Bende aldım arkadaşlar kargom 2 gunde geldi. Teşekkür ederim.
Hocam afiyetle tüketin. Yorumunuzu okuyunca çok mutlu oldum beğenmenize sevindim. Gelecek hafta itibariyle fiyatlara küçük bir güncelleme gelecek İlk sayfaya da gerekçesi ile birlikte ekledim bu bilgiyi. Almak isteyen arkadaşlar gelecek haftaya kadar acele etsinler lütfen@nuribjk Zeytinyağı güzel paketlenmiş şekilde geldi. Tadına bakmak bugün nasip oldu. Tadına doyum olmuyor. 4x5lt söylemiştim ben. Bizim iki kutuyu komşular aldı Üçüncüye de bir talip var. Belki yakında bir sipariş daha geçerim yağ bitmeden
gerçek olmayan zeytinyağı nasıl olur kiArkadaşlar, ben de Akhisarlıyım. Burası zeytinin ve zeytinyağının başkentlerinden biridir. Nuri Hoca'm gerçekten en doğru bilgilendirmeyi yapmış. Gerçek zeytinyağı tüketmek isteyenler Nuri Hoca'mdan alabilir.
Marketten aldığınız bir zeytinyağına bakarsanız oldukça homojen ve parlak bir görünümde olduğunu görürsünüz. Bu yağlarda katkı olduğu için böyle bir görünüme sahip olduğunu bir uzmandan dinlemiştim. Yeni zeytinyağı bir süre geçtikten sonra daha saf bir görünüm alır ama markettekiler gibi anormal bir parlaklık olmaz.gerçek olmayan zeytinyağı nasıl olur ki