Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
hasan' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
Efendimiz 1 - Reşit HAYLAMAZ

Peygamberimizin hayatını anlatan bir kitap. Kitapta peygamberimize onun öncelikle kul olduğunu geri plana atan bir sürü sıfat eklenmiş. Kitapta 8-10 yerde bariz yanlış gördüm. Yayınevini aradım. Telefona bir kadın çıktı. Yetkili birine bağlamasını istediğimde, "Yetkililer çok meşgul, şimdiye kadar sadece siz hata olduğunu söylediniz" dedi. Ben söz konusu hataların Resullullah'ın hayatını anlatan bir kitap da değil de başka bir kitap da olsa kendilerini aramayacağımı söyledim. Kadın yine "Yetkililer meşgul, çok istiyorsanız mail atarak şikayetinizi iletin." deyince ben de, benden vebal gitti artık vebal size ait deyip telefonu kapattım.

Not: Kitabı NT'den almıştım. Cemaatin bu şekilde hatalara sahip çıkmaması beni çok üzdü.
Yayınevi: Işık Yayınları
Telefon: 0216 522 11 44
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default ... =155499803 bu kitap mı?

Hocam kitapyurdu.com adresine eleştirilerinizi yazarsanız daha iyi olu. iki-üç örnek de ekleyinde sırf laf atmak için yazılmadığı da bilinsin.
Yorumlara baktım %80 övmüş, %10 eh demiş, %10 da sert bir şekilde yermiş hatta dediğim gibi örnekler vermiş...

Kitabı okumadım ama en beğendiğim Siyer Salih Suruç ait olandır.

Hocam kitapyurdu.com'a yorumu ekledim. Dediğiniz gibi yorumların çoğunluğu olumlu. Ama benim tespitlerim de belli. Sadece bu kaynaktan Peygamberimizin hayatı okunursa yetersiz olur. Başka kaynaklardan da okuyup okunanlara göre sentez yapılmalı...

Sargon' Alıntı:
İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası
ben amat ve yedinci gün kitabını okudum...yazarın üslubu, dil ve kurgu anlamında kendinden önceki hiçbir yazara benzemeyecek kadar farklılığı, yazdıkları başkaları tarafından da yazılamayacak kadar kendine özgü bir yazar oluşu ,kendine özgü yaratmış olduğu dil, zekice kurgu, düş dünyası ve bir dolu ayrıntı ile zevkle okumuştum..kitapları arasındaki bağlantıyı koparmamak için sırası ile okumak gerekiyormuş bunu bilmiyordum...size tavsiyem sıra ile okumanız..
Puslu Kıtalar Atlası -Kitab-ül Hiyel -Efrâsiyâb'ın Hikâyeleri -Amat -Suskunlar -Yedinci Gün

herohamster' Alıntı:
Sargon' Alıntı:
ben amat ve yedinci gün kitabını okudum...yazarın üslubu, dil ve kurgu anlamında kendinden önceki hiçbir yazara benzemeyecek kadar farklılığı, yazdıkları başkaları tarafından da yazılamayacak kadar kendine özgü bir yazar oluşu ,kendine özgü yaratmış olduğu dil, zekice kurgu, düş dünyası ve bir dolu ayrıntı ile zevkle okumuştum..kitapları arasındaki bağlantıyı koparmamak için sırası ile okumak gerekiyormuş bunu bilmiyordum...size tavsiyem sıra ile okumanız..
Puslu Kıtalar Atlası -Kitab-ül Hiyel -Efrâsiyâb'ın Hikâyeleri -Amat -Suskunlar -Yedinci Gün
Anar'ın tüm kitaplarını önceki yaz okumuştum, bir tek Kitabul Hiyel kaldı onu da çok merak ediyorum... Yazarın dili çok farklı her kitabı beni çok etkilemişti.

Dan Brown'un Cehenneminin ardından Canan Tan- İz bitti. Güzel bir Canan Tan kitabıydı. Ötekiler gibi basit bir dili var ama bu kadın insanın ruhunu nereye dokunması gerektiğini ve nerden vuracağını çok iyi biliyor.Elimdede Ve dağlar Yankılandı var. Khaled Hosseını Yine beni şaşırtmayacak diğer güzel kitapları gibi bundada sürükleyecek diye düşünüyorum.

herohamster' Alıntı:
Sargon' Alıntı:
ne yazık ki ilk önce Amat'ı okudum. zaten Amat'ı okuduktan sonra okurların hepsi sıra ile okumamı söylemişlerdi. İhsan Oktay Anar'ın bu topraklardan çıkmış olması hepimiz için önemli bir ayrıcalık.

Guguk Kuşu-Ken Kesey

Kitabı bitirdikten sonra bi akıl hastanesine yerleşmeyi planlıyorum.

Kuşatılan Türkiye-Merdan YANARDAĞ

kitapla ilgili yorum yazmak isterim ama birilerini rahatsız etmemek adına yapmıyorum. Kısaca cemaatle ilgili bir kitap...

sehzade' Alıntı:
Eslivya' Alıntı:
Guguk Kuşu-Ken Kesey

Kitabı bitirdikten sonra bi akıl hastanesine yerleşmeyi planlıyorum.

Hocam kitaptan çok etkilendin sanırım. Kitabın konusu nedir?

Hocam olaylar akıl hastanesinde geçiyor. Herkes akıl hastası. Bence hayata bir de onların gözünden bakmak lazım. Herşeyi kendilerince ilginç bi şekilde yorumlamaları, takıntıları vs. Daha önce edinmediğim fikirlere sahip oldum kitap sayesinde. Henüz bitmedi :)

ECKHART TOLLE - VAR OLMANIN GÜCÜ
hayata bakış açınızı değiştirecek bir kitap....konu : ego

Geri