Hangi ilçedesiniz hocam?msa' Alıntı:Dalga geçmiyorum arkadaşlar. Eğitici formatör aradı, yazı geldi dedi. Milli eğitim müdürlüğüne çağırdı beni ama bugün yerinde yoktu. İşi çıkmış, yerinden ayrılmış. Yazı elime geçer geçmez koyarım.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?murat_alb' Alıntı:Arkadaşlar müdür yardımcımz çağırdı ve dün gelen bir maili gösterdi. Okula ilçe mem'den 02/10/2012 tarih saat 16:41'de
"Okul BT Formatör öğretmenlerinin görevlendirilmesi 30/06/2012 tarihinde sona ermiş olup, görevlendirmelerle ilgili Müdürlüğümüze herhangi bir resmi yazı gelmemiştir. Okul BT Formatör görevlendirmesi ile ilgili lüzumsuz yazışmalara mahal verilmemesi hususunda;
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."
şeklinde bir mail gelmiş. Pek anlayamadım ne yapmalıyız.
KöfteHoRr' Alıntı:siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?murat_alb' Alıntı:Arkadaşlar müdür yardımcımz çağırdı ve dün gelen bir maili gösterdi. Okula ilçe mem'den 02/10/2012 tarih saat 16:41'de
"Okul BT Formatör öğretmenlerinin görevlendirilmesi 30/06/2012 tarihinde sona ermiş olup, görevlendirmelerle ilgili Müdürlüğümüze herhangi bir resmi yazı gelmemiştir. Okul BT Formatör görevlendirmesi ile ilgili lüzumsuz yazışmalara mahal verilmemesi hususunda;
murat_alb' Alıntı:Arkadaşlar müdür yardımcımz çağırdı ve dün gelen bir maili gösterdi. Okula ilçe mem'den 02/10/2012 tarih saat 16:41'de
sen başka ilde felanmısın hocam...msa' Alıntı:Ben bugün başvurdum arkadaşlar. BT rehber öğretmen olarak görevlendiriyorlar.
bilogrtmn1' Alıntı:Bende başvurunu formunu doldurup idareye verdim. Yarın üst yazıyla birlikte milli eğitime gidip yazımı elden takip edeceğim..
mustafa431' Alıntı:sen başka ilde felanmısın hocam...msa' Alıntı:Ben bugün başvurdum arkadaşlar. BT rehber öğretmen olarak görevlendiriyorlar.
msa' Alıntı:Ben bugün başvurdum arkadaşlar. BT rehber öğretmen olarak görevlendiriyorlar.
plans' Alıntı:resmi yazı gelmeden dilekçeyi vermek mantıklı mı bilemedim şimdi