salsakingss
Üye
Arprotect programı vistada çalışmıyor sanırım. Kurdum pc yeniden başlattı ama açmadı. vistada deneyen var mı hiç?
Hocam dediğiniz yöntem başka virüsler için etkli olabilir fakat; bu trojana yaramıyor çünkü trojan başka bir makinada oluyor ve diğer makinaları etkiliyor. virüs programlarının güncellenmiş halleri silmiyor neden mi? çünkü; ağdan bir başka bilgisayarda olduğundan silemiyor. O yüzden yazılarımızı baştan okuyup uygularsanız problem kalmaz.alperen99' Alıntı:antivirüs programınızı güncelledikten sonra;
1_ başlat / çalıştır ı açın ve msconfig yazıp Enterlayın.
2_ msconfigten BOOT.INI menüsünü seçip SAFEBOOT seçeneğini checkleyip bilgisayarı yeniden başlatın.
3_ Tam bir virüs taraması yapın Antivirüs programınızla.(benim tavsiyem Norton)
Not:işiniz bitince SAFEBOOT seçeneğini kaldırın
pekitkan' Alıntı:Selamlar. Görev yaptığım yerdeki ağda da bu sorun var maalesef. ARProtect_Setup_0.12.27.exe dosyasını kurdum ve benden bilgisayarı tekrar başlatmamı istedi. Fakat bilgisayarı tekrar başlatınca bu sefer internete hiç bağlanmaz oldu. Anlamadım gitti, ne biçim birşeymiş bu?
Hocam bu trojan tam bir baş belasıdır neyseki ben sorununmu birgünde halletmiştim.hakoteknik' Alıntı:yahu ben kaç gündür uğraşıyorum. modemin ip side gözüküyor. ARP programında ne yapacağımı şaşırdım. Format en son düşüneceğim şey. :cry:
Hardeş son derece haklısın yazılarımı baştan okursan zaten bu sonuca varmak zor olmayacaktır.effe__' Alıntı:virüslü bilgisayar kapanınca antivirüs programları uyarı vermeye devam etmiyor sanırım. çünkü belli saatlerde uyarı veriyor virüs programı. mesela gece geç saatte vermiyor. herhalde virüslü bilgisayar kapanmıştır. yanılıyor muyum acaba? cevap verirseniz sevinirim.
İyi oluyor belkide en azından uğraşacak bir iş birde yeni bir arkadaşlık kuruyorsunuz...zopa' Alıntı:Viruslu kafeler kervanına kafecek bizde katıldık .. Temizleme çalışmalarımız dewam ediyor ... Yardımlar için saolun ..
Eğer virüs programın silebiliyorsa formata gerek yoktur ama silemiyorsa format at ve kurtul başını ağrıtmasın...DotCom' Alıntı:msnden kaynaklanıdığını tahmin etmiştim. ancak msnleri kapatıp sadece normal internet kullanımı yaptığımız zaman kendi pcmde spoof gösteriyor. gerçek bir sonuç mudur acaba? format gerekli ve yeterli midir?