Arkadaşlar geçmişe bir dönüş
Bilecikte Formatörlüğün önü açıldı!Hatayın işi Zor! 31 Eki 2010, 11:53
Bilecikte formatörlüğe karşı hatta bilgisayarları sınıflara dağıtmak isteyen il milli eğitim müdürü Hataya gidiyormuş. Formatörlük uygulanan bir il olan Tekirdağ milli eğitim müdürü Bilecik il milli eğitim müdürü oldu. Hayırlı olsun..
Hatayda ipler kopmuş Milli Eğitim Müdürü görev vermiyormuş orda da.. Devletin işi bikaç kişinin insiyatifine kaldı...
ya arkadaşım bence adam doğru demiş!!!
git dersine gir anlat konuyu sonra çık git evine. pc mi bozuldu yada pc de birşey mi yapılacak benim görevim değil der gidersin..
Kendisi Bilecikten gelme..
ben aylar önce yazmıştım..
Bilecikte Formatörlüğün önü açıldı!Hatayın işi Zor!
Bilecik eski il milli eğitim müdürü şimdide Hatay'ı karıştıracak demek ki Hatay'da görev yapan arkadaşlara allah sabır versin..
Hatay daki bilişimcilere geçmiş olsun , Allah sabır versin.
Bilecik kurtuldu,Hatay düştü arkadaşlar.Tüm Bilişimcilere geçmiş olsun.Gelen gideni aratır diye boşa dememişler.
Neyse okulun bozuk bilgisayarları ile İl Milli Eğitim Müdürü uğraşır artık.Kendisi ne iş yapıyor ki zaten..
milli eğitimin bilgi edinme sitesine yazdım. diğer arkdaşlarda yazarsa daha etkili olur sanırsam . isterseniz benim metnimi kopyalayıp aynen yazabilirsiniz.
http://bilgiedinme.meb.gov.tr/Internet/ ... ?kurum=meb
" Hatay merkeze bağlı kisecik ilköğretim okulunda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Bakanlığınızca illere gönderilen B.08.0.ETG.0.65.04.00-774-12271 sayılı yazıda 6 ayda bir yapılmasını belirttiğiniz bilişim teknolojileri formatör öğretmen görevlendirilmesi ilimizde yapılmamaktadır. Bakanlık bu görevlendirmenin yapılmasını illerin insiyatifinemi bırakmıştır?
Ayrıca 4 ve 5. sınıflardaki derslerimizde kaldırılmış ve bir çoğumuz norm dışı olmuş, geri kalanımızda ders saatlerini doldurmak adına 2-3 okul gezmektedir. Bakanlığın Bilişim Teknolojileri öğretmenleri konusunda görev tanımlarını,çalışma şekillerini,ek ders saatlerini düzenleyici bir çalışması varmıdır?
Gereğini saygılarımla arz ederim. "