hocam takipteyim idolümsün :/u_kucuk3' Alıntı:8 sene 8. okul
hocam takipteyim idolümsün :/u_kucuk3' Alıntı:8 sene 8. okul
4. SENE 4 OKULLA TAKİPTEYİM HOCAMKeRASuS_28' Alıntı:hocam takipteyim idolümsün :/u_kucuk3' Alıntı:8 sene 8. okul
marasliyim' Alıntı:4. SENE 4 OKULLA TAKİPTEYİM HOCAMKeRASuS_28' Alıntı:hocam takipteyim idolümsün :/u_kucuk3' Alıntı:8 sene 8. okul
olmamış hocam 2 yıl bir okulda çalışmışın sen. halbuki bt öğretmeni dediğin her yıl 2 okul yapacak ki bt öğretmeni olduğu anlaşılsın. :cry:nosTRa' Alıntı:8. Yıl 7. Okul 3 il. 6 okulda görevlendirme 1 İl Milli Eğitimde görevlendirme ))
marasliyim' Alıntı:olmamış hocam 2 yıl bir okulda çalışmışın sen. halbuki bt öğretmeni dediğin her yıl 2 okul yapacak ki bt öğretmeni olduğu anlaşılsın. :cry:nosTRa' Alıntı:8. Yıl 7. Okul 3 il. 6 okulda görevlendirme 1 İl Milli Eğitimde görevlendirme ))
Hocam bende sizin gibi okulumda en eskiyim müdürden bile Herkesin gelip geçtiği bir okul herkes gitti ben hala oradayım.6 yıldır oradayım görevlendirmelerle toplam 7 okulda görev yaptım.Ben de il içini bekliyorum inşallah bu yıl bende gideceğim...nurhayat' Alıntı:5.yılım ilk atandığım okulumdayım..ama bu okuldaki en eski öğretmenim siz düşünün..müdürden bile eskiyim okulum herkesin gelip geçtiği okul...kimsenin kalmak istemediği bir okul..o yüzden gelen kaçtı bir tek ben kaldım... görevlendirme listem de hayli kabarık...ders tamamlamaya gittiğim okullar, görevlendirme müdür yardımcısı olduğum okul, BT Rehberliği, formatörlük vs.vs..... ama bu yıl inş il dışı atama ile gideceğim...