isyan etmek istiyorum artık...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fgur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ya arkadaşlar nasıl bir kurumda iş yapmaya çalışıyoruz... Bu nasıl bir saçmalıktır. Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu sene Yeni geldiğim okulda Adeta Bt sınıfı die bir elektronik çöplük verdiler elime. farklı farklı tipte bir sürü eski ve yeni bilgisayar karışık. Bir çoğunun ramlari çalınmış geçen yılardan, CD sürücüer kırılmış, fare klavyeler bozuk, yazıcı bozuk ve internet erişimi yok.. Geldiğim günden beri inanın deli gibi çalışıyorum. Ve BT sınıfına ait hiç bir bilgi ve belge, CD, döküman olmadığı gibi muhatapta yok. Evden sürücüleri bulup bulup götürüp orada iş yapmaya çalışıyorum çünkü internetim yok okulda olsada dosya paylaşım siteleri zaten yasak! nedense? Bazen acil durum oluyor memurdan rica ediyorum internetini kullanıp bişi indirmek için hocam virüs falan bulaştırıranız die surat yapıyor.
BT sınıfları için olmazsa olan bazı programlara ihtiyacımız var malumunuz. Güvenlik yazılımı, Lab kontrol yazılımı, İmaj programı gibi ve bunlardan hiç birinin lisansını kurumumuz sağlamıyor ne yazıkki, gidip hiç kimsenin kullanmadığı Adobe CS lere dünyanın parasını dökerken, hepimizin kullandığı bu çok gerekli yazılımların lisans sorunlarıyla uğraşıyoruz. Biz hırsızlık yapmak zorunda bırakılıyoruz. Bu nasıl bir iştir?
Web sayfasının ftp şifresini soruyorum bilen yok. BED modülünü güncelletmek istiyorum orada istenen bilgileri de bilen bir Allah'ın kulu yok okulda. Nasıl ediniriz diorum yorum yok.... Sinirlerim acayip bozuldu artık inanın dayanamıyorum bu saçmalıklara..

:))))) aynen ya hayat çok kötü dersler filan tam isyan etmelik :cry:

Ekli dosyalar

• 297306_318205558196926_234789416538541_1583837_1723503529_n.jpg
    297306_318205558196926_234789416538541_1583837_1723503529_n.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 1,677
Hocam sağlığınıza bir şey olmasın, bilgisayarların acelesi yok. Hemen hemen hepimiz bir süre BT öğretmensiz kalan bir okula gittiğinde benzer manzaralarla karşılaşıyoruz. O labı siz ne kadar çalışır vaziyete getirseniz ve 40 dakikalığına başka bir sınıf kullansa yine mahvedecekler. Kimse yaptığınız işin kıymetini bilmeyecek.
Yıl sonuna kadar yapmayı düşündüğünüz işler için kafanızda bir plan oluşturun. Her ay belirlediğiniz kısmını gerçekleştirin.
Labdab hariç İdari ve diğer öğretmen pc lerinde hesapta olmayan bir sürü iş çıkar, onlarla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

yarın karşılaşağın soruyla seni bilgilendireyim de dumura uğrayıp kendini paralama @fgur hocam.
"Bu formatörler ne işe yarar ki? hem akşama kadar oturup, bilgisayarla oynayıp full ekders alıyorlar. kral gibi mesleğiniz var valla hocam, işiniz iş bu dünyada"
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

yok yok arkadaşlar yeni değilim hatta baya eskilerdenimde bu kadar kötüsünü hiç görmemiştim. Bir de hersene çeşitli sebeplerden dolayı farklı bir okulda görev yapıyorum neredeyse ve hersene sıfırdan aynı emeği atıyorum bu BT lere artık burama geldi.
Bu arada
elrond' Alıntı:
yarın karşılaşağın soruyla seni bilgilendireyim de dumura uğrayıp kendini paralama @fgur hocam.
"Bu formatörler ne işe yarar ki? hem akşama kadar oturup, bilgisayarla oynayıp full ekders alıyorlar. kral gibi mesleğiniz var valla hocam, işiniz iş bu dünyada"
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

