BARAN38' Alıntı:5 ve 6larda dersi kaldırmasınlar da
aynen hocam ama 5lerde dersimiz çok azalıyor yavaş yavaş, sevinmiştik elimizde alınıyor dersimiz
BARAN38' Alıntı:5 ve 6larda dersi kaldırmasınlar da
Muharrem İnce - Bildiğim kadarıyla fizik öğretmenliği mezunu. Bence başka da vardır.ernestososa' Alıntı:fikri ışık milli eğitim bakanı olsun
550 vekil içinde eğitim fakültesi mezunu tek adam fikri ışıktır
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/mil ... sicil=6367ernestososa' Alıntı:öğretmen adam vekil olamaz çünkü zengin değildir benim bildiğim sadece fikri ışık var o da öğretmenlliği bırakıp ticarete başladıktan sonra vekil olabilmiştir
:+1:hastasıyız dede' Alıntı:aslında birde şöyle bir durum var kodlamayı yetenek olarak değerlendirip seçmeli yaparsan beden eğitimi, müzik ve görsel sanatlar(resim) vb. derslerini de seçmeli yapman gerekir.
Zizu_' Alıntı:Yalnız şöyle bir durum da var.
Üniversitelerde böte bölümleri farklı eğitimler sunmakta
Biz öğretmenler ne kadarı hazır kodlama, algoritma, web vs...
Bunu da sorgulamak lazım
Zizu_' Alıntı:Yalnız şöyle bir durum da var.
Bunu da sorgulamak lazım
haruneser' Alıntı:Programlamaya kesinlikle ilgisi olan öğrenciler bulunacaktır.Bence Bilişim Teknolojileri dersini 5-6-7-8 de zorunlu olarak getirip,5-6. sınıflarda temel bilişim teknolojileri ve basit algoritmalar 7-8 sınıflardaki soyut düşünme dönemiyle birlikte programlama temelinin anlatılması ihtiyaçtır.Bağımsız ve kendi kendine yetecek bir teknolojik gelecek için en azından öğrencilerin ilgilerini çekip ülkemizde büyük programcılar yetiştirebiliriz.
En azından arayüzü eğlenceli,temel programlama mantığıyla çalışan meb onaylı güzel bir program ile anlaşılıp uygulamalar yapılabilir.Bizlerin de asıl amacı olan Bilişim Teknolojileri ve YAZILIM ismindeki yazılımın hakkını sadece elle dokunamadığımız... diye başlayan cümleler ile açıklamak zorunda kalmayız...Ders kitabı,görsel ,işitsel materyaller ile desteklenerek güzel ve bir o kadar ihtiyaç dersi öğrencilere kazandırırız.
Belki önümüzdeki ilk alan değişikliği ile matematiğe geçeceğim ama bu dersi kesinlikle destekliyorum ve faydalı olacağına inanıyorum.
botebocuu' Alıntı:Zizu_' Alıntı:Yalnız şöyle bir durum da var.
Bunu da sorgulamak lazım
Hocam hangi bölüm mezunusunuz. böte yazılım dersini beceremez teknik hocalar mı girsin diyeceksin. hazır olmayacak ne var ortada anlam veremedim ben
cronos23' Alıntı:haruneser' Alıntı:Programlamaya kesinlikle ilgisi olan öğrenciler bulunacaktır.Bence Bilişim Teknolojileri dersini 5-6-7-8 de zorunlu olarak getirip,5-6. sınıflarda temel bilişim teknolojileri ve basit algoritmalar 7-8 sınıflardaki soyut düşünme dönemiyle birlikte programlama temelinin anlatılması ihtiyaçtır.Bağımsız ve kendi kendine yetecek bir teknolojik gelecek için en azından öğrencilerin ilgilerini çekip ülkemizde büyük programcılar yetiştirebiliriz.
En azından arayüzü eğlenceli,temel programlama mantığıyla çalışan meb onaylı güzel bir program ile anlaşılıp uygulamalar yapılabilir.Bizlerin de asıl amacı olan Bilişim Teknolojileri ve YAZILIM ismindeki yazılımın hakkını sadece elle dokunamadığımız... diye başlayan cümleler ile açıklamak zorunda kalmayız...Ders kitabı,görsel ,işitsel materyaller ile desteklenerek güzel ve bir o kadar ihtiyaç dersi öğrencilere kazandırırız.
Belki önümüzdeki ilk alan değişikliği ile matematiğe geçeceğim ama bu dersi kesinlikle destekliyorum ve faydalı olacağına inanıyorum.
Yüreğine sağlık hocam