hocam oyuncak olduk. bunu diyenler gidilen yerdede 6 ay geçmeden norm fazlası olunacağının farkında değillermi. niye oyuncak ediyorlar milletialpaygunes' Alıntı:kusura bakmayın yanlış yazmışım.
bu dönemin sonunda yapılacağını söyledirler.
Bakmadım ama herhalde okul açıldıktan sonra en az bir hafta vaktiniz olur.fbby' Alıntı:Son başvuru tarihi nedir hocam
fbby' Alıntı:Ya arkadaşlar ne zaman gelecek bu onaylar gene ekdersi geçmi alacağız
azizerkut' Alıntı:fbby' Alıntı:Ya arkadaşlar ne zaman gelecek bu onaylar gene ekdersi geçmi alacağız
hakkaten bilgisi olan varmı Sayın Hocalarım..
fateless38' Alıntı:il memle az önce görüştüm olurlar ayın 11inden itibaren olmak üzere alınmış.memur bugün ilçelere göndereceklerini söyledi ama bakalım ilçeler ne zaman yayımlar ek derse yetişir mi?yoksa yine sonradan mı yazılır?hayırlısıyla bu işkence bir son bulsa...
fbby' Alıntı:Hocam ben yazdırdım ama bu bize yapılan resmen zulümdür ya. Hem tatilin ortasında başvuru al hem ekderslere yetiştirme nasıl bir iştir bu ne iş yapar bu adamlar ben anlamıyorum. Nevşehirde de çalıştım bu kadar hantal bir mem görmedim nedir arkadaş bu ya. Güvenemiyorum ben bu adamlara bizim olurlarımız hiç umurlarında değil. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Birsürü emek veriyoruz okulun en çok çalışan öğretmenleri bizleriz.
lisemi hocam şimdi görevlendirildiğin okul. lise ise zaten öncelik liseler denmişti. ama tercihlerin arasında yoksa orasını bilemem. yanlız engin hocam sorun var dedi üzerine bir kaç arkadaş sordu sorun ile ilgili hala cevap gelmedi. iyice devlet sırrı oldu sorun nedenseerol38' Alıntı:görevlendirmeelerde sıkıntı var benim görevlendirmeyi birinci dönem kendi okuluma ikinci dönem farklı okula yapmışlar.anlamadım gitti. ben şimdi ne yapacağım.