sıralama kısımları sıralamala soruları çok san sıkıcı bu ne yaa
Telefondan bir dene hocam, aynı sıkıntı var mı yok mu diyebenim ekran dönüp duruyor devamı açılmadı dersler,
pc de hangi program eksık güncel değil acaba fikri olan var mı?
Hocam 6 tane Mac, 6 tane ipad olacak ondan sonra da 4 tane swiftbages for ipad almamız gerekiyor mu
hocam Türkçe versiyonuna nasıl ulaşıcaz ?
sadece mac bitirince de sertifika veriyor. Yoksa hepsi için ayrı ayrı sertifika mı alacağızHocam 6 tane Mac, 6 tane ipad olacak ondan sonra da 4 tane swift
Eğitim kısımlarının türkçesi var, sınavı ingilizce yapıyorsunuz hocam.
https://support.apple.com/tr-tr/guide/pages-ipad/welcome/ipados
Apple Support kısmına girip arattığınzda türkçe kullanım kılavuları ve anlatımları var üstteki Pages uygulamasının mesela
aynen, gelmedi benim. birde sertifikaları kurs tarihi (05.05.2020) bitikden sonra göndereceğiz sanırım. mail gelmese de sistemden alınıyor gerçi sertifikalar." Eğitim sonunda kursiyerin e-posta adresine gelen APPLE Teacher sertifakasını oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine kurs bitimini takip eden en geç 5 gün içinde gönderilmesi gerekmektedir. " DİYOR. E postasına mail gelen var mı ?
aynen, gelmedi benim. birde sertifikaları kurs tarihi (05.05.2020) bitikden sonra göndereceğiz sanırım. mail gelmese de sistemden alınıyor gerçi sertifikalar.
Ben bu linke tıklayınca telegram grubuna üye olamıyorum hocam link verebilir misiniz yada beni ekleyebilir misiniz?Teşekkürler hocam
2 tane veriyor, birinde Apple Teacher diğerinde Apple Teacher Swift yazıyor.sadece mac bitirince de sertifika veriyor. Yoksa hepsi için ayrı ayrı sertifika mı alacağız
teşekkürler hocamEğitim kısımlarının türkçesi var, sınavı ingilizce yapıyorsunuz hocam.
https://support.apple.com/tr-tr/guide/pages-ipad/welcome/ipados
Apple Support kısmına girip arattığınzda türkçe kullanım kılavuları ve anlatımları var üstteki Pages uygulamasının mesela
Herkes kod yazamaz tamam da herkes Apple da kullanamazmış öğrenmiş olduk şükür...Kodlama öğrenilmesi dışında her şey tamam. o da işin %99'u olmasaydı iyiymiş.
Sıkıntı yok hocam, 2 tane sertifika veriyorMerhaba meslektaşlarım. ipad, mac ve swift olmak üzere 3 bölüm bitirdim 16 arma toplamda. Ama 2 sertifika verdi biri genel biri swift. Swift, ipad ve mac olmak üzere 3 tane olması gerekmez miydi?
kurs bitiş tarıhıne göre gelır daha var" Eğitim sonunda kursiyerin e-posta adresine gelen APPLE Teacher sertifakasını oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine kurs bitimini takip eden en geç 5 gün içinde gönderilmesi gerekmektedir. " DİYOR. E postasına mail gelen var mı ?
Herkes kod yazamaz tamam da herkes Apple da kullanamazmış öğrenmiş olduk şükür...