hatay formatör öğretmen görevlendirmesi yapmayacak mı?

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

talih300

Site Gezgini
arkadaşlar duyumlara göre hatay formatör öğretmen görevlendirmesi yapmayacakmış?
Kaynaklar Sağlam.....

cafer tulmaç geçen seneden bu yana işi yokuşa sürüyor şube müdürü ikna ederse olur edemezse hatay daki bütün bilgisayar öğretmenleri dişimizi gösterelim kalmayan dersimize girelim onun dışında bir vida bile sökmeyelim hatta var olan kurduğumuz düzeni de bozalım sonra kendi bilgisayar öğretmenlerinin g......de koşsun...... derse gir çık müdürler ili sıkıştırsın......... birazda

Arkadaşlar toplanıp Hatay Mem'e gidelim bir konuşalım faydası olur diye düşünüyorum.Tarihi ayarlayalım bu hafta gidelim...

Hemen öfkeli kalabalığa dönüşüyorsunuz... öncelikle biraz sakin olalım...
formatör yapmazlarsa bizim kaybımız ek dersimizden başka ne olur...?
tabi ki üstümüze düşmeyen işleri yapmayız o zaman... önce çalışmayınca neler olacağını görsünler. bırakın onlar düşünsünler. şimdi gidip mem de kime ne anlatsak boş...
rahat olun boş verin gitsin... öyle bir siyasi iktidarla çalışıyoruz ki şu an akıllarındaki eğer bizi formatör yapmamaksa bunu yapacaklar....
bir kaçımız kendimizi müdürlüğün önünde benzin döküp yaksak yine sonuç değişmez...
ancak süreç istedikleri gitmezse geri adım atabilirler...
üzgünüm ama bence durum bundan ibaret...
saygılar.

Okulda derste yokki okul okul gezip ders mi dileneceğiz yine ya.Bütün ülkede aynı uygulama niye yapılmıyor?Şaka gibi ya :?

ya arkadaş kaynak sağlam da ne demek? lütfen bi laf atıp ortaya çekilmeyin.neden yapılmasınki? kimmiş bu sağlam kaynak söyleyinde bilelim.
ben zaten böyle milli eğitim anlayışı için hayranım. bi genelge çıkarıyorsun ve yürütülmesi için illere gönderiyorsun bakanlık olarak. kimi müdürlük keyfi olarak yapmazken görevlendirmeleri kimi müdürlükler 12 ay zorunlu tutuyor. alkışlıyorum bu eğitimdeki birlik beraberliği...

toptan kaldırılsa da bu formatörlük biz de asıl mesleğimiz olan öğretmenliği yapabilsek. arkadaşlar derslerimizi geri almak için uğraşmamız gerekirken neden formatörlük için uğraşıyorsunuz? keşke formatörlük için uğraştığınızın yarısını derslerimizi almak için uğraşsaydınız... biz tamirci değiliz öğretmeniz!

omurilik hocam senin heralde hiç borcun harcın yok. kuru maaş yetmeyen kişiler için lütfen biraz daha saygılı olalım. benim için ek ders hayati. biliyorumki bi çok kişi var aynı durumda olan...

Hatay'daki BT Öğretmenleri olarak toplanıp fikir alışverişinde bulunmamız gerekiyor.Ortak hareket etme açısından faydalı olacağına inanıyorum.Ne dersiniz???

Ya umarım uydurma haberdir.Bazı arkadaşlar bize sinirleniyor ama dersimiz yok zaten geriye formatör olmak kalıyor...Yeni yıla moralli başlamak istiyor insan ama bu koşullarda hakkaten zor ya :-1:

keşke yapılmasa. Herkes böyle aylak aylak bi dolaşsa. Ne güzel olur. KEşke İstanbul'a kıl bi yetkili gelse. Yapmıyorum lan dese. Valla içimin yağları paçamdan akar.

ozzzzz80' Alıntı:
omurilik hocam senin heralde hiç borcun harcın yok. kuru maaş yetmeyen kişiler için lütfen biraz daha saygılı olalım. benim için ek ders hayati. biliyorumki bi çok kişi var aynı durumda olan...

