Ben biraz önce sistemden indirip mail attım. İnşallah sıkıntı olmaz
hocam sistemde nerden alınıyor sertifika
Ben biraz önce sistemden indirip mail attım. İnşallah sıkıntı olmaz
Hocam telegram gurubuna ben katılmadım arkadaşın yüklediği dosya yeteri kadar yardımcı oldu.Ben bu linke tıklayınca telegram grubuna üye olamıyorum hocam link verebilir misiniz yada beni ekleyebilir misiniz?
Profile -- Report and Certificateshocam sistemde nerden alınıyor sertifika
tebriklerBitirdik sonunda
telegram grubı var onu bul cevaplar oradaArkadaşlar ben bi türlü yapamadım ingilizcemde yok nasıl olacak
5 te 4 yapman yeterli hocambütün soruları doğru mu yapma gerek 5 soruda bir yanlış çıkıyor
Profile sayfasina girin hocam. Orda Report and Certificates bölümü var tıklayın. Get your Official Certificate yazan kısımda sertifikayi indirin. 2 sayfa olur e imzalidir. Bu sertifikayi oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine gönderin. Hepsi bu kadartüm rozetler açtım şimdi yapmam gereken konusunda yardımcı olabilir misiniz?
aynenProfile sayfasina girin hocam. Orda Report and Certificates bölümü var tıklayın. Get your Official Certificate yazan kısımda sertifikayi indirin. 2 sayfa olur e imzalidir. Bu sertifikayi oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine gönderin. Hepsi bu kadar
ilk sayfada profili güncelle var şehir l sec oradanArkadaşlar günaydın. Bende şöyle bir sorun var, sertifikada şehir kısmını bir türlü değişemedim, ABD eyaletlerinden seçtiriyor, apple bölgem Türkiye olmasına rağmen, dolayısıyla sertifikada her bilgi doğru şehir Alaska yazıyor . Nasıl düzeltebilirim
https://wetransfer.com/downloads/19e6352c8c68f8b0d406c5d54bf9af4220200428113734/490226merhaba arkadaşlar. telegram grubuna nasıl üye olabilirim? bana yardımcı olacak biri var mı?