arkadaşlar rica etsem aşamalarını başından itibaren yazabilir misiniz. iphone var apple kimlik tamam eğitimler nerede? nasıl ulaşacağız[/QUOTE
arkadaşalr eğitimlere nerden nasıl ulaşabiliriz. apple kimliği aldım. macbook var. daha önce eğitimi alan arkadaşlar neler yaptılar acab
şimdiden tşler
eğitimlere ulaştınız mı hocamİyi günler herkese.Bu eğitimle ilgili oluşturulmuş bir grup var mı?Yeni başladım Anlayamıyorum.Yardımcı olur musunuz?
Hocam siz almışsınız kursu sanırım.Bize yardım edebileceğiniz noktalar var mi acaba.5 te 4 yapman yeterli hocam
IPad ve mac için Sınavı buldum. Swift sınavı nerede?Apple kimlik oluşturup ardından şifrenizle Apple sitesindeki konulara bakacaksınız hocam.Size gelen mail de altta açıklama var.Sizi yönlendiriyor
Her ikisinin sınavları tamamlanınca swift aktif oluyor hocamIPad ve mac için Sınavı buldum. Swift sınavı nerede?
Mail gelmiyor hocam profilinize girip kendiniz PDF olarak indiriyorsunuzmerhaba sertifikayı aldıkdan sonra mail gelecekmiş. Mail gelmedi
tş ederim hocam...Mail gelmiyor hocam profilinize girip kendiniz PDF olarak indiriyorsunuz
Hâlâ bekliyorum.Mebbise islenen var mi peki ?
Katılıyorum.Kendi adıma söylüyorum, çok gereksiz bir eğitimdi. Gerek dili, gerek içeriği, gerek eğitim şekli olarak. Ne bir satır komut, ne de tek bir kod öğrendim.
Apple reklamı ve propagandası gibi olmuş