Hala soran var. Tabii ki hortuma.Ne oldu sorun çözüldü mü arkadaşlar. Şimdi kıbleye mi gelecek yoksa hortuma mı?
Hala soran var. Tabii ki hortuma.Ne oldu sorun çözüldü mü arkadaşlar. Şimdi kıbleye mi gelecek yoksa hortuma mı?
bu aralar hava yağmurlu temelin iyice kuruması lazımTemeli sağlam atarsak uzun ömürlü olur. @yuci81
Bozuk bir telefon jakı bulup takın hocam boşta duracağı zamanlarda.Geyik hayırlı bir şeye vesile olsun direrekten yazıyorum. Okulun amfisi çok fazla cızırtı yapıyor. Bazı günler çok bazı günler az. Bazen hiç yapmıyor. Kablo boştaysa da yapıyor bilgisayara takılı ise de yapıyor. Ama telefona takarsan jakı cızırtı yapmıyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
forum nedir? adlı çalışma.
Bozuk bir telefon jakı bulup takın hocam boşta duracağı zamanlarda.
sizin oralar çok nemli bence. Havadan cereyan yapıyor amfi.Geyik hayırlı bir şeye vesile olsun direrekten yazıyorum. Okulun amfisi çok fazla cızırtı yapıyor. Bazı günler çok bazı günler az. Bazen hiç yapmıyor. Kablo boştaysa da yapıyor bilgisayara takılı ise de yapıyor. Ama telefona takarsan jakı cızırtı yapmıyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
hocam topraklama çözüm olabilir mi acaba ?Geyik hayırlı bir şeye vesile olsun direrekten yazıyorum. Okulun amfisi çok fazla cızırtı yapıyor. Bazı günler çok bazı günler az. Bazen hiç yapmıyor. Kablo boştaysa da yapıyor bilgisayara takılı ise de yapıyor. Ama telefona takarsan jakı cızırtı yapmıyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
Aynen, nemli bir bölgedeyim.sizin oralar çok nemli bence. Havadan cereyan yapıyor amfi.
Deneyeyim bi. Eski hat da topraklı gibi ama gene fatih kabinetinin içine takayım bakalım çözülecek mi.hocam topraklama çözüm olabilir mi acaba ?
Konu neydiYoksa konu ölüyor mu...
mavi renkli bahçe hortumu ile 2-3 kere şak şak şak vurmayı denedin mi hocam?Geyik hayırlı bir şeye vesile olsun direrekten yazıyorum. Okulun amfisi çok fazla cızırtı yapıyor. Bazı günler çok bazı günler az. Bazen hiç yapmıyor. Kablo boştaysa da yapıyor bilgisayara takılı ise de yapıyor. Ama telefona takarsan jakı cızırtı yapmıyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
Sadece amfi değil hocam, bilgisayarın da topraklı prize takıldığından emin olun.Aynen, nemli bir bölgedeyim.
Deneyeyim bi. Eski hat da topraklı gibi ama gene fatih kabinetinin içine takayım bakalım çözülecek mi.
Ucuzluk marketlere suyu gördükçe uzayan içi büzüşük hortumlar geliyor artık. Onlarla olur mu acaba?mavi renkli bahçe hortumu ile 2-3 kere şak şak şak vurmayı denedin mi hocam?
Ucuzluk marketlere suyu gördükçe uzayan içi büzüşük hortumlar geliyor artık. Onlarla olur mu acaba?
Neden 42? Hortum konusuna gidip 43 yapalım bence.O hortumlar çok büzüşük geliyor. Bence kolay çözülmezler. Bir 42 sayfa yolu var.
Var mıyız? Ya da bu konu şuan mevcut mu? Ne ye göre var? Ya da yok?Varoluş aslında tüm sorunların kaynağıdır denilebilir mi?