bende bunu merak ediyorumhakimrenk' Alıntı:şimdi pu programı pc ye kurunca takılan flashda bu virüs varsa siliyor mu.
Flash belleğin olduğu sürücüyü seçip çalıştırırsan temizler hocam.mehtap44' Alıntı:bende bunu merak ediyorumhakimrenk' Alıntı:şimdi pu programı pc ye kurunca takılan flashda bu virüs varsa siliyor mu.
Hangi sürücüyü temizlemek istiyorsanız seçip o sürücüyü de temizliyorsunuz. Sürücüler görünmüyorsa kendi bilgisayarınıza göre elle yazabilirsiniz.hyalcin_61' Alıntı:Hocam iyi güzel flastan temizliyor fakat aynı bilgisayara cikarip takınca tekrar bulaşıyor bilgisayardan temizlemek için ne yapılabilir
hyalcin_61' Alıntı:Hocam iyi güzel flastan temizliyor fakat aynı bilgisayara cikarip takınca tekrar bulaşıyor bilgisayardan temizlemek için ne yapılabilir
SoNMeZ' Alıntı:önceki sürümünü ben de sürekli kullanıyorum ama bootable flashlar için sorun oluyordu. virüsü temizledikten sonra tüm dosyaları bir klasörde topluyordu. yine aynen devam ediyor mu aceba?
Tecrübe ile emin oldum. Kesinlikle flash bellek teki virüsü temizliyor. Çıkarıp Virüssuz bir pc ye takınca kısayol olmuyor.mehtap44' Alıntı:bende bunu merak ediyorumhakimrenk' Alıntı:şimdi pu programı pc ye kurunca takılan flashda bu virüs varsa siliyor mu.
sertokus' Alıntı:Tecrübe ile emin oldum. Kesinlikle flash bellek teki virüsü temizliyor. Çıkarıp Virüssuz bir pc ye takınca kısayol olmuyor.mehtap44' Alıntı:bende bunu merak ediyorumhakimrenk' Alıntı:şimdi pu programı pc ye kurunca takılan flashda bu virüs varsa siliyor mu.
Aması var.
Fakat o ilk başta usb show 3.0 kurulu olan pc kısayol virüslü ise usb yi tekrar takınca virüs yine yine bulaşıyor. Yani pc deki virüsleri temizleniyor. Kısmen güzel ama bilgisayardakileri temizleyemedigi sürece yetersiz.
:alkis:semihcom' Alıntı:Test edildi gayet başarılı. Kısayol virüsü olan bilgisayarda denendi, flash bellek temizlendi, sonra defalarca tak-çıkar yapıldı, virüsten eser yok. Yapandan Allah razı olsun.