Kayseri'de Formatör Görevlendirmeleri Ne zaman olacak?

Kodla Büyü

YusufULUCANLAR

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kayseri'de Formatör Görevlendirmeleri Ne zaman olacak? Nerede yayınlanıyor? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

başvurular 21-23 eylül arasında alındı ama görevlendirme henüz yapılmadı.

benimde görevlendirme yazım gelmedi. Ama başlayanlar varmış. Neye göre başladılar bilmiyorum.Kayseride olupta formatörlük görevlendirmesi olan var mı?

Şükür ben görevlendirme için başvurmamıştım yazı geldi gelmedi kaygım yok ama ekdersleri 19 itibariyle başlatan okullar olduğunu çalışan arkadaşlardan duyuyorum. Bazıları görevlendirme onayı 19 sonrasına gelirse verilen ekdersleri geri alırız diye de belirtmişler, ilçedeki arkadaşlarında net bilgileri yok ama benim tanıdığım tüm arkadaşlar görevlendirme onayı çıkmasa bile görevleri başındalar.

@the korsan siz neden görevlendirme istemediniz? bu arada develi de de halne ses yok

beyazgolge' Alıntı:
@the korsan siz neden görevlendirme istemediniz? bu arada develi de de halne ses yok

Hocam sıkıldım artık, formatör kelimesini duymak bile sinir etmeye yetiyor. Vizyonu geniş insanlarla çalışılıyor olsa amenna ama bu ortamda, bu çalışma şartlarında yapacağım iş değil. Ekders yok ama kafa rahat o da yetiyor.

sizinle aynı düşüncedeyim. siz merkezzde olduğunuz için programınız ne kadar dağınık olsada gidebiliyorsunuzdur herhalde. ben talasta oturuyorum görev yerim develi müdür de bi program yapmış 5 günün hepsinde ders var formatörlüğe biraz mecbur kaldık :(

arkadaşlar kayseriden ses seda yok.. şuana kadar okuldaydım, artık formatörlük görevlendirme yazısı gelene kadar ders harici okula gitmeyi düşünmüyorum.

Eğer hepimiz görev başında olursak kimsenin bundan şikayeti olmaz, ortada problem yoksa çözümde olmaz.Eğer okula gitmezsem müdür bundan şikayet etmeye başlar milli eğt müdürlüğünü arar ve baskı yapar.

Bu arada yıllar sonra ilk kez sinirlerim alınmış gii derse giriyorum. Çocuklar soruyor hocam niye bu kadar sakinsiniz diye..bende cevap veriyorum, döversem suçluyum, söversem suçluyum, sınıftan atarsam suçluyum, zaten hepiniz facebookta kullanıyorsunuz demekki bilgisayarıda biliyorsunuz, okusanızda okumazsanızda, beni ilgilendiren bir durum yok..

beyazgolge' Alıntı:
sizinle aynı düşüncedeyim. siz merkezzde olduğunuz için programınız ne kadar dağınık olsada gidebiliyorsunuzdur herhalde. ben talasta oturuyorum görev yerim develi müdür de bi program yapmış 5 günün hepsinde ders var formatörlüğe biraz mecbur kaldık :(

Hocam sanıyorum sizde bu sene geldiniz Kayseriye, merkezi de yazmıştınız bildiğim kadarıyla da kısmet banaymış, keşke diyorum şimdi merkezi yazmayıp develiyi yazsaymışım sakin sakin gider gelirdik, gelin değişelim okulları :)

ghost' Alıntı:
arkadaşlar kayseriden ses seda yok.. şuana kadar okuldaydım, artık formatörlük görevlendirme yazısı gelene kadar ders harici okula gitmeyi düşünmüyorum.

Eğer hepimiz görev başında olursak kimsenin bundan şikayeti olmaz, ortada problem yoksa çözümde olmaz.Eğer okula gitmezsem müdür bundan şikayet etmeye başlar milli eğt müdürlüğünü arar ve baskı yapar.

Dostum biliyosun bu meseleden ben kayışı kopardım ya. Komple kalksada bir fatiha okusak.

okul açıldığından beri okulda kalıp formatörlük yapan arkadaşlar ekderslerini aldılar mı?