hocam öncelikle kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum hatta kendine saygısı olan her branştaşımın öğretmenlik yapabilmesini istiyorum ve bu doğrultuda çalışmaya davet ediyorum. elbette borcu harcı olan vardır(benim de var ama artık geçen sene sağlığımı kaybetme noktasına geldim), zaten onlar da zorunluluktan formatörlük yapıyorlar. derslerimiz geri verilse zaten alacağımız ek ders formatör olduğumuzdaki gibi olacak, bir de egzersiz yapar ihtiyacı olan verimli olacağı bir alanda olur biter. benim demek istediğim şey derslerimizi geri almaya çalışmamız gerektiği. yoksa herkesin paraya ihtiyacı var. ama zaten formatörlük şu haliyle hakettiğimiz parayı bile vermiyor bize. rehber öğretmenler de 9-3 okulda kalıp bizim yaptığımız işin 3'te 1'ini yapmadan o parayı alıyor. resim öğretmenleri egzersiz adı altında bir ücret alıyorlar. bizler ise hem 15 saat derse giriyoruz(geçen sene 16 saat girdim), hem 8-5 okuldayız, hem BT sınıfının ve tüm okulun bilgisayarlarının bakımından sorumluyuz. okul çıkışı BT sınıfını açık tutuyoruz, web sitesi vs dayanılacak gibi değil. ben ve tanıdığım tüm arkadaşlarım bu şekilde çalışıyor.

sendikalarınıza söyleyin baskı yapsınlar uydurma haber değil doğru bu milli eğitim müdürü oldukça hep sorun olacak

Bu nedir arkadaş yaa, her sene aynı tantana!
Ayıp be kardeşim, bu il milli eğitimdekiler hiçmi diğer illerin uygulamalarını takip etmiyor, hiçmi web sitelerine göz atmıyor.
5 eylül itibariyle bir çok il B.T. formatör öğretmen görevlendirme yazılarını yayınladılar. Hatay hariç tabi!
Bakanlık genelgesine hiçe saymak için çok sağlam bir çok nedenleri olduğunu sanmıyorum bu mem dekilerin.
Allah kamunun başına hayırlı ve işini düzgün yapan yöneticiler nasip etsin...

hatay hepimiz için bir örnek olsun işte hepimizin sonu bu. Bugün hatay yarın adana obürgün istanbul :cry:
birgün sıra bize gelecek ve eğer kös kös oturup olan biteni izlemeye devam edersek daha çok ağlarız. :cry:
dersimizin geri verilmesi ve formatörlük şartlarının iyileştirilmesi için tüm B.T. öğretmenlerini ankara eylemine davet ediyorum. :-1:
özellikle şu an hatayın sorumluluğu iki kat arttı bütün hatayın eyleme katılması gerekli.

böylelikle bötecierlinde gözü açılmıştır. çareyi formatörlük ve türevlerinde arayanlar gerçekleri görmüştür umarım. bazıları bana kızacak ama keşke tüm illerde görevlendirmeleri yapmasalar.

SAYIN HATAYLI YETKİLİ. ALLAHIN ADINI VERİYORUM LÜTFEN FORMATÖR ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMESİ YAPMA. 300 KİŞİYLE EYLEM YAPAN BT CİLER BU SEFER HATAY DAN SADECE 300 KİŞİ İLE GELSİN. AMİN.

:) :) :)
arkadaşlar geçen yıl bu görevlendirmeler meb bilgilendirmeye yazılan yazıdan sonra alel acele yapılmıştı telaş yapmayınız forumda aratırsanız gecen yılki gönderdiğimiz yazıyı bulursunuz onu bakanlığa gönderin ertesi gün görevlendirmeler tamamdır
hemen yusuf yusuf
ben göndermicem bu sefer görevlendirmesinin ........................ yapmasın ........ler
(boşlukları doldurunuz:))

arkadaşlar hatay meb formatör görevlendirmesinde yine sıkıntı yaratacak dediğimde kimse bana inanmamıştı. Hatay meb aradığınızda haberin doğruluğunu teyit ettirebilirsiniz. Haftaya müdürler toplantısında öğretmen paylaşımları yapılacak, yani okulunda az dersi olan başka bir okula görevlendirilebilecek. Formatör görevlendirmeleri belli olmadan başka bir okuldan ders verilirse ne olur acaba düşündünüz mü? Bir çok il başvuruları alıp sonuçları açıklamışken hatay da neden başvurular alınmıyor. Söylenen bir diğer şey ise Milli Eğitim Müdürü bu hafta izinde ardından da 2 haftalığına yurtdışı gezisine çıkacak geldğinde Eylül ayı bitmiş olacak. O tarihten sonra da görevlendirme yapılmaz. Yani Milli Eğitim Müdürünü cuma gününe kadar ikna edebilirsek ne mutlu, yoksa umutlar başka bahara. Düğmeye basmak için geç kalmayalım. Sendikalar göreve,öğretmenler göreve... Geçen senede son anda başvuruları aldılar diye gevşek durmayalım. Umutmayalım geçen sene çaba göstermeseydik yine birşey elde etmeyecektir. Bu senede aynı çabayı gösterelim. Unutmayın Hatay Meb görevlendirmelere yine sıcak bakmıyor. Görevlendirme yapmayacak. İlgili yerlere mail atmaya başlayalım.

