KONYA BT Rehber Öğretmen Görevlendirme Yazısı Geldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
cuma günü müdür aynı tepkide bulundu. 8- 5 okulda tutmak istediğini söyledi bende yazıyı bıraktım bi zahmet inceleyiverin orda yazıyor sabahçı yada öğleci olmamız gerekiyor deyip çıktım. daha başvuru yazısı gelmedi yarın ne söyleyecek bakalım

bizede cuma gunu yazı geldi daha basvuru yapmadım. yarın veya salı yaparım sadece kendi oklumu (ilköğretim)yazmayı dusunuyorum.liseyi yazmayacagım tek tercih yapmayı dusunuyorum, eger 3 tercih zorunlu degilse. baska okula gitmek istemiyorum. sizler nasıl düşünüyorsunuz.

Ben ilden bu yazının gönderilmiş olmasına şaştım kaldım. Şimdi bakan bu ücretleri ordakilerden geri alırsa ne olacak? :D

Re: KONYA Formatörlük Yazısı Geldi

havsaro' Alıntı:
Bt Sınıfı olan her okulda görevlendirme de yapmayabilirler diye bir söylenti var. Bunu duyan oldu mu.
Bu söylentiyi çıkaranların aklından şüphe ediyorum. Yazı açık ve net. Bt labı varsa görevlendirmeyi yapacaklar mecbur.

bizim idare 30 saat dersine girecen , formatör olursan yine yapalım diyor. Sınıf rehberliğin devam eder diyor. Okulda açıkta kalmış bütün derslere giriyorum, bende dedimki 8 saat bilişim teknolojileri dersimde başkasına girmem dedim. bakalım ne olacak.

Aslinda Konyadaki arkadaşlar hepimiz birlik olsak da çalisma saatleri her okulda farklilik göstermese. Bunun için gerekirse ilçe mem'lerle irtibata geçsek. Çünkü her idare farklı yorumluyor. En azından biz muhatap olmak zorunda kalmayiz bi yazi cikmasini sağlayabilirsek. diye düsünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz..

ben selçukludayım müdürüm 8-5 çalıştırmak istedi ama ben 8-5 olursa görev almayacağımı ve tek devrede işlerin yetişeceğini söyledim o da kabul etti böylece dilekçeyi imzalayıp verdim

olursa tek devre olmazsa istemiyorum deyip kararlı durmak lazım konyada hep birlikte böyle yaparsak hakkımızı korumuş oluruz

Aslında arkadaşlar azra arkadaşımızın dediği gibi ya hep beraber tüm bilişimciler birleşip konuşalım, ya da bizleri temsilen zümre başkanları bitefo sorumluları ve ilçe mem lerle, çalışma saatlerini tüm müdürlerin aynı uygulamalarını sağlama amaçlı bir konuşma, görüşme yapılabilir.

Çok zor bir şey değil. Lütfen iyi olan haklarımızı farklı uygulamalarla kötüye çevirmeyelim...

bu cumartesi Alaaddin tepesindeki çay bahçesinde buluşalım. ben pembe bir gül takacağım yakama. kravatımıda alnıma bağlayıp arkaya doğru saç gibi atacağım. bir elimde tornavida olacak. altımda mavi eşofman üstümde de gömlek ve önlük olacak. gömleğimin düğmeleri açık altında da klasik atlet olacak. ağacın birinin üstüne çıkacağım. "yeter artık üleeeeyynnn" diye bağırırım ara sıra beni görünce kesin tanırsınız herhalde.

ben selçukludayım okul e-mail adresine gelen yazıya göre konyada branş ve sınıf öğretmenleri okul tarafından teklif edilse bile görevlendirilmeyecek

ofkar' Alıntı:
ben selçukludayım okul e-mail adresine gelen yazıya göre konyada branş ve sınıf öğretmenleri okul tarafından teklif edilse bile görevlendirilmeyecek
benle birlikte matematikçi de başvurdu. birimiz öğleci diğerimiz sabahçı olacaktı

öyle bir yazı gelmedi bize.

zilal' Alıntı:
ofkar' Alıntı:
benle birlikte matematikçi de başvurdu. birimiz öğleci diğerimiz sabahçı olacaktı

öyle bir yazı gelmedi bize.

bu yazı akşama doğru geldi hocam

cakaba34' Alıntı:
havsaro' Alıntı:
Bt Sınıfı olan her okulda görevlendirme de yapmayabilirler diye bir söylenti var. Bunu duyan oldu mu.
Bu söylentiyi çıkaranların aklından şüphe ediyorum. Yazı açık ve net. Bt labı varsa görevlendirmeyi yapacaklar mecbur.

bugün şube müdürleri bizim okuldaydı. ama ben yetişemedim konuşmalarına. onlar gittikten sonra müdür yardımcısı sadece liselere görevlendirme yapılcak, ilkokullara yapılmayacakmış dedi. ve olursa da çalışma saatleri eskisi gibi (8-17) olacakmış herhangi bi değişiklik olmayacak demiş şube müdürü.
bir şube müdürünün böyle söylemiş olabileceğine inanmak dahi istemedim. ancak müdür yardımcısı da hala eskisi gibi olacak demeye devam ediyor. bende yazının gayet açık ve net yazdığını söyledim, yorumlayamıyorsanız sizin sorunuz dedim.

azra' Alıntı:
bugün şube müdürleri bizim okuldaydı. ama ben yetişemedim konuşmalarına. onlar gittikten sonra müdür yardımcısı sadece liselere görevlendirme yapılcak, ilkokullara yapılmayacakmış dedi. ve olursa da çalışma saatleri eskisi gibi (8-17) olacakmış herhangi bi değişiklik olmayacak demiş şube müdürü.
bir şube müdürünün böyle söylemiş olabileceğine inanmak dahi istemedim. ancak müdür yardımcısı da hala eskisi gibi olacak demeye devam ediyor. bende yazının gayet açık ve net yazdığını söyledim, yorumlayamıyorsanız sizin sorunuz dedim.

senin müdür yardımcısı seni kandırmaya çalışıyor bence. okula gelipte niye bt rehberden bahsetsin. kimsenin sorduğunuda zannetmiyorum sen yoksunya seni panik halinde 8-5 e zorluyor çakal. hem şube müdürüde ne olaki. yeğitekten daha mı üstün.

bende anlayamıyorum zaten ne yapmaya çalıştıklarını. hergün bi şekilde bu konuyu açıyorlar ve 'sen kendi kendine plan yapma biz nasıl istersek öyle olacak' demeye getiriyorlar lafı. bıktım artık onlarla kavga etmekten çok yoruldum gerçekten. bu arada görevlendirmeler ne zaman belli olacak bi haber varmı? bir an önce belli olsada bizde ne olduğumuzu bilsek...

Geri