Hayirli olsun hocam, ne güzel gelmiş yazınız. Benmi sabırsızım bilmiyorum ama Selçuklu neyi bekliyor anlayamadım. Bizim okula yazı gelmedi bile. Yarın ders programı değişecek, bi belli olsaydı iyi olacaktı.guvennet' Alıntı:arkadaşlar ben karataydayım.. bizim okula da gelmiş mail le hem de dün akşam üzeri...
son başvuru ne zamanmış hocamasege' Alıntı:Selçuklu meb den yeni yazı geldi...
havsaro' Alıntı:ben de meramdayım ve ilçe formatörünü aradım. Kursları varmış onların da yazıdan haberleri yokmuş. Sonra tekrar döndü bana bugün(cuma) ya da pazartesi başvuruları almaya başlayacaklarını söyledi. Şube müdürüne imzaya gitmiş yazı okullara gönderilmek üzere. 15ine kadar süresi var dedi. İlk baş Fatih kapsamındaki okullar olacak haberiniz olsun dedi. Bt Sınıfı olan her okulda görevlendirme de yapmayabilirler diye bir söylenti var. Bunu duyan oldu mu.
arkadaş yazının nesini inceliyorlar anlamadım.yeğitekten gelen pdf leri direkt okul maillerine at gitsin.bu kadar basitmaximur' Alıntı:şimdi meram ilçeyi aradım yazıyı inceliyorlarmış yazı okullara henüz gönderilmedi acele etmeyin zaman var diyorlar