fgur' Alıntı:Bu programı kurduktan sonra temiz ve timefreeze olan bilgisayarlar usb kısayol virüsünü dağıtmaya başladı. hemen programı kaldırdım fakat nafile hala virüs saçmaya devam ediyor bilgisayarlarş, total 360 security olmasına rağmen. Ayrıca total 360 security bu programı virüs olarak algılıyor ve aynı anda çalıştırmıyor, önce onu devre dışı bırakmak gerekiyor kullanabilmek için. Şuanda öğretmenler odasında ki bilgisayarlarım bu program yüzünden bütün flashlara virüs bulaştırmaya devam ediyor, Çözümü nedir bilen varsa acil yardım lazım. çok zor durumdayız
slmucamus' Alıntı:.net franework 3.5 (net 2.0 ve 3.0 içerir) bu hatayı alıyorum tahtada internetde yok internetsiz 4.5 i microsofttan indirdim onada yüklü diyor
bt3468' Alıntı:slmucamus' Alıntı:.net franework 3.5 (net 2.0 ve 3.0 içerir) bu hatayı alıyorum tahtada internetde yok internetsiz 4.5 i microsofttan indirdim onada yüklü diyor
programı net 4.0 için tekrar derledim
programı kurmanıza gerek yok masa üstüne atın ve çalıştırın
applet61' Alıntı:Ben bununla USB bellekleri taratıyorum. Güzel bir şekilde temizliyor. Ama daha sonra kendiliğinden tekrardan kısayol oluyor. Bir çözümünü bilen var mı acaba?