hatay formatör öğretmen görevlendirmesi yapmayacak mı?

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
Önemli olan kuyruğuna basılınca bağırmak değil bazı şeyleri vakti gelmeden görebilmek, sezebilmektir.Görevlendirmenin dolmasına birkaç gün kala-29 Haziran- gidip ne zaman görevlendirme yapılacağını sorduğumda eylül dediler.Ben de "nasıl güveneceğiz ?" diye sordum.İşte başımıza geldi.O zaman konuşup uyardığım tüm bilişimci arkadaşlar Boşver,yapamazlar" deyip tatillerini heba etmemek için parmaklarını kımıldatmadılar.Sen Haziranda ne yaptın arkadaşım?

Cevap vermiyorsun ben vereyim.Çünkü hiçbir şey yapmadın.Bir defa Milli Eğitime gittin diye çıkıp şimdi ahkam kesiyor,Bilişim branşının hamiliğine soyunuyorsun.Asıl bilgisayar başında laf atan sensin.Hadi oradan

Okul müdürümle,sendika başkanımla beraber ihsan yılmaz dahil olmak üzere 2 tane daha şube müdürüyle görüştüm,il formatörüyle sürekli irtibat halindeydim, ilgili eğitek yazısı elimde sendika ve şube müdür kapısı aşındırdım!!! Geçen senede ben ve benim gibi konunun üzerinde duran (madem öyle diyorsan sende dahil) bir kaç kişi sayesinde çözülmüştür bu olay bunu unutma! sen gerekli mercilere gidip derdini anlatmazsan sürekli sıkıştırmazsan o adamlarında canına minnet zaten uğraşmıyorlar yoksa KİMSENİN AVUKATLIĞINI FALAN YAPTIĞIM YOK!!! Haklısın onların işi gerekli yazıyı anlayıp uygulamaya geçirmek ama yapmıyorlarsa ne yapacaksın! Ya yanlışlarını göstereceksin,ya kaderine razı olup orda burda ahkam kesip atıp tutmayacaksın,yada kaba etini bilgisayar başındaki koltuktan kaldırıp (üzerine alınma eğer çabaladığını söyülüyorsan!) birşeyler yapmaya çalışacaksın! Yukarıda eleştiriyorsun "HEP ben yaptım" diyenler yüzünden bu haldeyiz diye sen şimdi artisliğini yapıyorsun ben şuraya gittim buraya gittim diye! Ben söylemeyecektim ama senin bu saldırgan tutumun karşısında yazdım bende neler yaptığımı!!!

Sonuç olarak: Bende seninle aynı duygular içinde ve aynı gerginlikteyim (ekderse de çok çok çok ihtiyacım var) ama klavye kabadayılığı yaparak birbirimize ve etrafa saldırarak bu iş Ç-Ö-Z-Ü-L-M-Ü-Y-O-R!!! Bunu 2 seneden beri görüyoruz gerek görevlendirme gerek norm konusunda! Bunu da inkar edecek halin yok herhalde!!!

Bilgisayar başında beklemiyorum sidik yarışı yapmak için! Biraz sabretsen cevap geldiğini göreceksin. Ve beni tanımadan nasıl hakkımda bukadar kesin yargılarla konuşuyorsun anlamış değilim! Yok tatilimi bölmemişim,yazın hiç üzerinde durmamışım,yok milli eğitime 1 kez gitmişim!!! Yarın gidelim milli eğitime diğer arkadaşlarla beraber gerek il formatörü gerekse şube müdürlerinin yanına geçelim , sendika temsilcisiyle görüşelim bakalım hangimizi daha çok görmüşler karşılarında!!!!

arkadaşlar birbirinizi yemeyin. merak ettiğim bir sey var. bu il müdürü denen ... yeni geldi. tekrar ne zaman gider. onlarda da belli bir süre çalışıp gitme zorunluluğu var mı yoksa canı ne zaman isterse o zaman mı başka ile tayin ister?

omurilik' Alıntı:
toptan kaldırılsa da bu formatörlük biz de asıl mesleğimiz olan öğretmenliği yapabilsek. arkadaşlar derslerimizi geri almak için uğraşmamız gerekirken neden formatörlük için uğraşıyorsunuz? keşke formatörlük için uğraştığınızın yarısını derslerimizi almak için uğraşsaydınız... biz tamirci değiliz öğretmeniz!

:alkis: :alkis: :alkis:

salih01tr' Alıntı:
Bilgisayar başında beklemiyorum sidik yarışı yapmak için! Biraz sabretsen cevap geldiğini göreceksin. Ve beni tanımadan nasıl hakkımda bukadar kesin yargılarla konuşuyorsun anlamış değilim! Yok tatilimi bölmemişim,yazın hiç üzerinde durmamışım,yok milli eğitime 1 kez gitmişim!!! Yarın gidelim milli eğitime diğer arkadaşlarla beraber gerek il formatörü gerekse şube müdürlerinin yanına geçelim , sendika temsilcisiyle görüşelim bakalım hangimizi daha çok görmüşler karşılarında!!!!

Sen beni tanımadan nasıl önyargıyla klavye kabadayılığı yaptığımı ve oturduğum yerden herkese salladığımı düşünüyorsun ben de öyle düşünürüm tabii.

Bak arkadaşım amacım tartışmak değil. Ben hiçbir çaba göstermeyip ondan sonra şikayetçi olanlardan gıcık yiyorum sadece olay bu... İyi çalışmalar...

Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri