kızıma isim :(

Kodla Büyü
suysal' Alıntı:
Dila....kızıma koymak istedim ama nasip olmadı. İREM koyduk.
4 yasında Dila adında seytana papucunu ters giydiren bir yeğenim var, ısımlerin karakteri etkilediğine inanan biri olarak isim değistirmekle gayet yerinde bir karar almıssınız bence :)

sümeyye
nesibe
zümray
simanur
hazal
zişan
dilan
melike
tuğçe
...

hangi ayardan istersen hocam ama sağlığı sıhhati güzelve yerinde olsun da isim sonra gelir bir şekilde benim meleğimde 9. ayında ismi sümeyye o yüzden en başa onu yazdım

kızım olursa bir gün inş

zülal
ravza
seleme
süveybe
zeynep ecrin
mihrimah

koymayı düşündüklerim arasında bir kaç yane daha vardı ama aklıma gelmedi

en çok hoşuma giden de RAVZA :)
kolay gelsin

ferdierdem55' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
Eymen kız ismi mi hocam

Evet hocam şüpheniz mi var :)
Eymen erkek ismi hocam. Bence siz yanlış biliyosunuz :)
http://www.isimlerinanlami.net/isimleri ... Eymen.html

Hocam olabilir örnek vereyim ÜMMÜ EYMEN bir kadın sahabedir, ailemde de var ama 2. isim olarak, erkeklerde de tek isim olarak kullunılıyor olabilir ben rastlamadım :)

kaybil' Alıntı:
Hocam olabilir örnek vereyim ÜMMÜ EYMEN bir kadın sahabedir, ailemde de var ama 2. isim olarak, erkeklerde de tek isim olarak kullunılıyor olabilir ben rastlamadım :)
Ümmü Eymen demek Eymen'in Annesi demek hocam. Peygamberimiz zamanında öyle hitap edilirmiş. Benim oğlumun adı Eymen olduğundan araştırmıştım :)

ferdierdem55' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
Ümmü Eymen demek Eymen'in Annesi demek hocam. Peygamberimiz zamanında öyle hitap edilirmiş. Benim oğlumun adı Eymen olduğundan araştırmıştım :)

yapma yauv vay anasını :D Baldızla fena dalga geçerim ben o zaman :D

BBNET
Geri