isyan etmek istiyorum artık...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
amip33' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
bu gün bilgisayar sınıfının boş bir saatinde web sayfasıyla uğraşıyordum nöbetçi öğrenci bir yazı getirdi imzalatmak için sınıfı boş beni de bilgisayar başında görünce oh ne güzel öğretmenim keşke bizde böyle boş olabilsek dedi döndü gitti arkasından öyle baka kaldım. artık cevap vermek bile istemiyorum bu tür şeylere güldüm geçtim ağlanacak halimize :)
Geçen gün öğrenci hocam siz gerçek öğretmen değilmişsiniz doğru mu dedi.. Ne diyon oğlum dedim, hocam forvet öğretmenmişsiniz dedi, bende halısahadan falan duydu sandım çocuk. Fen öğretmeni dedikodu yapacak kimse kalmamış, öğrencilere yapmış. O gerçek öğretmen değil demiş..Bende öğrenciye, sizin fen öğretmeniniz gerçek erkek değil dedim, sonradan karar vermiş erkek olmaya.. gidin öğretmeninize sorun isterseniz dedim. :puhaha:

:D süper yaa

Bizim bilişim teknolojilerini ders olarak gören yok ki. Söylicekler tabi boş oturuyosunuz diye. Bende zaten boş oturuyorum Valla Öğrencilere verdikleri basamak kitapları bi işe yaramıyo öğrenci daha fare nedir bilmiyo önce onları öğretiyom. Kitap da yanımda süs diye taşıyom Valla Kim ne derse desin keyfini çıkarıyorum artık geçen sene atandım daha ilk hafta benden çok şey istediler elimden geldiğince yardım ettim köyden gelen bilgisayarları bile yapıyordum ama artık yapmıyorum işim var diyorum geri gönderiyorum bizi tamirci olarak görüyolarlar ve üstüne üslük laf söylüyolar artık idare şu bilgisayarıma bi bak excel de sorun var tablo nasıl oluşturuluyo falan diyo ben de gidiyom bende yapamıyom diyom artık kısasa kısas yapıyom ben bilmiyom diyorum ne halleri varsa görsünler... Keyfini Çıkarın Boş Verin Öğrencilerinize öğretmek istediklerinizi öğretin gerisini S...r et.

Lost adasına hoşgeldin dostum zamanda ileriye gideceğiz geri gideceğiz yeri gelecek aklımızı kaybedip musallat2 yeri gelecek dabbe olacağız.Canını sıkma.

Banada İsmimle değilde Hişşşt Bilgisayarcı diye hitap ediyor bir kaç kendini bilmez sınıfçı, bende onlara fosil diyorum dede diyorum. İşlerini yapmadım önce adımı öğren sonra gel dedim koskoca adamlara şimdi Cemal HOcam diye peşimde koşuyorlar...

cingozcemal' Alıntı:
Banada İsmimle değilde Hişşşt Bilgisayarcı diye hitap ediyor bir kaç kendini bilmez sınıfçı, bende onlara fosil diyorum dede diyorum. İşlerini yapmadım önce adımı öğren sonra gel dedim koskoca adamlara şimdi Cemal HOcam diye peşimde koşuyorlar...

Bunun aynısını bende dedim hatta öğretmenler toplantısında dedim. Gerçi yeni geldiğim için adımı bilmemeleri belki doğaldı ama olsun baştan ağırlığı koymakta fayda var :mrgreen: Birde iyice zevk almaya başladım yaptığım işten lüzumlu gerekli gördüğüm işleri yapar oldum. Son 1 ayda sadece 2 kez kasa açıp tornavidaya elimi sürdüm bir öğretmen bilgisayarla ilgili birşey sorduğunda ben sevmiyorum hocam bilgisayarları diyorum. 1 derler 2 derler sonra nasıl olsa ilgisiz olduğumu anladıklarından sormuyorlar. 2. dönem dahada rahat olacak kimseye yaranmaya çalışmakta yok müdürmüş yardımcıymış ne yapacaklarki sanki olumsuz sicil mi verecekler tın :)

dilarayanal' Alıntı:
cingozcemal' Alıntı:

Bunun aynısını bende dedim hatta öğretmenler toplantısında dedim. Gerçi yeni geldiğim için adımı bilmemeleri belki doğaldı ama olsun baştan ağırlığı koymakta fayda var :mrgreen: Birde iyice zevk almaya başladım yaptığım işten lüzumlu gerekli gördüğüm işleri yapar oldum. Son 1 ayda sadece 2 kez kasa açıp tornavidaya elimi sürdüm bir öğretmen bilgisayarla ilgili birşey sorduğunda ben sevmiyorum hocam bilgisayarları diyorum. 1 derler 2 derler sonra nasıl olsa ilgisiz olduğumu anladıklarından sormuyorlar. 2. dönem dahada rahat olacak kimseye yaranmaya çalışmakta yok müdürmüş yardımcıymış ne yapacaklarki sanki olumsuz sicil mi verecekler tın :)
bana yrdımcı olana yardımcı oluyorum canımı sıkanı ti takmıyorum bile.
burhan altıntop der ya sen beni sırtımı haşşı bende sein sırtını haşşiyim...

Geri