ya arkadaşlar nasıl bir kurumda iş yapmaya çalışıyoruz... Bu nasıl bir saçmalıktır. Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu sene Yeni geldiğim okulda Adeta Bt sınıfı die bir elektronik çöplük verdiler elime. farklı farklı tipte bir sürü eski ve yeni bilgisayar karışık. Bir çoğunun ramlari çalınmış geçen yılardan, CD sürücüer kırılmış, fare klavyeler bozuk, yazıcı bozuk ve internet erişimi yok.. Geldiğim günden beri inanın deli gibi çalışıyorum. Ve BT sınıfına ait hiç bir bilgi ve belge, CD, döküman olmadığı gibi muhatapta yok. Evden sürücüleri bulup bulup götürüp orada iş yapmaya çalışıyorum çünkü internetim yok okulda olsada dosya paylaşım siteleri zaten yasak! nedense? Bazen acil durum oluyor memurdan rica ediyorum internetini kullanıp bişi indirmek için hocam virüs falan bulaştırıranız die surat yapıyor.
BT sınıfları için olmazsa olan bazı programlara ihtiyacımız var malumunuz. Güvenlik yazılımı, Lab kontrol yazılımı, İmaj programı gibi ve bunlardan hiç birinin lisansını kurumumuz sağlamıyor ne yazıkki, gidip hiç kimsenin kullanmadığı Adobe CS lere dünyanın parasını dökerken, hepimizin kullandığı bu çok gerekli yazılımların lisans sorunlarıyla uğraşıyoruz. Biz hırsızlık yapmak zorunda bırakılıyoruz. Bu nasıl bir iştir?
Web sayfasının ftp şifresini soruyorum bilen yok. BED modülünü güncelletmek istiyorum orada istenen bilgileri de bilen bir Allah'ın kulu yok okulda. Nasıl ediniriz diorum yorum yok.... Sinirlerim acayip bozuldu artık inanın dayanamıyorum bu saçmalıklara..
BT sınıfları için olmazsa olan bazı programlara ihtiyacımız var malumunuz. Güvenlik yazılımı, Lab kontrol yazılımı, İmaj programı gibi ve bunlardan hiç birinin lisansını kurumumuz sağlamıyor ne yazıkki, gidip hiç kimsenin kullanmadığı Adobe CS lere dünyanın parasını dökerken, hepimizin kullandığı bu çok gerekli yazılımların lisans sorunlarıyla uğraşıyoruz. Biz hırsızlık yapmak zorunda bırakılıyoruz. Bu nasıl bir iştir?
Web sayfasının ftp şifresini soruyorum bilen yok. BED modülünü güncelletmek istiyorum orada istenen bilgileri de bilen bir Allah'ın kulu yok okulda. Nasıl ediniriz diorum yorum yok.... Sinirlerim acayip bozuldu artık inanın dayanamıyorum bu saçmalıklara..