50 puan falan az olmuş kesinlikle 100 puan olmalıydı.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim artmış hocam 243 puanım vardı 292 olmuş.Başarı belgesinden dolayı 3 puan gelmiş zorunlu hizmet kapsamında puanı artan var mı arkadaşlar
Hocam yüksek lisanstan dolayı mı artmış?Benim artmış hocam 243 puanım vardı 292 olmuş.
Zorunlu hizmet kapsamında hocam yüksek lisans yapmadım.Hocam yüksek lisanstan dolayı mı artmış?
Benim puanım hatalı gibi yeniden güncellenir.Benim puanlari hesaplayamamis heralde, toplam puan 0 yaziyor
hocam emeklerinize sağlık. sizin de emeklerinizin karşılığının verilmesini isterim ve verilirse çok da mutlu olurum. her yapılan emeğin karşılığı olmalı. ama siz yaptığınızı biliyorsunuz. yüksekte olurken neler yaşadığımı da ben biliyorum. ne emeklerle bitirdiğimi biliyorum. ben torpille falan girmedim yükseğe. kendi emeklerimle kazandım bitirdim. sizin de yapılan başka bir emeğe haksızlık etmeniz küçümsemeniz ne kadar doğru bilmiyorum.Eğitim bilimlerinde yüksek lisans yapmayı tercih etmedim, alanımda ise zorlamama rağmen tanıdık vs olmadığı icin önden doldurulmuş kontenjanlara para ödemekten öteye gecemedim. Birkaç sene sonra vazgeçtim temelli. Şimdi ise yıllardır öğrencilerle beraber robotik calismalar yaparak yarışmalara üniversitelere ve sergilere katılıyorum. Ne okul dışı harcadigim zaman hesabı yaptım ne de cebimden harcadiklarimin hesabını. Kimsenin adamı olmadan öğretmenlik hayatım boyunca da 4 defa basari belgesi aldım. Her sene yapılmamış büyük bir robotik proje yaparak neredeyse tüm yarışmalara platformlara başvurular yaparım.3-4 sefer ulusal Tvlere,gazetelere çıktı projelerimiz haber olarak. Ödülun paranın önemi yoktur benim için. Katılmak o ortamı yaşamak ve öğrencilerin yaşamasını sağlamak asıl amacım. Ancak bakıyorum geriye nekadar büyük projeler olursa olsun sadece 1 sefer bölge birinciliği var. Malesef ogrenciler dışında bir ekibimiz yok tek başıma yapıyorum hepsini. Şimdi de ben soruyorum nerede emeklerimin karşılığı? Bazı öğretmen arkadaşlarım parasıyla (!) ilimlerine ilim katarken yuksek lisansta, ben 20 saat süren 3d baskının başında bekliyordum. Her neyse demek istediğim kimsenin yaptığını önemsiz göstermek değil. Hak eşitlik olacaksa her fazladan yapılan çalışmaya hakkını verin o zaman. Ben bu şartlarda parmağımı kipirdatmam birdaha.
Amacimin o olmadığını söyledim zaten hocam. Yanlış anlasildiysam kusura bakma. Kimsenin yaptığı işi küçük görmek haddime değil. Hakkını vererek yapılmış her turlu çalışma karşısında önümü iliklerim. Eksik yazmış olabilirim. Ben yanımdaki arkadaşların yüksek lisanslarindan bahsettim genelleme yapmadım. Birebir gözümün önünde olandan bahsettim.hocam emeklerinize sağlık. sizin de emeklerinizin karşılığının verilmesini isterim ve verilirse çok da mutlu olurum. her yapılan emeğin karşılığı olmalı. ama siz yaptığınızı biliyorsunuz. yüksekte olurken neler yaşadığımı da ben biliyorum. ne emeklerle bitirdiğimi biliyorum. ben torpille falan girmedim yükseğe. kendi emeklerimle kazandım bitirdim. sizin de yapılan başka bir emeğe haksızlık etmeniz küçümsemeniz ne kadar doğru bilmiyorum.
Benimde öyle Hocam teşekkür belgelerine puan verilmeyecekmiki yüksek lisans eklenmiş bu aradaYL eklendi.Teşekkür belgelerim vardı puan yok.
Kesinlikle katılıyorum.budur. Altına imzamı atıyorum
Zorunlu hizmet kapsamında geriye dönük verilmeyecek denmişti hocam verilecek mi ki? Kimisine verilmiş kimisine verilmemiş.. herşey karmakarışık..Zorunlu hizmet kapsamında hocam yüksek lisans yapmadım.