Melikgazi ilçesine ulaşmış onaylı liste darısı diğer ilçelere
Melikgazi ilçesinde geldi hocam. Bugün müdür yardımcısı resmi yazıyı ilçeden okula getirdi.fbby' Alıntı:Hangi ilçe hocam
Melikgazi ilçesine Kadir Has Anadolu Lisesine geldi hocam.beyazgolge' Alıntı:formatörlük oluru okula geldi de hangi okula hangi ilçeye geldi ?
Aynen Katılıyorum Hocamyakopasa' Alıntı:Hocam okulda durmama gibi bir durum olmadıki zaten biz hep okulda durduk formatörlük gelecek diye. Normal formatörün yapması gereken bütün işleri yaptık hatta daha fazlasını da yaptık. Ek dersler bizim hakkımız yani eğer bu ek dersleri alamazsak çok büyük bir haksızlığa uğramış oluruz. :scared:
Hocam yazı hazır da alması gerekenler gidip almıyor.yakopasa' Alıntı:Bugünde yazı gelmemiş bakalım yarına gelir inşallah :shock:
Hocam benim müdür 19 Eylül itibari ile yaptı. Eylül ayından 24 saat ek ders almıştım. Olması gereken 36 aldığın 24 sana 12 saat daha ek ders vereceğim dedi ve yaptı. İnşallah bayramdan önce yatar.yakopasa' Alıntı:Bizim yazı bugün geldi ama Müdür yard. ek ders bugün itibariyle başlatılır öncesi verilmez diyorda ne yapacağımı şaşırdım. :|