KONYA BT Rehber Öğretmen Görevlendirme Yazısı Geldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: KONYA Formatörlük Yazısı Geldi

Arkadaşlar ilçelere bt rehber öğretmenlik görevlendirmesi ile ilgili yazı ilden gönderildi.15 EKİM'e kadar başvurular devam edecek.

arkadaşlar karatay ilçe mem formatörü nün telefonu olan varsa bana bi yollayabilir mi özelden?

arkadaşlar yazı gelmeden başvuru yapan var mı şimdi. Yapabilirmiyiz.

ya bu yazı ne zaman gelecek? ilçelerden haberi olan varmı?

benim okulun il milli eğitim binasına uzaklığı 1 km yoktur, bize gelmeden ilçelere gidiyor yazı...

beklemekten yoruldum artık.dönemin başından beri formatörlükle ilgili bi gelişme olurmu diye bekliyorduk şimdide BTR için. dönemin ortası geldi hala bi gelişme yok...

arkadaşlar ben karataydayım.. bizim okula da gelmiş mail le hem de dün akşam üzeri...

guvennet' Alıntı:
arkadaşlar ben karataydayım.. bizim okula da gelmiş mail le hem de dün akşam üzeri...
Hayirli olsun hocam, ne güzel gelmiş yazınız. Benmi sabırsızım bilmiyorum ama Selçuklu neyi bekliyor anlayamadım. Bizim okula yazı gelmedi bile. Yarın ders programı değişecek, bi belli olsaydı iyi olacaktı.

Arkadaşlar karataydan bir arkadaşım ayın 8'inde başvuruların son olduğunu söyledi meram'da yazı hala yok bilgisi olan var mı?

hala meram da tık yok. ayın 8inde nasıl sonmuş.oyle sacmalık mı olur.10 u olması mantıklı ama p.tesi sabah gönderip akşam a son mu dıyecekler.hem anlamadığım karatay göndermiş de selçuklu ve meram da niye tık yok enteresan

hemşo 11 ekime kadar okulların yazıyı ilçeye, 15 ekime kadar da ilçenin yazıyı ile ulaştırması isteniyor

şimdi meram ilçeyi aradım yazıyı inceliyorlarmış yazı okullara henüz gönderilmedi acele etmeyin zaman var diyorlar

Selçukludayım. Okula geldi yazi ve bende az önce başvurumu yaptım çok şükür. Ama idare hala mesai saatini pek kavrayamamış. O konuda yine bi tartışma olacak gibi

sadece fatih projesi yazmışlar aşağıda bir bt sınıfı olan demesine rağmen..

selçukludayım yazı gelmedi. idare 8.30 15.30 dur diyo

ben de meramdayım ve ilçe formatörünü aradım. Kursları varmış onların da yazıdan haberleri yokmuş. Sonra tekrar döndü bana bugün(cuma) ya da pazartesi başvuruları almaya başlayacaklarını söyledi. Şube müdürüne imzaya gitmiş yazı okullara gönderilmek üzere. 15ine kadar süresi var dedi. İlk baş Fatih kapsamındaki okullar olacak haberiniz olsun dedi. Bt Sınıfı olan her okulda görevlendirme de yapmayabilirler diye bir söylenti var. Bunu duyan oldu mu.

havsaro' Alıntı:
ben de meramdayım ve ilçe formatörünü aradım. Kursları varmış onların da yazıdan haberleri yokmuş. Sonra tekrar döndü bana bugün(cuma) ya da pazartesi başvuruları almaya başlayacaklarını söyledi. Şube müdürüne imzaya gitmiş yazı okullara gönderilmek üzere. 15ine kadar süresi var dedi. İlk baş Fatih kapsamındaki okullar olacak haberiniz olsun dedi. Bt Sınıfı olan her okulda görevlendirme de yapmayabilirler diye bir söylenti var. Bunu duyan oldu mu.

fatih kapsamındaki okullar hangisi bir bilgisi olan var mı?

nasıl konyaymış ya her yerde verilen görev görevlendirme neden bu kadar problem oluyor sanki , fatih projesi kapsamında sadece liseler mi var ?

maximur' Alıntı:
şimdi meram ilçeyi aradım yazıyı inceliyorlarmış yazı okullara henüz gönderilmedi acele etmeyin zaman var diyorlar
arkadaş yazının nesini inceliyorlar anlamadım.yeğitekten gelen pdf leri direkt okul maillerine at gitsin.bu kadar basit

dün 6. dersde yazı geldi. selçukludayım

Konyadaki arkadaşlarım.
Bakın görev süresi ile ilgili aynı tutumu sergileyelim lütfen.
Çalışma saatlerimizde ders dışındaki zamanları ders çizelgesine BTR olarak vermek zorundalar. Yani 30 saat üstü yok. Normal bir öğretmen gibi dersimize gireceğiz, ders haricinde de BTR hizmetlerini yerine getireceğiz. Bittiğinde ise her öğretmen gibi evimize gideceğiz. Bu konuda duyarlı ve hep birlik davranalım. Malum bizim idareciler yine 8-5 okula tıkmaya çalışırlar, gelmeyin lütfen bu aldatmacaya.

İyi çalışmalar.

evet fazla çalışıpta piyasayı yükseltmeyin ayrıca, birbirimizi örnek verelim şu okulda böle aç sor diye. ders programından fazla duran olursa normu düşsün, 3 okula gitsin.

cuma günü okula geldi ve ben de başvuru yaptım. 30 saat diye belirttim orda nasıl yazıyosa öyledir dediler. tepki göstermediler. inş. hayırlı olur benim için. fatih projesi ve ya çalışır bt la. ı olmak zorunda diyo yazıda.

Geri