Kayseri il milli eğitim müdürlüğü atamayı 5.10.2011 tarihinde aradım bazı ilçelerde problem olduğunu daha valiliğe yazı yazılmadığını söylediler. Görevlendirme başlangıç tarihi 19.09.2011 tarihi itibari ile olacağını söylediler. Görevlendirme yazısı geldiğinde biriken ek dersinizi toplu olarak alacağımızı ifade ettiler.

hocam hiç tavsiiye etmem okula yetişebilmek için sabah 6.30 da yola çıkıyorum ve önceden hayran olduğum çok sevdiğim erciyesi günde iki defa görüyorum ve erciyes hakkındaki duygu ve düşüncelerimde büyük değişiklikler olmaya başladı. kısacası erciyes uzaktan seyredilesi bi dağ :)

hocam uygun bi zaman da bizde kayserideki bilişimciler olarak bir tanışma planlayalım nasıl olur?

beyazgolge' Alıntı:
hocam hiç tavsiiye etmem okula yetişebilmek için sabah 6.30 da yola çıkıyorum ve önceden hayran olduğum çok sevdiğim erciyesi günde iki defa görüyorum ve erciyes hakkındaki duygu ve düşüncelerimde büyük değişiklikler olmaya başladı. kısacası erciyes uzaktan seyredilesi bi dağ :)

hocam uygun bi zaman da bizde kayserideki bilişimciler olarak bir tanışma planlayalım nasıl olur?

Bence çok güzel olur. :+1:

Ben de sarıoğlandayım. Bu ay seminer haftası haricinde 1 saat ek ders alamadım ve formatörlüğümle ilgili yazı ahala gelmedi. Zaten norm fazlalığına düşüyorsun diyen müdür son anda acıyıp :puhaha: bilişim dersini seçmeli ders olarak seçti. Bu arada buluşma ile ilgili olarak ciddiyseniz ben sizi ağırlarım ama eğer sarıoğlana gelirseniz tabi. İzzeti ikramda da bulunurz:)

Düşünüyorum da başka branştan öğretmenler böyle saçma bir uygulamayla karşı karşıya olsalar herhalde yaygarayı basarlardı. Bizim branştaki arkadaşlar ne kadar kendi halinde zararsız insanlarız. Her halde okuldaki en halim selim insanlar hep bilgisayar öğretmenleri oluyor.
Tanışma ve birlikte hareket etme zamanı da geldi de deçiyor bile.

merhaba ,ben de develi de bil.öğretmeniyim.20 eylül de formatörlük başvurusu yaptım dün öğrendim ki onaylanmamış:(sabah 8 akşam 4 çalışıyorum.6sa.dersim var haftada.ne yapıcam?bundan sonrası ne olcak hiç bilmiyorum...

en kötüsü de sen 4sene oku,o kadar üni.hocalarının kahrını çek mezun ol sonra bin bir zorlukla atan.sonra gelip sana desinler ne yapsaydık bil.okuyup formatör mü olsaydık ne güzel derse girmiyorlar boş boş geziyorlar desinler.deli oldum ama yapcak bi şey yok:(((

bu görevlendirme tarihi geçmiş zamanlı olacağı kesin mi? Çünkü ben sadece 15 saat dersime giriyorum.

melikgazi mem de onay tarihi ile başlayacak görevlendirme diye bir ara yazmıştı. Ben onun için başlamadım.

develi de hiç öyle bi şey duymadım.bana evrak doldurttular.işte 20sinden beri ben formatörüm sanıp okulda bekliyorum.dün para yatmayınca bugün müdüre sordum o da onaylanmadı dedi.sinir oldum bende madem onaylanmadı beni okulda sabah akşam niye tutuyorsun.hademeyle kalıyoruz sabahları okulda.biri gelsin diye 4 gözle bekliyorum.deli oldummm:(bende karar verdim formatör olayım ya da olmayım 8.5tan önce gelmeyeceğim!!!

rüzgar5538' Alıntı:
develi de hiç öyle bi şey duymadım.bana evrak doldurttular.işte 20sinden beri ben formatörüm sanıp okulda bekliyorum.dün para yatmayınca bugün müdüre sordum o da onaylanmadı dedi.sinir oldum bende madem onaylanmadı beni okulda sabah akşam niye tutuyorsun.hademeyle kalıyoruz sabahları okulda.biri gelsin diye 4 gözle bekliyorum.deli oldummm:(bende karar verdim formatör olayım ya da olmayım 8.5tan önce gelmeyeceğim!!!

Hocam 8-17 diye bir kavram yok herkes 8.30'dan sonra geliyorsa sen neden 8' de okula damlıyorsun. Formatör yazısında kendisinden sorumlu idarecinin çalışma saatlerine uyar diyor. Müd. Yard olan arkadaşlar sürekli 8-17 mi çalışıyor ki biz de onlara uyalım. Onlar nasıl esnek davranabiliyorsa biz de davranmalıyız.

kayseri bu sene iyice tuhaflaştı. hem görevlendirmeniz gelmeden göreve başlamayın diyorlar hem de görevlendirmeleri geçmiş tarihten başlatıyorlar.

ATAMADA Kİ ARKADAŞ 19 EYLÜL TARİHİNDEN İTİBAREN OLACAĞINI İFADE ETTİ. BAŞLAMA TARİHİ KESİN ARKADAŞLAR.

Geri