Mail atmakla pek çözülecek gibi durmuyor ama nerelere atalım adresleri paylaşırsan daha iyi olur

arkadaşlar mailleri
bimer
eğitek ve meb e atalım.
Bimer daha çabuk döner diye düşünüyorum. Görevlendirmeyi yapan illeri emsal gösterebiliriz. Büyükşehirlerin tamamı görevlendirme yapıyor. Birde görevlendirmeler için yasal mevzuatları ekleyebiliriz.

her eylüle isyan' Alıntı:
hatay hepimiz için bir örnek olsun işte hepimizin sonu bu. Bugün hatay yarın adana obürgün istanbul :cry:
birgün sıra bize gelecek ve eğer kös kös oturup olan biteni izlemeye devam edersek daha çok ağlarız. :cry:
dersimizin geri verilmesi ve formatörlük şartlarının iyileştirilmesi için tüm B.T. öğretmenlerini ankara eylemine davet ediyorum. :-1:
özellikle şu an hatayın sorumluluğu iki kat arttı bütün hatayın eyleme katılması gerekli.
:+1:

hatayda bulunan bt öğretmenleri görevlendirmeler yine olur diye gevşek duruyor. Arkadaşlar unutmayın geçen sene bunun için çok uğraşıldıda oldu. Bu sene oturup beklersek sonuç hezimet olur. Herkes sendikalarını bilgilendirsin..

Arkadaşlar geçmişe bir dönüş

Bilecikte Formatörlüğün önü açıldı!Hatayın işi Zor! 31 Eki 2010, 11:53

Bilecikte formatörlüğe karşı hatta bilgisayarları sınıflara dağıtmak isteyen il milli eğitim müdürü Hataya gidiyormuş. Formatörlük uygulanan bir il olan Tekirdağ milli eğitim müdürü Bilecik il milli eğitim müdürü oldu. Hayırlı olsun..

Hatayda ipler kopmuş Milli Eğitim Müdürü görev vermiyormuş orda da.. Devletin işi bikaç kişinin insiyatifine kaldı...

ya arkadaşım bence adam doğru demiş!!!

git dersine gir anlat konuyu sonra çık git evine. pc mi bozuldu yada pc de birşey mi yapılacak benim görevim değil der gidersin..

Kendisi Bilecikten gelme..

ben aylar önce yazmıştım..

Bilecikte Formatörlüğün önü açıldı!Hatayın işi Zor!

Bilecik eski il milli eğitim müdürü şimdide Hatay'ı karıştıracak demek ki Hatay'da görev yapan arkadaşlara allah sabır versin..

Hatay daki bilişimcilere geçmiş olsun , Allah sabır versin.

Bilecik kurtuldu,Hatay düştü arkadaşlar.Tüm Bilişimcilere geçmiş olsun.Gelen gideni aratır diye boşa dememişler.
Neyse okulun bozuk bilgisayarları ile İl Milli Eğitim Müdürü uğraşır artık.Kendisi ne iş yapıyor ki zaten..

milli eğitimin bilgi edinme sitesine yazdım. diğer arkdaşlarda yazarsa daha etkili olur sanırsam . isterseniz benim metnimi kopyalayıp aynen yazabilirsiniz.

http://bilgiedinme.meb.gov.tr/Internet/ ... ?kurum=meb

" Hatay merkeze bağlı kisecik ilköğretim okulunda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Bakanlığınızca illere gönderilen B.08.0.ETG.0.65.04.00-774-12271 sayılı yazıda 6 ayda bir yapılmasını belirttiğiniz bilişim teknolojileri formatör öğretmen görevlendirilmesi ilimizde yapılmamaktadır. Bakanlık bu görevlendirmenin yapılmasını illerin insiyatifinemi bırakmıştır?

Ayrıca 4 ve 5. sınıflardaki derslerimizde kaldırılmış ve bir çoğumuz norm dışı olmuş, geri kalanımızda ders saatlerini doldurmak adına 2-3 okul gezmektedir. Bakanlığın Bilişim Teknolojileri öğretmenleri konusunda görev tanımlarını,çalışma şekillerini,ek ders saatlerini düzenleyici bir çalışması varmıdır?

Gereğini saygılarımla arz ederim. "

arkadaşlar çarşamba günü bütün bilgisayar öğretmenleri saat 2 de milli eğitimin önünde buluşalım toplu bir görüşme yapalım lütfen herkes tanıdığı bilgisayar öğretmenlerine söylesin ben gidicem umarım hepiniz gelirsiniz sesimizi daha çok duyururuz....

Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri