İyi günler arkadaşlar...
Bir süredir takip ediyorum...Bir anlam vermekte güçlük çekiyorum..Eğitici arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla...
Bil. Tekn. Öğrt ile bu arkadaşların bir alakası yok...onlar işi sadece eğitmek ve Projelerin kabülünü yapmak..Doğru mu? İşleriniz yoğun olabilir...Kimse başkasının işini nederece yaptığını sorgulayacak değil.herkesin amiri var......Bende şahsen durumumuzu en iyi onların anlayacağını ümit etmiştim..Onlarda sene başı bakanlıktan görevlendirme onaylarının gelmesi ile ilgili belirsizlik yaşadılar...İş atamada diyorlar, bizim etkimiz yok diyorlar....Peki soruyorum atamadaki sorumlu bizim okuldaki durumumuzdan ne kadar haberdardır...Nereden bilecekler burada kim yol gösterecek.
Madem BTRehber görevlendirmesi eğitici arkadaşları ilgilendirmiyor veya asli işleri değil,o zaman Hiç sanmıyorum ama bizler görevlendirme istemesek bu okullarda sorunlarla kim muhatap olacak....Gelen bu genel müdürlük yazısının muhatabı kim? Bizler sadece işlerin daha kısa yoldan çözümlenmesi için fikir alınabilirdi diyoruz...Yoksa kimseyle şahsi problemimiz yok...Ama işler yarin yok adeymiş, yok iks imiş yok sorubankmış bilmem ne olunca sorumluluğu bize vermelerini gayet iyi anlıyorumm...
Neyse Mübarek Kurban BAyramı Arefesindeyiz...
Herkese teşekkürler...
HAyırlı bayramlar...