4 yasında Dila adında seytana papucunu ters giydiren bir yeğenim var, ısımlerin karakteri etkilediğine inanan biri olarak isim değistirmekle gayet yerinde bir karar almıssınız bencesuysal' Alıntı:Dila....kızıma koymak istedim ama nasip olmadı. İREM koyduk.
ferdierdem55' Alıntı:Eymen kız ismi mi hocamkaybil' Alıntı:Elif Eymen![]()
![]()
Eymen erkek ismi hocam. Bence siz yanlış biliyosunuzkaybil' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Eymen kız ismi mi hocamkaybil' Alıntı:Elif Eymen![]()
![]()
Evet hocam şüpheniz mi var![]()
ferdierdem55' Alıntı:Eymen erkek ismi hocam. Bence siz yanlış biliyosunuzkaybil' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Eymen kız ismi mi hocamkaybil' Alıntı:Elif Eymen![]()
Evet hocam şüpheniz mi var![]()
http://www.isimlerinanlami.net/isimleri ... Eymen.html
Ümmü Eymen demek Eymen'in Annesi demek hocam. Peygamberimiz zamanında öyle hitap edilirmiş. Benim oğlumun adı Eymen olduğundan araştırmıştımkaybil' Alıntı:Hocam olabilir örnek vereyim ÜMMÜ EYMEN bir kadın sahabedir, ailemde de var ama 2. isim olarak, erkeklerde de tek isim olarak kullunılıyor olabilir ben rastlamadım![]()
ferdierdem55' Alıntı:Ümmü Eymen demek Eymen'in Annesi demek hocam. Peygamberimiz zamanında öyle hitap edilirmiş. Benim oğlumun adı Eymen olduğundan araştırmıştımkaybil' Alıntı:Hocam olabilir örnek vereyim ÜMMÜ EYMEN bir kadın sahabedir, ailemde de var ama 2. isim olarak, erkeklerde de tek isim olarak kullunılıyor olabilir ben rastlamadım![]()
![]()
Bende yeğenim ismini YAREN koymuştum.. şiddetle tavsiye ederim.. Benim kızlarım ismi Sude ve Handehalk' Alıntı: