2012/09/ahmet-serif-izgoren-kitaplari.html
Ben çok seviyorum Ahmet Şerif İzgören kitaplarını severek okuyorum. Okuduklarımı paylaşıyorum.

omd' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
rezber' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
Son dönemlerde okuduğumuz kitapları burada paylaşalım...

Fırat Suyu Kan akıyor Baksana - Yaşar KEMAL
Karıncanın Su İçtiği - Yaşar KEMAL

İnce Memed gibi 4 kitaptan oluşan bir seri. İlk iki kitabı okudum. Lozan Anlaşmasıyla ortaya çıkan Türk-Rum mübadelesinde yaşananları anlatıyor. Gerçekten bir başyapıt. Diğer 2 kitabı bulamadım. Bulur bulmaz onları da okuyacağım...
bu bir üçleme değilmiy di 3. kitap Tanyeri Horozları ben okudum bu üçlemeyi. 4. çıkacak deniliyordu üni yıllarında ama yazıldı yazılacak merakla bekliyorum hala.Yaşar baba 4. kitabı yazınca baştan seriyi okumama lazım. harika bir kitap serisidir.

Bu tatilde sıcaklarda zor da olsa Hermann Hesse'nin bozkırkurdu romanını okuyorum.

Hocam an itibariyle dediğiniz gib üçlemeden oluşan bir seri. Ancak serinin dördüncü kitabı yazılıp basılmadığı için dörtlü seri tabirini kullandım.
Serinin dördüncü kitabını Yaşar KEMAL öldükten sonra basacaklar diye bir haber okumuştum. (Vasiyetinin bu yönde olduğunu da yazmışlardı)
Serinin basılmayan dördüncü ve son kitabının adının "Açık Ada Açık Deniz" olacağı söyleniyor...
Şu http://www.idefix.com/kitap/ince-memed- ... CBCT72E9KH linkteki dörtleme farklı mı hocam?

Nihayet serinin dördüncü ve son kitabı okuyucuyla buluştu. Elimde okuduğum birkaç kitap var. Bu kitaplar biter bitmez alıp okuyacağım...

http://www.idefix.com/kitap/ciplak-deni ... 4DVQOWW7F7

Psikoanalist - John Katzenbach

Kitabı okumaya daha yeni başlamama rağmen çok zevkli ve sürükleyici bir kitap...

53. doğum günün kutlu olsun, doktor. Ölümünün ilk gününe hoş geldin.
New York'lu bir psikanalist olan Dr. Frederick Starks tehdit dolu, gizemli bir mektup alır. Kendini, Rumpelstiltskin adlı bir adamın tasarladığı korkunç bir oyunun ortasında bulur. Kurallar bellidir: İki hafta içinde Starks onun kim olduğunu tahmin edebilirse özgürlüğünü geri kazanacaktır. Başarısız olursa Rumpelstiltskin, Dr. Starks'ın sevdiği 52 yakınını tek tek öldürecektir - ancak ona bir seçenek daha sunar: Kendini öldür.

Geri