Kayseri'de Formatör Görevlendirmeleri Ne zaman olacak?

Kodla Büyü
halukk hocam ben aday öğretmenim.neyin ne olduğunu tam bilmiyorum.bizim yönetmeliğimizde tam yok.ne denirse onu yapıyorum işte...

bende kayserideyim yazıyı bekliyorum. bi okulda duruyorum bi durmuyorum, gelsede kurtulsak şu belirsizlikten :(

the_korsan' Alıntı:
Olur arkadaşlar, @beyazgolge fikir senden o zaman organize senindir değil mi :)
haklısın hocam fikir benden çıktı :) en kısa zamanda yapalım inşallah diyeceğim ama bu hafta böbreğimdeki taşın düşmesini bekliyorum, bide ayıptır söylemesi yeni evliyimde :oops: uzun vadeli planlar yapamıyorum. dediğim gibi en kısa zamanda inşallah.

performans yönetim sistemini naptınız arkaşlar bizde öğrenciler ve veliler doldurmaya başladı.

pys'yi yapamıyoruz!!! okulunuz değerlendirmeye kapalıdır diyor, aradım mebi merkezde sorun var dediler. Sağlık olsun düzelir dedim bekliyoruz bakalım. Formatörlük için ek dersler 19undan itibaren yapılacağını müdür yardımcım mebi arayarak öğrendi.

pys'yi yapamıyoruz!!! okulunuz değerlendirmeye kapalıdır diyor, aradım mebi merkezde sorun var dediler. Sağlık olsun düzelir dedim bekliyoruz bakalım. Formatörlük için ek dersler 19undan itibaren yapılacağını müdür yardımcım mebi arayarak öğrendi.

Arkadaşlar en azından bi mail grubu falan kursak güzel olmaz mı bilgi paylaşımı yaparız

başlama tarihi olarak 19 eylül diye biliyorum bende. hatta ek dersimi ona göre aldım.

caya' Alıntı:
performans yönetim sistemini naptınız arkaşlar bizde öğrenciler ve veliler doldurmaya başladı.

ne iş anlamadım, bizim kurum hala değerlendirmeye kapalıdır görünüyo, bazı kurumlar başlamışlar bile.
hocam naptınızda sizin kuruma açıldı sistem?

ghost' Alıntı:
fbby' Alıntı:
Arkadaşlar en azından bi mail grubu falan kursak güzel olmaz mı bilgi paylaşımı yaparız

şuan yaptığımız gibi :)
:)

performans yönetimi için veli ve ogrenci girişi yapan arkadaslar linki verin de bizde girelim

Ben de telefonla il MEM e sorduğumda 19 Eylül itibari ile geçerli olur alınıp gönderileceği söylenmişti ama hala ses seda yok.

kayseride bir başvuru süreci oldu mu bana çok ısrar ettiler ben vermedim.Arasıra web sitesini güncellerim dedim o kadar.

pys önce okul müdürünün açıp kayıt yapacağı yer var sonra öğretmenlere yaptırın en son veli öğr kalsın

Araya bende bir duyuru sıkıştırayım. Kayseri'deki arkadaşlar hafta sonu 1 veya 2 gün bir dernekte yurt dışından gelen öğrencilere (geneli üniversite ve türkçe konuşuyor hepsi) bilgisayar kursu vermek isterseniz özel mesajla ilgilenen kişinin telefonunu gönderebilirim. Ücret nasıldır hiç bilgim yok o konuları görüşürsünüz...

Arkadaşlar bugün konuştum il milli eğitimle,bugün onay gelmiş.Fakat bizim belge biraz geç gitmişti ,onlar için 2. bir onay çıkacakmış.Beklemedeyim hala.Siz arayıp onayınız gelmiş mi öğrenebilirsiniz ..

ARkadaşlar bizim ilçe bünyan.Bizim okul onay alanların içinde yok.Birinci onayı çıkarttıklarını söylediler. Herkese farklı mıkonuşuyorlar,anlayamadım

Az önce il milli eğitimi aradım onayların ilçelere gönderildiğini söyledi. 19 eylülden itibaren olacakmış.

rüzgar5538' Alıntı:
günaydın arkadaşlar ben de dün develi meb i aradım ama bu konuda bi onay gelmediğini söylediler.
Bürokrasi hocam. Adamlar bulunduğu ilçeden arabaya binecek, ile varacak, ilde tanıdıklarının yanına varıp bir çay içecek. Sonra il milli eğitim müdürlüğüne uğrayıp yazıyı alacak. Bence bir hafta sürer fazlasını bilemem.

Geri