Esraöğretmen
Üye
Bana gelmedi kendim indirdimBende bugün bitirdim. Apple den mail gelen var mı? Yoksa profil kısmından sertifikayı PDF olarak indirip onu mu yollayacağız?
Bana gelmedi kendim indirdimBende bugün bitirdim. Apple den mail gelen var mı? Yoksa profil kısmından sertifikayı PDF olarak indirip onu mu yollayacağız?
Hocam e imzalı olduğunu nasıl anlayabiliriz?ben farklı bir sayı yada işaret göremedimProfile sayfasina girin hocam. Orda Report and Certificates bölümü var tıklayın. Get your Official Certificate yazan kısımda sertifikayi indirin. 2 sayfa olur e imzalidir. Bu sertifikayi oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine gönderin. Hepsi bu kadar
Sertifikayi pc ye indirip adobede bakin e imzayi görürsünüzHocam e imzalı olduğunu nasıl anlayabiliriz?ben farklı bir sayı yada işaret göremedim
Bakayım hocam telefondan bakınca öyle alelade bir şeye benziyor.tesekkurlerSertifikayi pc ye indirip adobede bakin e imzayi görürsünüz
Hocam e imzalı olduğunu nasıl anlayabiliriz?ben farklı bir sayı yada işaret göremedim
Bakayım hocam telefondan bakınca öyle alelade bir şeye benziyor.tesekkurler
Olabilir. Doğrulanma kısmında tamam vs diye bir bölüm vardı onu onaylayinca düzeliyodu herhalde. Bu resimde de görüldüğü gibi e imzali sertifika. Imzada appledan mail yoluyla gelmiş gibi görünüyor sertifika sorun yok yaniEkli dosyayı görüntüle 66223
Benimki böyle gözüktü.adobenin sürümünden mi acaba?
Evet öyleymiş biraz kurcalayinca sertifika işareti geldi.tesekkurlerOlabilir. Doğrulanma kısmında tamam vs diye bir bölüm vardı onu onaylayinca düzeliyodu herhalde. Bu resimde de görüldüğü gibi e imzali sertifika. Imzada appledan mail yoluyla gelmiş gibi görünüyor sertifika sorun yok yani
Hocam ben sertifiklari yolladım, kurs kaydiniz bulunamadi diye geri dönüş yaptilar.oym kimseye cevap vermiyor galiba, bir kaç kurs için yazmıştım 4 5 tane hiç dönmediler.
Evet hocam, onlardan gelen maili de yolladım onlaraAma kurs kaydınız vardı degilmi.
Hocam bu zaten onlardan ilk gelen mesaj ona ragmen az once kursa kaydiniz bulunamamistir diye mesaj geldiBurda kurs kaydınız bulunamadı demiyor ki bu bilgilendirme ilk başta gelmişti zaten
Sayın Başvuru Sahibi,Burda kurs kaydınız bulunamadı demiyor ki bu bilgilendirme ilk başta gelmişti zaten
Ben bu durumda ne yapmalıyım hocam? Kimlkk bilgilerimi yolladimİlginç dönüş yapmışlar, onda da yanlış dönmüşler.
Mebbiste eğitime kabul edildiğinize dair ekran görüntüsünü de gönderin hocam. Faaliyet başvuru kısmına girdiğimizde zaten direk karşımıza çıkıyor.Ben bu durumda ne yapmalıyım hocam? Kimlkk bilgilerimi yolladim
Gönderdim hocamMebbiste eğitime kabul edildiğinize dair ekran görüntüsünü de gönderin hocam. Faaliyet başvuru kısmına girdiğimizde zaten direk karşımıza çıkıyor.