İst_koord yukarıda anlatıklarının %90 nına katılmakla beraber, yaklaşımınızdaki hatayı düzeltmek istiyorum..
Bu yukarıda yazdıklarınızı BÖTE bölümlerinde okuyan kaç öğretmen adayı arkadaşım biliyordu yada kaç öğretmen adayı arkadaşım bu soruları sorabilecek fırsatı oldu. ben BİLMİYORUM
2003 Mezunuyum
Siz diyorsunuzki 99-2014 olarak belirlendiğini biliyordunuz değilmi yazmışınız. ben BİLMİYORDUM.
Esas mezunların 2005 de çıkacağını ben BİLMİYORDUM
2007 de beklenen kitlenin geldiğinide BİLMİYORDUM, bugün sizin anlattıklarınıza en çok karşı çıkanların 2007 sonrası mezunları olduğunuda sanırım şuan sen bilmiyorsun..
Üniversitedeki hocamıza ehh be adam sende hiçbirşey bilmiyormuşsun korkuttun beni diye SORMADIM,
sadece bunlarmı
Çoğu kaliteli BT cilerin şuan neden Eğiticiliği terkettiğini BİLMİYORUM
Eğitekin kadro vermediğini bile bile niye Eğiteke mail attığımı BİLMİYORUM
Pardusun halen neden okulumda olmadığını BİLMİYORUM
Prestije ihtiyacı olmadığı halde Çizgi Tagemin burada ne aradığını BİLMİYORUM
Derslerin kalkmasına rağmen halen neden Microsoft a çalıştığımı BİLMİYORUM
2007 den sonra esas yetişen BÖTE cilerin neden sözleşmeli olduğunu ve formatör olamadıklarınıda BİLMİYORUM
gerçek ne biliyormusun? ? Bunları sende bilmiyordun, birgün öğrenmiş oldun .. hepsi o kadar...
ama emin ol daha çok bilmediğimiz şey var
Bence bu tür diyalogları kendine saklamalısın, herkes birşeyleri zamanı geldiğinde muhakak BİLECEK..
Ama o gün biz halen sen BİLMİYORSUN havasında olursak kaybedeceğimizçok şey var demektir.
Ben kızmıyorum, sokaktaki teknik servis elemanları arasında bile bu diyalog yokmu...
-Kadiiir lan sen katılımsız XP yapmayı biliyonnu
- Yok abi nerden duydun
2 gün sonra
Lan bu aşağı bilgisayarcıda çalışan Kadir varya
eeee
bi b..k bilmiyor
Herkes anladı sanırım
"hocam neden böyle bilgisayar dersleri görüyoruz bunları anlatmayacaksak" deyip içinizden "hadi canım sende çektinizmi"
sizde bu çalıştayın 1999 da yapıldığını ve hedefin 2014 olarak belirlendiğini biliyordunuz değilmi. Ooo hocam çok uzunmuş deyince sizede "oğlum MEB de planlar 5-10-15 yılık vadelerde yapılır" dendimi. 5 yıl demişsiniz çizilen planda ilk BÖTEler 2003 ve 2004 te çıkacak esas mezunlar 2005 ve sonrasında gelecekti 2007 de beklenen kitlenin geldiğinin ilk senesiydi.neyse üniversiteden mezun olup 30 saat derse girince sizde içinizden " ya bu benim işim değildi bir terslik var demek yerine üniversitedeki hocanıza ehh be adam sende hiçbirşey bilmiyormuşsun korkuttun beni" dedinizmi. Yukarıda bir cümle var "ben öğretmenim öğretmek istiyorum" bizim gördüğümüz derslerde yapılandırmacısistemde, proje tabanlı yaklaşımda yada tam öğrenmede öğretme varmı hocam yoksa terimler öğrenme olarakmı geçiyordu.Nasıl son 10 senede mezun olmuş bir BÖTE ci eğer üniversitedeki hocalarına küfür etmiyorsa ben öğreticem der orada çocuklar benimle öğrenicek demek gerekmiyormu. Diğer öğretmenler klasik öğretmenliği bize ince ince işlerken demedinizmi sayın hocam yeni kuram bu değil yapı değişecek. Yoksa sizde pekçoğumuz gibi 50 yıllık öğretmenlerimize uyup ben kralım arkadaş ben bilgisayar öğreticem akımına mı kapıldınız.
Bu yukarıda yazdıklarınızı BÖTE bölümlerinde okuyan kaç öğretmen adayı arkadaşım biliyordu yada kaç öğretmen adayı arkadaşım bu soruları sorabilecek fırsatı oldu. ben BİLMİYORUM
2003 Mezunuyum
Siz diyorsunuzki 99-2014 olarak belirlendiğini biliyordunuz değilmi yazmışınız. ben BİLMİYORDUM.
Esas mezunların 2005 de çıkacağını ben BİLMİYORDUM
2007 de beklenen kitlenin geldiğinide BİLMİYORDUM, bugün sizin anlattıklarınıza en çok karşı çıkanların 2007 sonrası mezunları olduğunuda sanırım şuan sen bilmiyorsun..
Üniversitedeki hocamıza ehh be adam sende hiçbirşey bilmiyormuşsun korkuttun beni diye SORMADIM,
sadece bunlarmı
Çoğu kaliteli BT cilerin şuan neden Eğiticiliği terkettiğini BİLMİYORUM
Eğitekin kadro vermediğini bile bile niye Eğiteke mail attığımı BİLMİYORUM
Pardusun halen neden okulumda olmadığını BİLMİYORUM
Prestije ihtiyacı olmadığı halde Çizgi Tagemin burada ne aradığını BİLMİYORUM
Derslerin kalkmasına rağmen halen neden Microsoft a çalıştığımı BİLMİYORUM
2007 den sonra esas yetişen BÖTE cilerin neden sözleşmeli olduğunu ve formatör olamadıklarınıda BİLMİYORUM
gerçek ne biliyormusun? ? Bunları sende bilmiyordun, birgün öğrenmiş oldun .. hepsi o kadar...
ama emin ol daha çok bilmediğimiz şey var
Bence bu tür diyalogları kendine saklamalısın, herkes birşeyleri zamanı geldiğinde muhakak BİLECEK..
Ama o gün biz halen sen BİLMİYORSUN havasında olursak kaybedeceğimizçok şey var demektir.
Ben kızmıyorum, sokaktaki teknik servis elemanları arasında bile bu diyalog yokmu...
-Kadiiir lan sen katılımsız XP yapmayı biliyonnu
- Yok abi nerden duydun
2 gün sonra
Lan bu aşağı bilgisayarcıda çalışan Kadir varya
eeee
bi b..k bilmiyor
Herkes anladı sanırım