ne yarını arkadaşım, bir kaç gün önce ben bu işlerle cebelleşirken Bt sınıfının önünden geçen bir öğretmen arkadaşım, ohhh bilgisayarcıya bak lay lay lom demesinmi yanındaki arkadaşına. Kapıdan çıkıp üstüne atlayacaktım ama yaa sabır dedim. Bizim işimizin sanırım en zor yanıda bu anlayan yok. Sen napıyosun ki orda bu saate kadar diyen çok tabi. zannediyoki ben laylomlom takılıyorum bilgisayarda...

Hocam kendinize BT Sınıfı ve Okul dışında amaçlar edinin. O bahsettiğiniz şeylerin hepsini de amacınıza ulaşırken vakit geçirdiğiniz göstermelik şeyler olarak düşünün. Yani nedeyim bilemedim :) Artık sadece gülebiliyoruz bunlara :)

:? ŞUrda sana cevp yazanların hepsi bu ve benzeri şeyler yüznde kafayı sıyırmış ve nirvanaya ulaşmış hocalar ..

bu gün bilgisayar sınıfının boş bir saatinde web sayfasıyla uğraşıyordum nöbetçi öğrenci bir yazı getirdi imzalatmak için sınıfı boş beni de bilgisayar başında görünce oh ne güzel öğretmenim keşke bizde böyle boş olabilsek dedi döndü gitti arkasından öyle baka kaldım. artık cevap vermek bile istemiyorum bu tür şeylere güldüm geçtim ağlanacak halimize :)

üç maymun' Alıntı:
bu gün bilgisayar sınıfının boş bir saatinde web sayfasıyla uğraşıyordum nöbetçi öğrenci bir yazı getirdi imzalatmak için sınıfı boş beni de bilgisayar başında görünce oh ne güzel öğretmenim keşke bizde böyle boş olabilsek dedi döndü gitti arkasından öyle baka kaldım. artık cevap vermek bile istemiyorum bu tür şeylere güldüm geçtim ağlanacak halimize :)
Geçen gün öğrenci hocam siz gerçek öğretmen değilmişsiniz doğru mu dedi.. Ne diyon oğlum dedim, hocam forvet öğretmenmişsiniz dedi, bende halısahadan falan duydu sandım çocuk. Fen öğretmeni dedikodu yapacak kimse kalmamış, öğrencilere yapmış. O gerçek öğretmen değil demiş..Bende öğrenciye, sizin fen öğretmeniniz gerçek erkek değil dedim, sonradan karar vermiş erkek olmaya.. gidin öğretmeninize sorun isterseniz dedim. :puhaha:

yine bu gün 4 yıl formatör öğretmenlik yapmış bir müdür yardımcısı akşam çıkışta beni gördü selamlaştık. yorgun görünüyorsun dedi he ya baya yorgunum dedim niye ne yaptınki dedi oraya buraya koşturduk işte dedim. yoksa oturmaktanmı yoruldun dedi güldüm geçtim. :) birde eski formatör olacak halimizden anlar diyoruz ama koltuk adamı böyle yapıyor galiba

amip33' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
Geçen gün öğrenci hocam siz gerçek öğretmen değilmişsiniz doğru mu dedi.. Ne diyon oğlum dedim, hocam forvet öğretmenmişsiniz dedi, bende halısahadan falan duydu sandım çocuk. Fen öğretmeni dedikodu yapacak kimse kalmamış, öğrencilere yapmış. O gerçek öğretmen değil demiş..Bende öğrenciye, sizin fen öğretmeniniz gerçek erkek değil dedim, sonradan karar vermiş erkek olmaya.. gidin öğretmeninize sorun isterseniz dedim. :puhaha:
:+1: :alkis:

üç maymun' Alıntı:
kendi gibi counter oynuyor sanmıştır seni

Saygıdeğer Hocalarım,
mübalaaaaaaasız bir Millî eğitim müdürü
bizden toplantıda YATMATÖR olarak nitelendirdi, Formatöre dili dönmedi hödüğün yatmatör çıkıverdi ağzıından şok olduk. yıl 2006

deliboran' Alıntı:
Saygıdeğer Hocalarım,
mübalaaaaaaasız bir Millî eğitim müdürü
bizden toplantıda YATMATÖR olarak nitelendirdi, Formatöre dili dönmedi hödüğün yatmatör çıkıverdi ağzıından şok olduk. yıl 2006
:puhaha: :puhaha:

aman be arkadaşım sıkma canını zamanla oturur o laflara da hiiiç aldırma laf çok arkadaşım senin tozun içinde boğuştuğundan kimsenin haberi yok ama

fgur' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
İstersen Win 9 u üretiyor ol bilgisayar başında boş sınıftamısın sen bir iş yapmıyor keyif çatıyor yatmasyon yapıyorsun benim zoruma gitmiyor artık gülüyorum bu tür şeylere

fgur' Alıntı:
ya arkadaşlar nasıl bir kurumda iş yapmaya çalışıyoruz... Bu nasıl bir saçmalıktır. Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu sene Yeni geldiğim okulda Adeta Bt sınıfı die bir elektronik çöplük verdiler elime. farklı farklı tipte bir sürü eski ve yeni bilgisayar karışık. Bir çoğunun ramlari çalınmış geçen yılardan, CD sürücüer kırılmış, fare klavyeler bozuk, yazıcı bozuk ve internet erişimi yok.. Geldiğim günden beri inanın deli gibi çalışıyorum. Ve BT sınıfına ait hiç bir bilgi ve belge, CD, döküman olmadığı gibi muhatapta yok. Evden sürücüleri bulup bulup götürüp orada iş yapmaya çalışıyorum çünkü internetim yok okulda olsada dosya paylaşım siteleri zaten yasak! nedense? Bazen acil durum oluyor memurdan rica ediyorum internetini kullanıp bişi indirmek için hocam virüs falan bulaştırıranız die surat yapıyor.
BT sınıfları için olmazsa olan bazı programlara ihtiyacımız var malumunuz. Güvenlik yazılımı, Lab kontrol yazılımı, İmaj programı gibi ve bunlardan hiç birinin lisansını kurumumuz sağlamıyor ne yazıkki, gidip hiç kimsenin kullanmadığı Adobe CS lere dünyanın parasını dökerken, hepimizin kullandığı bu çok gerekli yazılımların lisans sorunlarıyla uğraşıyoruz. Biz hırsızlık yapmak zorunda bırakılıyoruz. Bu nasıl bir iştir?
Web sayfasının ftp şifresini soruyorum bilen yok. BED modülünü güncelletmek istiyorum orada istenen bilgileri de bilen bir Allah'ın kulu yok okulda. Nasıl ediniriz diorum yorum yok.... Sinirlerim acayip bozuldu artık inanın dayanamıyorum bu saçmalıklara..

Hocam sen yenisin galiba...:D

üç maymun' Alıntı:
fgur' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
İstersen Win 9 u üretiyor ol bilgisayar başında boş sınıftamısın sen bir iş yapmıyor keyif çatıyor yatmasyon yapıyorsun benim zoruma gitmiyor artık gülüyorum bu tür şeylere
arkadaşım bende taktir beklemiyorum artık, ne zannerlerse zannetsinler artık umursamıyorum ama işimi yapabileceğim şartlar oluşturulsun ve ihtiyaclarım dikkate alınsın istiyorum zoruma giden kısmı o . Faresi klavyesi bozuk bilgisayarlara 37 kişilik 12. sınıf gelir birde o esnada drive vaccin activated failed uyarısı alınca cinler tepene çıkıyor artık isyan etmek istiyorsun.
Ama neyseki paylaşınca biraz rahatladım. Birbirimizi anlayabilmemizde güzel. Sağlık olsun, Hepinize saygılar, sevgiler, İyi geceler...

Geri