ikili öğretimdeki bt rehber öğretmenliği

Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar ikili öğretimde bt rehber öğretmenliği yapanlar giriş çıkış saatleri nedir?

Ben Şu an 7 de geliyom 12 de gidiyom ama bunu 9-3 gibi ayarlayacaklar. ayarlamazlarsa da böyle devam edeceğim.(15 saat dersim var)

Bizim okulda da ikili eğitim var hocam, 07:00 - 12:00 çalışma saatlerimiz.
6 saat seçmeli için 12'den sonra kalıyorum. Perşembe günü boş gün

benimde 16 saat dersim var formatördüm dün itibariyle iptal oldu ve bt rehber öğrtmeni oldum fakat sıkıntı şurda müdürüm 8-5 gibi gelip gitmemi istiyor. :(

bilbil' Alıntı:
benimde 16 saat dersim var formatördüm dün itibariyle iptal oldu ve bt rehber öğrtmeni oldum fakat sıkıntı şurda müdürüm 8-5 gibi gelip gitmemi istiyor. :(
Hocam BTR görevinde bu defa açık olarak belirtmişler çalışma saatlerini, Rehber öğretmenler gibi, öğrenciler gidince bizimde işimiz bitiyor

işleri geldiği gibi algılarlar siz de yazılı olarak gerekçesini sunarak görevlendirmeden istifa edersiniz onlar uğraşsın.

sabahçı- öğlenci diyeayrı görevlendirme lması gerektiğini söylüyorum ama anlamıyorlar..

Kendi okulumda 9 saat dersim var, görevlendirildiğim okul 21 saatlik ders proğramı yaptı. İkili öğretim olmasına rağmen 8:30 gibi gidiyorum 3-3:30 gibi çıkıyorum okuldan

Arkadaşlar hakkınızdan ödün vermeyin, nasıl başlarsa öyle gider. Ders programını yaptırın, ona göre yol izleyin..

hocam aynı durum bende de var. okula konuyu açtım. şuan birşey diyen olmadı. ama 07-12 arası kalıp gitmeyi düşünüyorum.

valla 8-4 diyor müdür. çıkacak olan şu yazıyı bekliyorum. inatlaşılabilecek biri değil çünkü. üslubu çirkinleşebiliyor malesef :(

ben formatörken 7-4 giriyordum şimde de öyle istiyorlar ya tam yaka yakaya geliceğiz yada boyun eğeceğiz..

ben 9 - 3 çalışıyorum. böyle davranan idarecilere sinir oluyorum tabi ellerinin altında vardı biri onu yap bunu yap o gidiyor diye ne yapacaklarını bilemiyorlar.

smhs' Alıntı:
valla 8-4 diyor müdür. çıkacak olan şu yazıyı bekliyorum. inatlaşılabilecek biri değil çünkü. üslubu çirkinleşebiliyor malesef :(

aynen hocam bizim müdürde sert bu konuda da tartışma yaşayabilirim..

şu müdürlere varya arkadaş aman pabuç bırakmayın .. yaranamazsınız kesinlikle .. benim müdürle aram çok iyiydi.. btr den sonra erken çıkmaya başlayınca hemen surat asmaya başladı .. kardeşim koskoca devlet yazı göndermiş sanamı soracam .. yapmayın arkadaşlar gelen yazı müdürlerin üstünden geliyor

Hocam benim müdürüm 8:30-15:00 şeklinde olsun sanada uyarsa dedi, ok dedim bende.

benim üç gün dersim 7 de başlıyor birde 16 saat dersim var onları zaten idare ediyorum onlar daha da kalsam ses çıkarmazlar

Bende ikili öğrenim yapan okulda Formatör olarak görev yapıyorum.09:00-16:00 saatleri arasında çalışıyorum.Allahtan Fatih görevlendirmem 13:00 da bitiyorda iki gün rahatım.Saat konusunda idareyle konuşmak için Bt Rehberlik onaylarının çıkmasını (İstanbul da hala açıklanmadı) ve Bakanlıktan şu BT Rehberliğiyle ilgili açıklayıcı yazının çıkmasını bekliyorum.Bizim branş nasıl bir branştır ki neredeyse her okuldaki BT Öğretmeni farklı şartlarda çalışıyor aynı işi yapmasına rağmen.

hocam ben bt rehberliğe başvurmadığım halde görevlendirmem olmuş dün yapıldı ama düzeni aynı istiyorlar sadce adı değişmişmiş onlara göre..

Benimde 7:30da derslerim var. Aslında 12ye kadar görevlendirmemiz ama yöneticiler işlerine geldiği gibi anlıyorlar.Bende 12de çıkmasamda 3-3:30 gibi çıkıyorum. Müdür bu durumu sıkıntı yapmıyor ama kendisi izin vermiş gibi düşünüyor. Halbuki bu benim hakkım. Ondan haberi yok ve anlatmaya çalıştığımda yönetmelik öyle yazmıyor diyor.

Geri