Yazılı kağıdı basma özelliği varmı dır?
Gelen her isteği geri bildirim olarak kabul edip bir sonraki sürüm için eklenecek özellikler listesine dahil ediyorum hocam. Bu isteğinizi bir sonraki sürü için not aldım. Teşekkür ederim.
Yazılı kağıdı basma özelliği varmı dır?
üstteki mesajda geldi. Bunun detaylarını yazabilirseniz daha verimli bir sonuç ortaya çıkacaktır. Eski yöntemlerden daha kullanışlı ve kolay bir tasarım var zihnimde fakat kullanan arkadaşların fikirlerine daha çok ihtiyacım var çünkü bu güncelleme için yazdığım hiçbir özelliği okulumuzda kullanmaya ihtiyaç duymadık. O nedenle kullananların fikri, tecrübesi çok önemli.Yazılı kağıdı basma özelliği varmı dır?
Bir de farklı platformlar için de kodlanabilir mi bu program acaba ? Mesela Mac OS X veya linux için.
Programın kodları ve veritabanı platform bağımsız yazıldı bu nedenle hedef platforma göre derleyebilirim. Lakin her platforma özel bazı özel uyumluluk sorunları çıkabiliyor. Bunların hem kodlanması hem test aşaması ciddi bir iş yükü. Bunun yerine daha makul bir çözüm yolu olarak online kelebek sistemi tasarlıyorum inşallah. O bu sorunu çözecektir. Geri bildirim için teşekkür ederim.Bir de farklı platformlar için de kodlanabilir mi bu program acaba ? Mesela Mac OS X veya linux için.
bu sorun benim de başıma geldi. Özellikle 12. sınıf öğrencileri daha kalabalık son sınıf komple 12ler karması oluyor. Manuel sabit sınıf atamasını bile görmezden geliyor gibi dağıtım formülü. Sorunun çözümü noktasında yukarıdaki öneriye katılıyorum.Merhabalar hocam, kelebek sistemi programında gördüğüm eksiklik şu:
Örneğin 9,10,11 tarih sınavı yapılacak. Baştaki salonlara eşit sayıda 9,10,11 dağıtıyor ancak 9,10,11 lerin sayıları farklı olduğu için son salonlara sadece 11 ler kaldı.
Mesela
9 lar 10
10 lar 20
11 ler 35kişi olsun.
1 salona 5,5,5 (9,10 ve 11)
2.salona 5,5,5(9,10 ve 11)
3.salona 7,8(10 ve 11)
4.salona 3,17(10 ve 11)
dağıtıyor.
Şöyle yapılabilse
1 salona 2,5,7 (9,10 ve 11)
2.salona 3,5,8(9,10 ve 11)
3.salona 2,5,7(9,10 ve 11)
4.salona 3,5,8(9,10 ve 11)
Tekrardan elinize sağlık hocam, burada hocamın belirttiği olayı da ekleyebilirseniz mükemmel olurÖncelikle emeğinize sağlık, yalın ve kullanışlı bir arayüz olmuş.
Eleştiri olarak aynı kademeden farklı şubeler farklı sınavlar olabiliyor (örneğin 10A Seçmeli Temel Matematik, 10B Seçmeli Fen Bilimleri ve Tarih Uygulamaları, 10C Seçmeli Peygamberin Hayatı vs.) ortak bir sınavda.
Sınıf oturma düzeninde sayfanın alt kısmında öğrenci sayıları kademe kademe değilde sınıf sınıf belirtilebilse çok çok daha kullanışlı olcaktır.
Tekrardan teşekkürler.
gerçekten ücretsiz yazılım kalmadı gibi bu alandaHocam siz de sonunda ücretli yapmışsınız.