bülentipek38
Üye
alpay hocam varmı bir gelişme?
alpaygunes' Alıntı:maalesef yok. melikgazi den ve bir iki kucuk ilceden liste bekleniyor.
ayrica melikgazide 4 kocasinanda 2 lise btr siz.
norm fazlasi olan arkadaslar liseye gorevlendirilebilir.
suan durum bu. umarim gonullu olan 6 arkadas bulabiliriz.
fateless38' Alıntı:Az önce ili aradım hala ilçelerden yazılar gitmemiş :verymad: burada sorumluluk çift taraflı ilçeler de il mem de görevini eksik yapmaktadır.Bu işin hızlandırılmasının mümkün olup olmadığını sordum.Telefondaki memur ilçe milli eğitim müdürlerini arayıp emir veremeyeceğini söyledi.Ayrıca fatih projesi liselerinde görevlendirme için ilçe memlerin hazırsızlığından boşta liseler kalmıştır.BT Rehberliği yazısı geldiğinde liseler belirlenip ilçedeki formatörler toplantıya çağırılıp görev dağılımı belirlenebilirdi.2 aydır ek ders alamıyorum ama sabah 7 akşam 5.30 okulu bekliyorum.Yazıklar olsun :verymad:
bu da bir yöntem hocam katılıyorum böylece zatı şahanesi ilçelerden ve kırtasiyecilikten yana zaman kaybetmezdikhidayet38' Alıntı:Yozgat Mem'in yaptığı gibi toplantı yapılıp il kordinatörü başvuruları elden alsa bir haftada olurlar çıkardı. Şimdi kim bilir ne zaman çıkar.
fateless38' Alıntı:ghost hocam 1.si:İlçe memler fatih projesi ekipmanlarının olduğu okulların listesini çıkarıp bizleri de toplantıya çağırıp bu okullara görevlendirmeyi belirleyebilirdi.Yazının çıktığı tarihten bu yanaki süre değerlendirilmeliydi bence ondan öncesine zaten yapacak bi şey yok.2.si bizim ek dersimizi liseler değil kendi kurumlarımız yazacak.Ek ders sıkıntı olabilir çünkü 17 eylülden itibaren yazılsa bile ödenmesi konusunda sıkıntı çıkabilir.3.sü İl Memin bence şöyle bi bahanesi olamaz eh işte ilçeler yazıyı göndermedi daha.Göndermediyse gereğini yap arkadaş.Ha burda ilçelerinde suçu var görevlendirme dilekçelerini yani başvuruyu almayı uzatmaları ya da sarkıtmaları...
hocam çok haklısınız.Eğer bu forum olmasa inanın hiç kimsenin birşeyden haberi olmayacak. En azından bizde Kayseri de bilişim teknolojileri öğretmenleri olarak kendi aramızda bir grup oluştursak.Yada daha faklı .Bence birbirlerimizden haberdar olmak için Birşeyler yapmak zorundayızArkadaşlar kusura bakmayın ama birilerini suçlamak her zaman kolay... Yok o bunu yapmış yok şu bunu söylemiş boş konuşuyorsunuz... Ne zamanki kuyrugumuza basıldı ona buna laf yetiştirir olduk..
Yapılması gereken şey öncelikle kendi aramızda organize olabilmekti... Daha kendi ilçemizde görev alan arkadaşlarımzdan kaçını tanıyoruz yada kaçı ile iletişim ve yardımlaşma halindeyiz ki ?
Kendi aramızda iletişim kuramadığımız yada diger adı ile birlik olamadığımız için bunlar meydana geliyor...
Kimi diyor ben ekdersimi alamadım sabahdan aksama bekliyorum okulu kimi diyor benim ondan bundan haberim yok kimi diyor yok ilçedeki arkadaşlar işini iyi yapmıyor boş konuşuyoruz kimse kusura bakmasın...
Biz birlikde hareket edemedigimiz sürece daha cokk semer vuran olur...
NOT: Amacım arkadaşları eleştirmek yada dert yanan arkadaşlara sataşmak deil onlarda haklı tabiki ancak birazda suçu kendimizde arayalım..
fbby' Alıntı:Tamam birlik olmak güzel bişey de bence bizim sorunumuz birlikle alakalı değil sanki işlerin düzenli yapıldığı illerde tüm bilgisayarcılar birlik halinde mi? değiller ben yakınen biliyorum. Sorun insanların işlerini doğru düzgün yapmaması.
the_korsan' Alıntı:@arkadya hocam eğitici arkadaşları suçlamak hele ki görevi olmayan bir durum için suçlamak kimsenin haddi değil şahsen sadece sitemim olabilir, o da insiyatif alınabilirdi diye. diğer iller öyle yapmış böyle yapmış ipi eline almışlar onların tercihi, bu şehirdeki ilgili arkadaşların gönlüne kalmış bir durum bu işe el atmak bunun herkes bilincindedir fakat bir gerçek daha var. Bizim arkadaşlar bu ipi eline almazsa atama detaylarına hakim olmadığı bir işin içinden kolayına çıkamaz... Melikgazi için engin hocamların uğraştığından kurumları, görev alacakları alabilecekleri telefonla aradıklarından da haberdarız.
Biz 3-4 arkadaş sürekli beraberiz, sürekli olmasa da birçok bt'ci arkadaşla da iletişimimiz var, kadir has ortaokulundan ben, kızıklıdan orhan hocam, sami yangından fatih hocam, melikgazi eğiticisi engin hocam buyrun katılmak isteyen katılsın h.içi / h.sonu 4-5 gün garanti görüşürüz...
ecezehra' Alıntı:hocam çok haklısınız.Eğer bu forum olmasa inanın hiç kimsenin birşeyden haberi olmayacak. En azından bizde Kayseri de bilişim teknolojileri öğretmenleri olarak kendi aramızda bir grup oluştursak.Yada daha faklı .Bence birbirlerimizden haberdar olmak için Birşeyler yapmak zorundayızArkadaşlar kusura bakmayın ama birilerini suçlamak her zaman kolay... Yok o bunu yapmış yok şu bunu söylemiş boş konuşuyorsunuz... Ne zamanki kuyrugumuza basıldı ona buna laf yetiştirir olduk..
Yapılması gereken şey öncelikle kendi aramızda organize olabilmekti... Daha kendi ilçemizde görev alan arkadaşlarımzdan kaçını tanıyoruz yada kaçı ile iletişim ve yardımlaşma halindeyiz ki ?
Kendi aramızda iletişim kuramadığımız yada diger adı ile birlik olamadığımız için bunlar meydana geliyor...
Kimi diyor ben ekdersimi alamadım sabahdan aksama bekliyorum okulu kimi diyor benim ondan bundan haberim yok kimi diyor yok ilçedeki arkadaşlar işini iyi yapmıyor boş konuşuyoruz kimse kusura bakmasın...
Biz birlikde hareket edemedigimiz sürece daha cokk semer vuran olur...
NOT: Amacım arkadaşları eleştirmek yada dert yanan arkadaşlara sataşmak deil onlarda haklı tabiki ancak birazda suçu kendimizde arayalım..