Benim laptop samsung. Hardiski seagate. Demekki adamlar biliyoki kendi laptoplarında kendi hardisklerini kullanmıyorlar.hasari' Alıntı:Markalara baktığımda genellikle aynı marka gidici benim HDD aynı marka idi gitti.
İsmini söylemiyorum deşifre olmasın.
Benim laptopta kendi markalarını kullanmışlardı.zech' Alıntı:Benim laptop samsung. Hardiski seagate. Demekki adamlar biliyoki kendi laptoplarında kendi hardisklerini kullanmıyorlar.hasari' Alıntı:Markalara baktığımda genellikle aynı marka gidici benim HDD aynı marka idi gitti.
İsmini söylemiyorum deşifre olmasın.
hasari' Alıntı:Bu yazılım ile hardiskinizin durumunu öğrenebilirsiniz. Veri kaybına uğramadan bir test yaptırın. Gerekiyorsa yeni HDD siparişi verin yoksa aniden birde bakmışsınız HDD açılmıyor.
Program 14 günlük kullanıma izin veriyor denedikten sonra alıp almamak size kalmış.
Sizde ekran görüntüsü eklerseniz en azında HDD ömürleriyle ilgili bir fikrimiz olur.
Sizin HDD toprağa bakıyor. Bir süre daha kullanırsınız nerede yolda kaldıysa artık.sevdiceğim' Alıntı:benimki kötü niye öyle çıktı yaaaaaa :cry: :cry:
HDD sağlamlık durumuna 100 üzeriden 80 puan vermiş yani HDD bad sectörler var.oracle' Alıntı:güvenirlik %80 yazıyor. neyle alakalı acaba?
Hocam taşınabilir HDD çıkardıktan sonra diğerini de dene.esenordelarthe' Alıntı:
hasari' Alıntı:Sizin HDD toprağa bakıyor. Bir süre daha kullanırsınız nerede yolda kaldıysa artık.sevdiceğim' Alıntı:benimki kötü niye öyle çıktı yaaaaaa :cry: :cry:
ve mayaların kehaneti gerçekleşmedi ama programın benim laptopla ilgili kehaneti gerçekleşti. bilgisayarım sabahtan beri hard disk hatası veriyor yedeklemeyi başlatıp diski onarmayı deneyin diye ben de bilgilerimi yedekleyip gerisini boşverdim....sevdiceğim' Alıntı:hasari' Alıntı:Bu yazılım ile hardiskinizin durumunu öğrenebilirsiniz. Veri kaybına uğramadan bir test yaptırın. Gerekiyorsa yeni HDD siparişi verin yoksa aniden birde bakmışsınız HDD açılmıyor.
Program 14 günlük kullanıma izin veriyor denedikten sonra alıp almamak size kalmış.
Sizde ekran görüntüsü eklerseniz en azında HDD ömürleriyle ilgili bir fikrimiz olur.
Geçmiş olsun artık yeni HDD almanın zamanı.sevdiceğim' Alıntı:ve mayaların kehaneti gerçekleşmedi ama programın benim laptopla ilgili kehaneti gerçekleşti. bilgisayarım sabahtan beri hard disk hatası veriyor yedeklemeyi başlatıp diski onarmayı deneyin diye ben de bilgilerimi yedekleyip gerisini boşverdim....
kaçınılmaz son..... son ana kadar bekliyecem ama şimdiden hdd tavsiyeleri alabilirm. laptop ASUS N53 serisihasari' Alıntı:Geçmiş olsun artık yeni HDD almanın zamanı.sevdiceğim' Alıntı:ve mayaların kehaneti gerçekleşmedi ama programın benim laptopla ilgili kehaneti gerçekleşti. bilgisayarım sabahtan beri hard disk hatası veriyor yedeklemeyi başlatıp diski onarmayı deneyin diye ben de bilgilerimi yedekleyip gerisini boşverdim....
2.5" Western Digital, Toshiba denk gelirse Segatesevdiceğim' Alıntı:kaçınılmaz son..... son ana kadar bekliyecem ama şimdiden hdd tavsiyeleri alabilirm. laptop ASUS N53 serisihasari' Alıntı:Geçmiş olsun artık yeni HDD almanın zamanı.sevdiceğim' Alıntı:ve mayaların kehaneti gerçekleşmedi ama programın benim laptopla ilgili kehaneti gerçekleşti. bilgisayarım sabahtan beri hard disk hatası veriyor yedeklemeyi başlatıp diski onarmayı deneyin diye ben de bilgilerimi yedekleyip gerisini boşverdim....
Baya kötüymüşhayaletxxx' Alıntı:BU BENIM pek iç açıcı deel :++:
teşekkür ederim hasari hocamhasari' Alıntı:2.5" Western Digital, Toshiba denk gelirse Segatesevdiceğim' Alıntı:kaçınılmaz son..... son ana kadar bekliyecem ama şimdiden hdd tavsiyeleri alabilirm. laptop ASUS N53 serisihasari' Alıntı:Geçmiş olsun artık yeni HDD almanın zamanı.sevdiceğim' Alıntı:ve mayaların kehaneti gerçekleşmedi ama programın benim laptopla ilgili kehaneti gerçekleşti. bilgisayarım sabahtan beri hard disk hatası veriyor yedeklemeyi başlatıp diski onarmayı deneyin diye ben de bilgilerimi yedekleyip gerisini boşverdim....
Fiyatı uygun olanı al.
HDD lerde S.M.A.R.T teknolojisi var. HDD bozulmadan önce bunun bilgisi alınabiliyor.volkankey' Alıntı:bir yazılım donanımın fiziksel şartları hakkında bu kadar kısa sürede bilgi veremez