değişen hiç bişey olmadı. Yine akşama kadar okuldayızvalilikten onay gelmiş. ilçelere göndereceklermiş bu gün.
Beni endişenlendiren yeğitekten gelecek düzenleme yazısı. pek hayırlı gelemyecek gibi. kendinizi 30 saat değilde, eğitim öğretimin olduğu saatlere hazırlayın. bazı arkadaşlar için zor olacak.
fbby' Alıntı:valiliğin onayında bir açıklama var mı acaba 30 saat falan diye
alpaygunes' Alıntı:fbby' Alıntı:valiliğin onayında bir açıklama var mı acaba 30 saat falan diye
evet. diğer illeri örnek göstermiştim atama bölümüne. hatta eğitekteki arkdaşlarla konuşuldu bile dedim. şimdi eğitekten aksine beri yazı gelirse yalancı çıkmış olacam.
turhan287' Alıntı:Görevlendirmeler hangi tarih itibariyle yapılmış 17 eylülden itibaren ek ders alabilecekmiyiz. başka zamandan mı başlayacak yoksa
alpaygunes' Alıntı:beyler atamanın kapısını aşındırmaktan ve taleplerinizi iletmekten başka birşey yapmadım. bana kalsa yazı eylül gelmeden ilçelere gonderilir ama atama yanaşmıyor.
teşekkürler hocam gayretleriniz içinalpaygunes' Alıntı:ilçelere faxlanmış. 17 eylül den itibaren ibrasi varmış . gen sordum.