Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Öğrenme Sitilleri Alp Boydak
Okulumuzda yürütülen bir proje sebebiyle bir çok seminerine katıldığım mükemmel bir eğitimci olan Alp Boydak ın yazdığı bu kitabı bence her anne baba ve öğretmen okumalı..
Bu kitabı okuduktan sonra hem kendi çocuğuma hem de öğrencilerime olan bakış açım tamamen değişti..

Karanlığa Okunan Ezanlar - Nihat GENÇ

Yazarın deneme yazılarından oluşan çok güzel bir kitap. Özellikle Bosna ile ilgili yazılanlar göz yaşartacak cinsten.
Tüm kitap severlere tavsiye olunur...

ıskender pala katre-i matem
(aramızda adanalı arkadaşlar varsa bir sorum olacak; .orsan kitap işinin çok olduğunu, gündemdeki kitapların 4-5 lira gibi fiyatlara gayet kaliteli basımla satıldığını duydum?)

berra_u' Alıntı:
bilisimci61' Alıntı:
Zaman Çarkı, 3. cilt Yeniden Doğan Ejder

bu seriyi merak ediyorum... nasıl?

kitaba gelince..selman kayabaşı- teşkilat...
başlamak üzereyim..

Berra Hocam Teşkilat'ta çok fazla mantık hatası var. Yıllar önce ilk çıktığında okumuştum. Hatalara istinaden devam kitaplarını (Muhafız ve Hanedan) okumama kararı aldım...

sehzade' Alıntı:
berra_u' Alıntı:
bilisimci61' Alıntı:
Zaman Çarkı, 3. cilt Yeniden Doğan Ejder

bu seriyi merak ediyorum... nasıl?

kitaba gelince..selman kayabaşı- teşkilat...
başlamak üzereyim..

Berra Hocam Teşkilat'ta çok fazla mantık hatası var. Yıllar önce ilk çıktığında okumuştum. Hatalara istinaden devam kitaplarını (Muhafız ve Hanedan) okumama kararı aldım...

diğer kitaplara başlatmayacak kadar mantık hataları varsa.... :shock: hocam ben de bunu bitirip diğerlerine devam ederim diye düşünüyordum...kitap bitsin, yorumumu yazarım :)

Berra Hocam Teşkilat'ta çok fazla mantık hatası var. Yıllar önce ilk çıktığında okumuştum. Hatalara istinaden devam kitaplarını (Muhafız ve Hanedan) okumama kararı aldım...[/quote]

diğer kitaplara başlatmayacak kadar mantık hataları varsa.... :shock: hocam ben de bunu bitirip diğerlerine devam ederim diye düşünüyordum...kitap bitsin, yorumumu yazarım :)[/quote]

Berra Hocam Türk derin devletine yönelik kitap okumak istiyorsan Bahaaddin ÖZKİŞİ'nin Köse Kadı ve Uçtaki Adam adlı kitaplarını tavsiye ederim.
Rahmetli kitapları 1970 yılında yazmış. Ancak o zamanki kurgu yeteneği 2003 yılında yayına başlayan Kurtlar Vadisi'nden çok ötede.
Kitap 16. yüzyılın sonlarında Orta Avrupa'da (Macaristan ve İstolni Belgrad) Osmanlı derin devletinin faaliyetlerini anlatıyor.
Kitapları bitmesin diye yavaş okuduğum halde 2 günde bitirmiştim...

Dediğim kitapları okursan yorumlarını burada paylaşmanı bekliyorum...

george orwell 1984 çok beğendiğim bu kitabı 2kere okudum
ve herkeze tavsiye edeyorum
okunulası kitap

Sisle Gelen Yolcu - Jean Christophe GRANGE

Kaiken hariç tüm GRANGE kitaplarını okudum. Aralarında en iyisi bence bu. Tüm GRANGE tutkunlarına tavsiye ederim...

Eğitim Yazıları - Mustafa İSLAMOĞLU

Yazılar serisinden bir kitap. Serideki diğer kitaplar gibi bu da tavsiye olunur...

sehzade' Alıntı:

Yazılar serisinden bir kitap. Serideki diğer kitaplar gibi bu da tavsiye olunur...

bende yahudileşme temayülü' nü okuyorum ve mükemmel bir kitap. islamoğlunun okuduğum kitaplarının tamamı mükemmel.

yuca' Alıntı:
sehzade' Alıntı:

bende yahudileşme temayülü' nü okuyorum ve mükemmel bir kitap. islamoğlunun okuduğum kitaplarının tamamı mükemmel.

Forumda İSLAMOĞLU'nu okuyan birini daha görmek çok sevindirdi beni.
Benim favorilerim; İmamlar ve Sultanlar, İslami Hareketler ve Kıyamlar Tarihi, Üç Muhammed ve Siyaset Yazıları...

Geri