Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Efendimiz 2 - Reşit HAYLAMAZ

Serinin ikinci ve sonuncu kitabı. Kitapta ilkinde olduğu gibi bazı yerlerde hatalar var. Öneririm diyebileceğim bir kitap değil...

Ahmed Arif'in Leyla Erbil'e mektuplarını içeren Leylim Leylim'i okuyorum... Şimdilik hüzünlü giden bir kitap...

Hz. İsa ve Mesih İnancı - İbrahim SARMIŞ

Hazreti İsa'nın Mesih olarak tekrar gelmeyeceğini İncil'den, Tevrat'tan ve Kur'an-ı Kerim'den yola çıkarak anlatan bir kitap. 4 İncil'in nasıl birbiriyle çeliştiğini örneklerle anlatmış. Mesih kavramı ile ilgili doğru bilinenlerin yanlışlığını net bir şekilde anlatmış. Tavsiye ederim...

sinan akyüz-piruze, şamda bir türk gelini (yeni bitirdim özellikle bayan arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir kitap)

ben de şuanda halil delice-Hicret Gülleri'nin 2. cildini okuyorum. 1. cidin ilk 100 sayfasında biraz ağır gelebilir ama sonrasını siz istemesenizde bırakamıyorsunuz.harika bi kitap 2 ciltten oluşuyor.

diğeri kitap da özellikle evli olan ve evlenmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyemdir. huzurun kaynağı aile-mehmet oruç. bu kitap da çok kıymetli

Nar Ağacı - Nazan BEKİROĞLU

Yeni başladım. Giriş bölümü gayet güzel. Tavsiye edebileceğim kitaplar arasında duruyor...

İncir Kuşları - Sinan Akyüz

Bosna soykırımında geçen bir aşk hikayesi. Okumanızı tavsiye ederim. Bir çırpıda bitiyor.

Sızma Sanatı - Kevin MITNICK

Bilgisayar korsanları, davetsiz misafirler ve düzenbazların istismarları ardındaki gerçek hikâyeler

amin maalouf afrikalı leo

doğudan uzaktayı okuyumuştum buda çok güzel okumanızı tavsiye ederim

Senden Önce Ben- Jojo Moyes
Sevgilimden Son Mektup- Jojo Moyes aynı yazara ait ikisi de çok güzel tavsiye ederim.

Kardeşimin Hikayesi- Livaneli Harika bir kurgusu var. Kitabın sonunu tahmin etmeye çalışırken bir çırpıda bitiyor kitap :) :+1:

Geri