rüzgar5538
Üye
halukk hocam ben aday öğretmenim.neyin ne olduğunu tam bilmiyorum.bizim yönetmeliğimizde tam yok.ne denirse onu yapıyorum işte...
haklısın hocam fikir benden çıktı en kısa zamanda yapalım inşallah diyeceğim ama bu hafta böbreğimdeki taşın düşmesini bekliyorum, bide ayıptır söylemesi yeni evliyimde uzun vadeli planlar yapamıyorum. dediğim gibi en kısa zamanda inşallah.the_korsan' Alıntı:Olur arkadaşlar, @beyazgolge fikir senden o zaman organize senindir değil mi
hocam hangi ilçedesinizFormatörlük için ek dersler 19undan itibaren yapılacağını müdür yardımcım mebi arayarak öğrendi.
fbby' Alıntı:Arkadaşlar en azından bi mail grubu falan kursak güzel olmaz mı bilgi paylaşımı yaparız
ghost' Alıntı:fbby' Alıntı:Arkadaşlar en azından bi mail grubu falan kursak güzel olmaz mı bilgi paylaşımı yaparız
şuan yaptığımız gibi
caya' Alıntı:performans yönetim sistemini naptınız arkaşlar bizde öğrenciler ve veliler doldurmaya başladı.
ghost' Alıntı:fbby' Alıntı:Arkadaşlar en azından bi mail grubu falan kursak güzel olmaz mı bilgi paylaşımı yaparız
şuan yaptığımız gibi
azizerkut' Alıntı:performans yönetimi için veli ve ogrenci girişi yapan arkadaslar linki verin de bizde girelim
Bürokrasi hocam. Adamlar bulunduğu ilçeden arabaya binecek, ile varacak, ilde tanıdıklarının yanına varıp bir çay içecek. Sonra il milli eğitim müdürlüğüne uğrayıp yazıyı alacak. Bence bir hafta sürer fazlasını bilemem.rüzgar5538' Alıntı:günaydın arkadaşlar ben de dün develi meb i aradım ama bu konuda bi onay gelmediğini söylediler.
inşallahrüzgar5538' Alıntı:günaydın bugün umarım bir gelişme olur...