:lol:bote_sevinc' Alıntı:milli eğitim tablet, akıllı tahta dağıtacağına tüm bt öğretmenlerine birer huni dağıtsın bence
hepimiz delirme sınırına geldik nasılsa
:lol:bote_sevinc' Alıntı:milli eğitim tablet, akıllı tahta dağıtacağına tüm bt öğretmenlerine birer huni dağıtsın bence
hepimiz delirme sınırına geldik nasılsa
amip33' Alıntı:Geçen gün öğrenci hocam siz gerçek öğretmen değilmişsiniz doğru mu dedi.. Ne diyon oğlum dedim, hocam forvet öğretmenmişsiniz dedi, bende halısahadan falan duydu sandım çocuk. Fen öğretmeni dedikodu yapacak kimse kalmamış, öğrencilere yapmış. O gerçek öğretmen değil demiş..Bende öğrenciye, sizin fen öğretmeniniz gerçek erkek değil dedim, sonradan karar vermiş erkek olmaya.. gidin öğretmeninize sorun isterseniz dedim. uhaha:üç maymun' Alıntı:bu gün bilgisayar sınıfının boş bir saatinde web sayfasıyla uğraşıyordum nöbetçi öğrenci bir yazı getirdi imzalatmak için sınıfı boş beni de bilgisayar başında görünce oh ne güzel öğretmenim keşke bizde böyle boş olabilsek dedi döndü gitti arkasından öyle baka kaldım. artık cevap vermek bile istemiyorum bu tür şeylere güldüm geçtim ağlanacak halimize
cingozcemal' Alıntı:Banada İsmimle değilde Hişşşt Bilgisayarcı diye hitap ediyor bir kaç kendini bilmez sınıfçı, bende onlara fosil diyorum dede diyorum. İşlerini yapmadım önce adımı öğren sonra gel dedim koskoca adamlara şimdi Cemal HOcam diye peşimde koşuyorlar...
bana yrdımcı olana yardımcı oluyorum canımı sıkanı ti takmıyorum bile.dilarayanal' Alıntı:cingozcemal' Alıntı:Banada İsmimle değilde Hişşşt Bilgisayarcı diye hitap ediyor bir kaç kendini bilmez sınıfçı, bende onlara fosil diyorum dede diyorum. İşlerini yapmadım önce adımı öğren sonra gel dedim koskoca adamlara şimdi Cemal HOcam diye peşimde koşuyorlar...
Bunun aynısını bende dedim hatta öğretmenler toplantısında dedim. Gerçi yeni geldiğim için adımı bilmemeleri belki doğaldı ama olsun baştan ağırlığı koymakta fayda var :mrgreen: Birde iyice zevk almaya başladım yaptığım işten lüzumlu gerekli gördüğüm işleri yapar oldum. Son 1 ayda sadece 2 kez kasa açıp tornavidaya elimi sürdüm bir öğretmen bilgisayarla ilgili birşey sorduğunda ben sevmiyorum hocam bilgisayarları diyorum. 1 derler 2 derler sonra nasıl olsa ilgisiz olduğumu anladıklarından sormuyorlar. 2. dönem dahada rahat olacak kimseye yaranmaya çalışmakta yok müdürmüş yardımcıymış ne yapacaklarki sanki olumsuz sicil mi verecekler tın