anmpq.64' Alıntı:Kodlama dersini bize değil Fen Bilgisi öğretmenlerine verdirirler. Gidin özel okullara bakın.
anmpq.64' Alıntı:Kodlama dersini bize değil Fen Bilgisi öğretmenlerine verdirirler. Gidin özel okullara bakın.
Bu kadar mongolca bi bakış açısı olamaz ya. Ulen ne anlar fen oğretmeni kodlamadan. Sen olmayasın fen ögretmeni çakalllll...anmpq.64' Alıntı:Kodlama dersini bize değil Fen Bilgisi öğretmenlerine verdirirler. Gidin özel okullara bakın.
Hocam, bu bahsettikleriniz eğitimin kendisi değil mi zaten?hakand77' Alıntı:hocam ben artık eğitimden geçtim zaten.çocuklara birazcık saygıyı, insanlığı, büyük-küçük iletişimini, kendini ifade edebilmeyi, kısaca birazcık ahlaklı olabilmeyi öğretebilsek yeter.ama işte o da artık çok zor...
zulfikar1985' Alıntı:Hocam, bu bahsettikleriniz eğitimin kendisi değil mi zaten?hakand77' Alıntı:hocam ben artık eğitimden geçtim zaten.çocuklara birazcık saygıyı, insanlığı, büyük-küçük iletişimini, kendini ifade edebilmeyi, kısaca birazcık ahlaklı olabilmeyi öğretebilsek yeter.ama işte o da artık çok zor...
Burada ders çizelgesi yok özel okulla ilgili bir yazı ancak benim bu yazıdan çıkardığım sonuç ders ilkokullarda bilişim tek.ve yazılım adı altında okutulacak.sirius2006' Alıntı:http://www.kamudanhaber.com/meb/kodlama-dersi-ilkokulda-zorunlu-meb-acikladi-h323497.html
İlkokullarda ders çiizelgesi
AKom' Alıntı:Evet haberi tikladim benim gibi foruma her giren tiklar haber sitesi amacina ulasmistir
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi