Tarik_Turan' Alıntı:
- HEM KURSİYER DOSYALARI isimli excel dosyasında ise kursiyer takiplerinde geldiği gün sayısını falan formülle hesaplatsan, öğretmen veri girdikçe otomatik hesaplasa daha güzel olur
kolay gelsin...
Hocam inanır mısın, excel 2010 da sayıyı yazıya çevirtemedim. Yani 17 => "On Yedi" olacak. Fonksiyon (formül değil) eklemek gerekiyormuş diye okudum internette. Fonksiyon eklenecek yeri bulamadım. 1-2 uğraştım, baktım olmuyor öyle kaldı.
Şimdi diğer dosyaları da yapayım tam olarak. O zaman ki yükleyişimde eklemiş olmam lazım bu özelliği de. Her modül için çok düzgün bir excel formatında soru-cevap kağıtları hazırlıyorum. Cevaplar için a-b-c-d-e şeklinde işaretleme kutusu olacak kağıdın en altında. Okurken falan zorluk çekmemek için direk oradan okuyacağız.
Bir de bu sayıyı yazıya çevirtme işini devamsızlık çizelgesi için yapamıyoruz bildiğim kadarıyla. Onu elle doldurmak zorundayız. Hatta yönetmelikte kurşun kalemle olmayacağı ve mürekkepli kalem olması gerektiği falan yazıyor.
Kurs için gün sayısını 40 gün üzerinden hesapladım. Benim o şekilde. Sanırım bir çok kişininde aynıdır. Yani günde 4 ders saati= 3 normal saat. Gündüz ya da akşam kursu.
Diğer önerileri bekliyorum. Hep birlikte daha iyiye.