Bu siteye girdikçe canım sıkılyor. Bu siteyi "komplo teorileri ile yaşayan paranoyak insanlar topluluğu" olarak nitelendiriyorum artık. İlk zamanlar paylaşımlarda güzeldi artık tadı kalmadı ama birde şu komplo teorileri olmasa...
hakanotuken' Alıntı:Bu siteye girdikçe canım sıkılyor. Bu siteyi "komplo teorileri ile yaşayan paranoyak insanlar topluluğu" olarak nitelendiriyorum artık. İlk zamanlar paylaşımlarda güzeldi artık tadı kalmadı ama birde şu komplo teorileri olmasa...
toplam da 6 okula bakıcaksınız hocamyadigartbaykal' Alıntı:şu andaki halimizi bilsen
bizde 2 tane o dertten. eşim de bilgisayar öğretmeni
hakanotuken' Alıntı:Şükür edebiyatına girmeye gerek yok. Ortada hiç bir somut delil yok hep söylenti. Mesela bilgisayar sınıfları dağıtılacak deniyor ama kim diyor belli değil böyle bir saçmalık gerçek olabilir mi? Atama zamanıda formatör olanlar tayin isteyemeyecek diye yaygara çıkmıştı. Hatta birileri formatörün tayini çıksa bile yolluk alamayacağını bile söyledi
Hocam ben de norm fazlasıyım. Köy okulunda tek şube sınıflar. Kontenjan.meb'den bakınca norm fazlası görünüyorum. 3 saat ders kaldı. Ne yapacaklar Allah bilir. E-okul'da seçmeli ders seçilemediği için 4 5 'lere de ders olayı kalktı.BesSTy' Alıntı:norm fazlası oldum okul arıyorum şimdi... Halen 4-5 lere girebildiğini düşünen arkadaşlar varsa girmesinler. Çünkü norm fazlası olunuyor her okulda.. Bilginize.. Belge isteyen özel mesaj atsın numarasını telefonla konuşayım istediğim belgeyi bilgiyi vereyim..
yadigartbaykal' Alıntı:RoboTek' Alıntı:ben sınıfçıyım.Burda beni de kandırmaya çalıştılar sana kadro vereceğiz ver formatörlük belgeni falan ayakları.Yok öyle yağma dedim.ben 100 tl için ne okulda kalırım ne tamircilik yaparım ne de müdürün işine bakarım.dediğimi de yaptım.İlçede en çok bu işten anlayan benim en çok seritfikası olan benim.inadımda direndim ve formatör olmadım.Ohh be dünya varmış şimdi.kitap okuyorum oyun oynuyorum zevkle dersime giriyorum.
:cry:
:alkis:
Kunteper' Alıntı:Branşı bilgisayar olmayanların bizi çekemedikleri besbelli. Bilgisayarcı arkadaşlar yahu hemen sizde su koyveriyorsunuz. Bu dünyada her birey bilgisayarcılara eninde sonunda muhtaç. Bugünn TKY seminerinde seminer verecek müfettiş istiklal marşını bilgisayardan başlatamadı ve sonra bağırdı bilgisayardan anlayan yok mu diye. 160 öğretmenden biride çıkıp ben yaparım diyemedi. Hani herkes bilgisayar kullanabiliyordu. Bende çıkıp yapmadım inadına uğraştı uğraştı yapamayınca müzikçi buldu geldi normal olarak istiklal marşını okuduk.
Bilgisayar öğretmeni ne tamir işi yapar ne format. Asıl işi bilgisayarı teknik olarak öğrencilere tanıtmak ve öğretmek. Açın 7-8 lerin kitabına bakın, web tasarım + programlama var. Format atarak kendini bilgisayarcı sananlar öğrencinin programlama konusunda soracağı kompleks bi soruya nasıl cevap verecek. Getir format atayımmı diyecek.
Bir öğretmenimiz sınıf öğretmeni olsam göbek atarım demiş. O zaman hocam sen bilgisayarcıysan hiç çalışmadan girsen üniversite sınavına kazanman lazım sınıf öğretmenliğini, zaten ortak dersler var 3 yılda bitirirsin. sonra branşını değiştirirsin sorun değil.
Diğer bütün branşlardan tek ve bence en önemli farkımız özel sektör olanağımız. Kendine güvenen işini beğenmeyen varsa şansını özel sektörde deneyebilir. Ama ne sınıfçı, ne teknoloji tasarımcı özel sektörde alanında iş bulamaz.
Sözümün özü irkilin ve kendinize gelin eyy bilgisayarcılar. Branşınızı sevin ve kendinizi ezdirmeyin.
ebfo45' Alıntı:Ne kadar abarttınız bakanlık sizi memurluktan atacak değil ya.!!!