Arkadaş yapma etme. Kimsenin senin zekanla dalga geçmesine izin verme...eridim' Alıntı:Arkadaşlar batan bir şey yok. Sadece yeni ödeme sistemi geldi ocağın ilk haftası herkes biriken parasini çekebilecek.
ocağı da şubatı da boşuna bekleme
Arkadaş yapma etme. Kimsenin senin zekanla dalga geçmesine izin verme...eridim' Alıntı:Arkadaşlar batan bir şey yok. Sadece yeni ödeme sistemi geldi ocağın ilk haftası herkes biriken parasini çekebilecek.
cumhurtorun' Alıntı:arkadaşlar yeni bir sistem kuruyorum. 50 dolar karşılığında gazoz kapağı veriyorum, bu gazoz kapaklarının yanında, kişisel gelişim için dvd'de gönderiyorum. bulduğunuz her keriz öhhm pardon alt üyeniz için size 10 dolar veriyorum, onun bulduğu her üye içinde 5 dolar alıyorsunuz. eğitimlerimiz ay sonunda şehrinizdeki simit kafelerde başlayacaktır. yerinizi şimdiden ayırtın çünkü çok yoğun bir talep var. ama ön ödeme olarak 10 dolar verirseniz, liderinizi yani beni en ön sıralardan dinleyerek kişisel olarak çok güzel gelişebilirsiniz. lütfen özelden yazın...
girdap08' Alıntı:battı demek yanlış. adamlar voleyi vurdu kaçtı.
bu saadet zincirlerinin zilyon tane versiyonu varken en azından bilişimcilerin bunlara inanmaması gerekir diye düşünüyorum.
onlar umreye gidip kendilerini paklamışlar. :mrgreen:Üyelerin ‘lider’ olarak tanımladıkları kişiler lüks arabalarla, yurtdışı seyahatlerinde ve umre turlarında pozlar verirken
onlar umreye gidip kendilerini paklamışlar. :mrgreen:bidene' Alıntı:haberde diyor ki:
Üyelerin ‘lider’ olarak tanımladıkları kişiler lüks arabalarla, yurtdışı seyahatlerinde ve umre turlarında pozlar verirken
nargilede var mı hocam.cumhurtorun' Alıntı:bir de ilk gelen üyelerime özel fotoğraflarını tatik bölgelerine, lüks araba ve evlerin önüne fotoşop ile ekleyeceğim, bu hizmetim ilk üyelerime özel olup, ücret almayacağım. daha sonrasında bu fotoğrafları kullanarak kendinize daha fazla üye bulabileceksiniz.
İlk toplantım bu cuma saat 5'te simit cafede. yerinizi ayırttın.
pilgrim' Alıntı:Etik metik helal olayı değil. Buna inanan bilgisayar öğretmeni gitsin diplomasını yırtsın.
Helal olsun hocam.cumhurtorun' Alıntı:bir de ilk gelen üyelerime özel fotoğraflarını tatik bölgelerine, lüks araba ve evlerin önüne fotoşop ile ekleyeceğim, bu hizmetim ilk üyelerime özel olup, ücret almayacağım. daha sonrasında bu fotoğrafları kullanarak kendinize daha fazla üye bulabileceksiniz.
İlk toplantım bu cuma saat 5'te simit cafede. yerinizi ayırttın.