:+1:
HDD ölüyor son günleri yaşıyor verileri mutlaka yedekleyin. Şimdiden yeni HDD siparişi verebilirsiniz.pckopat11' Alıntı:bu bizim bir arkadaşın ha bire hata veren bilgisayarı. sıkıntısını biliyordum ama bu kadar da kötü olduğunu tahmin etmiyordum.
bilgileri yedeklemekten başka yapacak bişey varmı? ne dersiniz
yuh yaa ne kadar açık kalmışşşleventgenc' Alıntı:buda benim diskin durumu. baya açık kalmış
Çok iyi olduğu söylenemez şuan nasıl çalışıyor herhangi bir hata mesajı oluşuyor mu mavi ekran gibi şeyler. İşlemci full kapasite çalışıyor mu bilgisayar gürültülü ve çok ısınıyor mu?furkanhoca' Alıntı:Arkadaşlar , müdür beyin bilgisayarının durum raporu bu şekilde. Durum vahim mi sizce de?
hasari' Alıntı:Çok iyi olduğu söylenemez şuan nasıl çalışıyor herhangi bir hata mesajı oluşuyor mu mavi ekran gibi şeyler. İşlemci full kapasite çalışıyor mu bilgisayar gürültülü ve çok ısınıyor mu?furkanhoca' Alıntı:Arkadaşlar , müdür beyin bilgisayarının durum raporu bu şekilde. Durum vahim mi sizce de?
Hocam HDD değiştirme vakti gelmiş elinizde başka HDD varsa onu takın bundan hayır gelmez artık.furkanhoca' Alıntı:hasari' Alıntı:Çok iyi olduğu söylenemez şuan nasıl çalışıyor herhangi bir hata mesajı oluşuyor mu mavi ekran gibi şeyler. İşlemci full kapasite çalışıyor mu bilgisayar gürültülü ve çok ısınıyor mu?furkanhoca' Alıntı:Arkadaşlar , müdür beyin bilgisayarının durum raporu bu şekilde. Durum vahim mi sizce de?
Hasari hocam , açılışta SMART hatası veriyor. Diğer bahsettiklerinizde pek bi sorun görünmüyor. Beni korkutan ise SMART hatası.
furkanhoca' Alıntı:Hasari hocam , açılışta SMART hatası veriyor. Diğer bahsettiklerinizde pek bi sorun görünmüyor. Beni korkutan ise SMART hatası.
Hocam HDD değiştirme vakti gelmiş elinizde başka HDD varsa onu takın bundan hayır gelmez artık.
Gitti kadar kullanın ama siz genede önemli gördüklerinizi başka yere yedekleyin.mayhem' Alıntı:geçen hafta devamlı uyarı veriyodu yedekleme yapın diye ve sonra kendini yeniden başlatıp sadece kurtarma seçenekleri çıkıyodu açılmıyodu yani sistem
3. kez kurtarma yaptım 1 haftadır sıkıntı yok gibi duruyor ama bakalım güvenirlik 0 çıktı
saolun hocamhasari' Alıntı:Gitti kadar kullanın ama siz genede önemli gördüklerinizi başka yere yedekleyin.mayhem' Alıntı:geçen hafta devamlı uyarı veriyodu yedekleme yapın diye ve sonra kendini yeniden başlatıp sadece kurtarma seçenekleri çıkıyodu açılmıyodu yani sistem
3. kez kurtarma yaptım 1 haftadır sıkıntı yok gibi duruyor ama bakalım güvenirlik 0 çıktı