yadigartbaykal' Alıntı:şu andaki halimizi bilsen
bizde 2 tane o dertten. eşim de bilgisayar öğretmeni
yadigartbaykal' Alıntı:dediğim gibi inanmıyorum , inanamıyorum, isyan etmek istiyorum.
her türlü öğretmenlik gelsin, mühendislikleri de tuttur ama bu hallere düş. memura tanıtma şekline dikkat :"sana yardımcı getirdim.."
lanet..
BesSTy' Alıntı:norm fazlası oldum okul arıyorum şimdi... Halen 4-5 lere girebildiğini düşünen arkadaşlar varsa girmesinler. Çünkü norm fazlası olunuyor her okulda.. Bilginize.. Belge isteyen özel mesaj atsın numarasını telefonla konuşayım istediğim belgeyi bilgiyi vereyim..
mmkgs' Alıntı:Allah aşkına olayı dramatize etmeyelim arkadaşlar her defasında yeni birşeyle geliyorsunuz. labları dağıtmak neymiş elbet bi hal olacaz geçiş dönemi yaşadığımıza inanıyorum. bizi işten çıkaranb arkadaşlarımız bile oldu olmasa oturur sadece maaşımı alırım
ne demek bu ben giriyorum...muhalif33' Alıntı:BesSTy' Alıntı:norm fazlası oldum okul arıyorum şimdi... Halen 4-5 lere girebildiğini düşünen arkadaşlar varsa girmesinler. Çünkü norm fazlası olunuyor her okulda.. Bilginize.. Belge isteyen özel mesaj atsın numarasını telefonla konuşayım istediğim belgeyi bilgiyi vereyim..
hocam özelden bilgi vermek yerine burdan paylaşsan da herkes faydalansa iyi olmaz mı?
okadardaq değil hocam ...ben çalışmadan maaş alırım demedimki en fazla 15 saatimi doldururlar yada bi kaç okula yollarlar. onu dedim angarya derken ne yaptıracaklar sizde bilmiyorsunuz ne diyesiniz . şimdi dersimiz olmazasa fotokopi çektirip yerlerimi temizletecekler. gülüyorum .. biraz açın hakklarınızı okuyun. angarya dedin biligsayar işleri olacak okadarda olsun .bide ne olacak sanki bi okulun bilgisayar işleri .lütfen ama sizler okumuş insanlarsınız . ha biri bişe diyecekse belgeile konuşsun. hiç kimse görevim dışında bana angarya da veremez.şükür verdirmedimde......................yaliya' Alıntı:mmkgs' Alıntı:Allah aşkına olayı dramatize etmeyelim arkadaşlar her defasında yeni birşeyle geliyorsunuz. labları dağıtmak neymiş elbet bi hal olacaz geçiş dönemi yaşadığımıza inanıyorum. bizi işten çıkaranb arkadaşlarımız bile oldu olmasa oturur sadece maaşımı alırım
İşte sıkıntı burda oturup maaşınızı alamayacaksınız, (hem niye çalışmadan maaş alasınız ki) okulun genel her türlü angaryasını yapacaksınız. bugün müdürüm fotokopi makinesinden anlar mısın? diye sordu. Varın sonraki günleri hayal edin.
mmkgs' Alıntı:ne demek bu ben giriyorum...muhalif33' Alıntı:BesSTy' Alıntı:norm fazlası oldum okul arıyorum şimdi... Halen 4-5 lere girebildiğini düşünen arkadaşlar varsa girmesinler. Çünkü norm fazlası olunuyor her okulda.. Bilginize.. Belge isteyen özel mesaj atsın numarasını telefonla konuşayım istediğim belgeyi bilgiyi vereyim..
hocam özelden bilgi vermek yerine burdan paylaşsan da herkes faydalansa iyi olmaz mı?
eemree' Alıntı:sınıfçılar formatör olamadık diye üzülüyor...beni sınıf öğretmeni yapsalar davul zurna göbek atarım hemde okulun bahçesinde... en azından sanı adı işi belli
yaliya' Alıntı:mmkgs' Alıntı:Allah aşkına olayı dramatize etmeyelim arkadaşlar her defasında yeni birşeyle geliyorsunuz. labları dağıtmak neymiş elbet bi hal olacaz geçiş dönemi yaşadığımıza inanıyorum. bizi işten çıkaranb arkadaşlarımız bile oldu olmasa oturur sadece maaşımı alırım
İşte sıkıntı burda oturup maaşınızı alamayacaksınız, (hem niye çalışmadan maaş alasınız ki) okulun genel her türlü angaryasını yapacaksınız. bugün müdürüm fotokopi makinesinden anlar mısın? diye sordu. Varın sonraki günleri hayal edin.
akasya2727' Alıntı:bilgisayar öğretmeni olduğuma bin pişmanım şu an.. millet derine giriyo gidiyo ben sabahtan akşam okuldayım...isyan ediyorum artık...kimse bişey bilmiyor formatör nedir ne iş yapar hakları nelerdir...formatör kat nöbeti tutmaz diyorum ihtiyaç var tut diyorlar...kulüb vermeyin diyorum veriyorlar...yeter artık ya... 8 saat dersim var sadece norm fazlasısın diye müdür yardımcısı çağırıyor...........ağlamakkkk istiyorummmmmmmmmmmm..............
koray45' Alıntı:Branşı bilgisayar olmayan formatörlere çakma diyen 1 nolu mesajın sahibi zat:
Öncelikle;Ankara gibi yerde format atmayı bilmeyen Bilgisayar öğretmenlerin varlığından bi haber.
Kaynak göstermeden de hayali senaryoları sağa sola yaymak hoşdeğil.
Son olarak da ben bir senaryo sunayım"Bugünkü Formatörlük kavramı artık tarihe karışacak. Formatörler bundan sonra sadece kurs verebilecekler.Bilgisayar öğretmenleri de il ve ilçe Milli Eğitimleri bünyelerinde oluşturulan teknoloji dönüşüm bürolarından okulların ve milli eğitimin elektronik eşyalarını tamir edecek.