Kayseri'de Formatör Görevlendirmeleri Ne zaman olacak? Nerede yayınlanıyor? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
beyazgolge' Alıntı:@the korsan siz neden görevlendirme istemediniz? bu arada develi de de halne ses yok
beyazgolge' Alıntı:sizinle aynı düşüncedeyim. siz merkezzde olduğunuz için programınız ne kadar dağınık olsada gidebiliyorsunuzdur herhalde. ben talasta oturuyorum görev yerim develi müdür de bi program yapmış 5 günün hepsinde ders var formatörlüğe biraz mecbur kaldık
ghost' Alıntı:arkadaşlar kayseriden ses seda yok.. şuana kadar okuldaydım, artık formatörlük görevlendirme yazısı gelene kadar ders harici okula gitmeyi düşünmüyorum.
Eğer hepimiz görev başında olursak kimsenin bundan şikayeti olmaz, ortada problem yoksa çözümde olmaz.Eğer okula gitmezsem müdür bundan şikayet etmeye başlar milli eğt müdürlüğünü arar ve baskı yapar.
beyazgolge' Alıntı:hocam hiç tavsiiye etmem okula yetişebilmek için sabah 6.30 da yola çıkıyorum ve önceden hayran olduğum çok sevdiğim erciyesi günde iki defa görüyorum ve erciyes hakkındaki duygu ve düşüncelerimde büyük değişiklikler olmaya başladı. kısacası erciyes uzaktan seyredilesi bi dağ
hocam uygun bi zaman da bizde kayserideki bilişimciler olarak bir tanışma planlayalım nasıl olur?
rüzgar5538' Alıntı:develi de hiç öyle bi şey duymadım.bana evrak doldurttular.işte 20sinden beri ben formatörüm sanıp okulda bekliyorum.dün para yatmayınca bugün müdüre sordum o da onaylanmadı dedi.sinir oldum bende madem onaylanmadı beni okulda sabah akşam niye tutuyorsun.hademeyle kalıyoruz sabahları okulda.biri gelsin diye 4 gözle bekliyorum.deli oldummmbende karar verdim formatör olayım ya da olmayım 8.5tan önce gelmeyeceğim!!!