Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Ahmet ŞİMŞİRGİL hocanın KAYI serisini okuyorum arkadaşlar çok güzel bir kitap KAYI 3 teyim.

Ustam ve Ben yeni bitti... Güzel tavsiye ederim..Kelime haznemi genişletti.
Şimdi, Sarah Jio- Böğürtlen Kışını okuyorum.

Uğur Koşar- Allah de Ötesini Bırak.. (yeni başladım)
son zamanlarda okuyup beğendiğim bi kaç kitap tavsiyesi::
Bir Darbenin Anatomisi-Yılmaz Öztuna
Kösem Sultan- Demet Altınyeleklioğlu
Efsana-İskender Pala

Tarihi romanları sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum :roll:

sehzade' Alıntı:
Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet ÜMİT

Harika bir Ahmet ÜMİT kitabı daha. 2,5 günde bitirdim kitabı. Tüm polisiye ve İstanbul tutkunlarına tavsiye ederim.
Kitapla ilgili bir ipucu da vereyim. Yazar bu kitaba gerçek kimliği ile kendini de katmış. Bu da kitaba ayrı bir tat vermiş...

Ahmet Ümit'in tüm kitaplarını okudum..Açık ara favorim İstanbul Hatırası, Beyoğlu Rapsodisi ve Patasana..
Okumadıysanız tavsiye ederim..

bridget' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
Beyoğlu'nun En Güzel Abisi - Ahmet ÜMİT

Harika bir Ahmet ÜMİT kitabı daha. 2,5 günde bitirdim kitabı. Tüm polisiye ve İstanbul tutkunlarına tavsiye ederim.
Kitapla ilgili bir ipucu da vereyim. Yazar bu kitaba gerçek kimliği ile kendini de katmış. Bu da kitaba ayrı bir tat vermiş...

Ahmet Ümit'in tüm kitaplarını okudum..Açık ara favorim İstanbul Hatırası, Beyoğlu Rapsodisi ve Patasana..
Okumadıysanız tavsiye ederim..

Bir Ahmet ÜMİT okuru daha görünce çok mutlu oldum. Hocam ben de yazarın bütün kitaplarını okudum.
Kitapla arası iyi olan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum Ahmet ÜMİT'i. Bugün okulda bir arkadaşıma Beyoğlu Rapsodisi ve Aşk Köpekliktiri verdim.
Kuvvetle muhtemel diğer kitaplarını da isteyecektir. :)

Not: Benim favorilerim Beyoğlu Rapsodisi, Sultanı Öldürmek ve Aşk Köpekliktir...

Mihmandar - İskender PALA

Yazar kitabı yazarken pekçok kaynaktan yararlanmış. Genel itibariyle güzel diyebilirim.
Eleştirdiğim nokta ise; Efsane'de Barbaros'u, Od'da Yunus'u, Şah&Sultan'da Yavuz'u ve Şah İsmail'i çok az anlattığı gibi burda da Ebu Eyyub'u çok az anlatmış. Ebu Eyyub tüm kitabın ancak yüzde 15-20 sini kapsıyor...

Geri