arkadaşlar en başından beri sorumlu kişinin Muhlis Bey olduğunu söylemiştim bakın imzası var. Bu adam ilgileniyo bizim formatörlükle ve o kadar ilgisizki. bizim olayımızdan bihaber. verdiğim numaradan arayan arkadaşlar varsa zaten konuşmasından anlamışlardır.
Bunun dışında o kadar öneride bulundum hala şu tarihmi bu tarihmi... 20 eylül itibariyle formatörlüğümüz başlayo dedim... tel numarası verdim idareden aratıp formatörlüğünüzün başlatılması gerektiğini yazının sonra geleceğini Dilaver Beyden öğrenmelerini sağlayın diye. Ama ne yazıkki sanırım yeni gelen son mesaja bakıp öyle tepki vermiş.
ne yazıkki şu olay için yakınan o kadar insan olmasına rağmen bu iş için çaba gösteren o kadar az kişi vardıki. kendi okullar arası zümre toplantısında tepki göstermemiz gerektiğini söylerken afedersiniz ama suratıma mal gibi bakıp anarşistmişim gibi bakan öğretmen arkadaşlar vardı...sanki tepki göstersek ceza yağacak öğretmenliğimize dokunacak korkusundan mı ne sadece dertlerini söyleyip gidiyolar. bu yakınma her sene oluyo ama bıkmıyolar. numara verdim ilde aranması gereken soruyorum aradınız mı diye yok. bir çok öğretmen arkadaş bekliyor sadece. şu siteyi bu kadar takip ediyorum ne zaman birinin kuyruğuna bassalar ne yapayım diye çözüm istiyor. çözüm birlikte tepki göstermekte. şimdi formatörlük çıktı ama bunun peşi bırakılmamalı. kocaeli bilgisayar öğretmenleri olarak bir sonraki görevlendirmede kesinlikle daha başvuru zamanından baskılarımızı göstermeliyiz. ortak mailler, başvuru sonrası takip etmeler. ilçeyi ayrı ile ayrı. lütfen bir dahakine sağlam organize olalım. yine bir başlık açıp kim ne konuştu nereyi aradı tel numarası nedir bilgileri paylaşalım.