Bu söylentiyi çıkaranların aklından şüphe ediyorum. Yazı açık ve net. Bt labı varsa görevlendirmeyi yapacaklar mecbur.havsaro' Alıntı:Bt Sınıfı olan her okulda görevlendirme de yapmayabilirler diye bir söylenti var. Bunu duyan oldu mu.
benle birlikte matematikçi de başvurdu. birimiz öğleci diğerimiz sabahçı olacaktıofkar' Alıntı:ben selçukludayım okul e-mail adresine gelen yazıya göre konyada branş ve sınıf öğretmenleri okul tarafından teklif edilse bile görevlendirilmeyecek
zilal' Alıntı:benle birlikte matematikçi de başvurdu. birimiz öğleci diğerimiz sabahçı olacaktıofkar' Alıntı:ben selçukludayım okul e-mail adresine gelen yazıya göre konyada branş ve sınıf öğretmenleri okul tarafından teklif edilse bile görevlendirilmeyecek
öyle bir yazı gelmedi bize.
cakaba34' Alıntı:Bu söylentiyi çıkaranların aklından şüphe ediyorum. Yazı açık ve net. Bt labı varsa görevlendirmeyi yapacaklar mecbur.havsaro' Alıntı:Bt Sınıfı olan her okulda görevlendirme de yapmayabilirler diye bir söylenti var. Bunu duyan oldu mu.
azra' Alıntı:bugün şube müdürleri bizim okuldaydı. ama ben yetişemedim konuşmalarına. onlar gittikten sonra müdür yardımcısı sadece liselere görevlendirme yapılcak, ilkokullara yapılmayacakmış dedi. ve olursa da çalışma saatleri eskisi gibi (8-17) olacakmış herhangi bi değişiklik olmayacak demiş şube müdürü.
bir şube müdürünün böyle söylemiş olabileceğine inanmak dahi istemedim. ancak müdür yardımcısı da hala eskisi gibi olacak demeye devam ediyor. bende yazının gayet açık ve net yazdığını söyledim, yorumlayamıyorsanız sizin sorunuz dedim.