ikili öğretimdeki bt rehber öğretmenliği

Kodla Büyü
bende pazartesi itibariyle bir ortaokulda başladım rehberliğe. kendi okulumda 14 saat dersim var. oraya gittiğimde daha kimsenin çalışma şartlarından falan haberi yoktu. formatörlük gibi mi olacak diye sordular. bende açıkladım. ders proghramımı gösterdim ve kalan 16 saatte burda olucam dedim. bişey diyen olmadı.hatta dün ilçe milli eğitim müdürü, şube müdürü okula ziyarete geldiler çok iyi oldu. çıkarken şube müdürüne durumumu anlattım.onlarla zaten bi toplantı yapmıştık çalışma saatlerinde 30 saati kabul ettirmiştik.kendisine tekrar sordum, 'hocam 14 saat dersinizi idareniz mümkün olan en az güne sıkıştırsın kalan 16 saatte de buraya gelirsiniz' dedi. yani arkadaşlar haftalık 30 saati geçirtmeyin kesinlikle. bunu söyleyen ilçe mili eğitim müdürü ve birde şube müdürü. gerekirse böyle uygulanan illeri ilçeleri emsal gösterin: örnek konya/selçuklu

benimde ikili öğretim. ortaokulda (sabahçı) görevlendirildiğim için 7,30 da girip 12,30 da çıkıyorum.yalnız pazartesi günleri 7. ve 8. saatte seçmeli olduğundan 8.30 gibi gelip 14,30 da çıkıyorum. şu anda halimden memnunum umarım böyle gider.

Resmi yazıyı nerden bulabilirm diyen arkadaşlar var.Arkdaşım sen halen bu güne kadar gelen yazıyı okumadıysan ,müdürün sabah 7 de gel aksam 23:00 a kadar çalış derse çalış emin ol senin için hayırlısıda budur :verymad:

Neyin kavgasını yapıyosunuz müdürünüzle yazıda 30 saat ibaresi yazı olarak geçmiyor ama anlatılan bu .

Ha yinede okuduğunu anlamayan müdürler varsa girsin trabzon meb gov tr de açıklamalarda durum net bir şekilde ifade edilmiş...

Göreviniz haftada 30 ders saati programı müdürle anlaşın nasıl isterseniz öyle yapın olay gelsin.

arkadaşlar ben maraştayım öyle resmi bir yazı çıkmadı. şu mebdeki pdf ye göre hareket ediyo bizimkiler . ben inat ettim öğlene kadar duruyorum :) il formatörünü aradım eğitekten yeni bir yazı gelip türkiyedeki okullara dağıtılacak dedi. o yazı bizim lehimize olana kadar da idareyle bozuşmak istemiyorum. çünkü eğitek pek de leihimize bişey yapmadı bugüne kadar. hayırlısı olsun artık.

ben trabzon il millieğitimin yazısını götürüp gösterdim bizim idareye :) sanki maraştan çıkmış gibi kabul etmiyorlar ama eğitekten yazı gelene kadar mecbur benim istediğim olacak. inşallah eğitek de sabahtan öğlene kadar olanı onaylar nitelikte bir yazı yollar. yoksa yandık ...

ne yazık ki Hatay da da durum aynen böyle. Okulum ortaokul oldu ama halen 2-3-4. sınıflardan bakanlık yazısını görmeden kendi kafalarından iş çıkartıyorlar. müdür 8 de gelir 3 te çıkarsın diyor ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte... offfffffffffff

Geri