sadel' Alıntı:50 puanla ilçe merkezi gelir mi arkadaşlar,köy mü yazmalıyım köylerde bt sınıfı durumu nasıl? fikre ihtiyacım var :? :? :?
sadel' Alıntı:50 puanla ilçe merkezi gelir mi arkadaşlar,köy mü yazmalıyım köylerde bt sınıfı durumu nasıl? fikre ihtiyacım var :? :? :?
yorukali' Alıntı:Tercihimi yaptım valla gazam mubarek olsun// Gelmezse nasıl olsa Aksaray Eskil'deyim
---------------------------------------
Akşehir - Mualla Nigar Yamaç
Akşehir - Yıldırım
Akşehir - Cumhuriyet
Arkadaşlar bir de Selçuklu- Bosna tarafını isteyecek var mı aranızda?
fatihflies' Alıntı:Arkadaşlar beniim puanım 50 Merkez veya ilçe merkezleri meslek liseleri gelir mi acaba?
tayinci' Alıntı:fatihflies' Alıntı:Arkadaşlar beniim puanım 50 Merkez veya ilçe merkezleri meslek liseleri gelir mi acaba?
BUNUN CEVABI SANIRIM 15 HAZİRANDA
fatihflies' Alıntı:tayinci' Alıntı:fatihflies' Alıntı:Arkadaşlar beniim puanım 50 Merkez veya ilçe merkezleri meslek liseleri gelir mi acaba?
BUNUN CEVABI SANIRIM 15 HAZİRANDA
Öyle hocam da... Bu yazılanlara göre az da olsa bir fikir sahibi olabiliriz.Ama puanlara bakılırsa herhalde yine bu sene de buradayız... :cry: :cry:
hacar' Alıntı:ben şu sıraya göre yaptım tercihlerimi
selçuklu
karatay
meram
bosna yazmadım hiç, eşim rehber öğretmen o da istedi onunki meram a benimki bosna ya çıkarsa biteriz...
aga33' Alıntı:yörükali gardaş bende yörüğüm
sen nerelisin
yörük türkün özüdür türkün ta kendisidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
cesuryürek' Alıntı:öncelikle şunu söyleyim ben konya merkez yerine ilçeleri yazardım çıkma şansı yüksek olurdu ikinci bir duyum aldığıma göre formatörlerin her ne kadar başvuru yapsalarda bakanlık sıkıntı çıkaracak benden söylemesi tayininiz çıkmazssa hiç şaşrımayın
Hocam Çavuşcuda az balık tumadık , şeker fab. 5 sene kaldık bizde ılgına selamyorukali' Alıntı:aga33' Alıntı:yörükali gardaş bende yörüğüm
sen nerelisin
yörük türkün özüdür türkün ta kendisidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ilgınlıyım kardeşim, Misafirli köyünden.. Gölün yakınında bu köy
Umarım dediğiniz gibidir hocam , ama diğer branşlarda varsa puanlar neden bu kadar düşük ?unlem' Alıntı:mezbele hocamın yazdığı liste konyaya tayin isteyecek herkesi kapsıyor. sadece bilişimciler değil.
milletin garezi bizeymiş hocam aptallık yaptık zamanında yapıp gelelim doğu görevimizi diye ve ardımızda kimleri bıraktık...ama kalmaz bu kadar hak kimsede ummadıkları yerden çıkar :xtayinci' Alıntı:arkadaşlar 24 okul açılacak muhtemelen 6 tane meslek lisesi olsa geriye 18 okul kalır.. bunlardan birere ikişer ilçelere olsa merkeze 6-7 okul açılır.. her büyük ilçeyeden 1 veya maksimum 3 okul açılır.. ya sonuç olarak ben yıllardır doğuda çekiyorum.. bakanlık şuan konyadaki 300 kadar bilişimciyi mecburi hizmet affı kapsamına sokup orada bırakıyor.. hiç utanmadanda 24 okul açıyor.. ya bu forumdan kaç defa uzaklaştırıldım kötü şeyler yazdım diye.. demiyorum ama diyeceğim herşeyi hak ediyorlar bence.. böyle vicdansızlı olmaz.. hani bir sürü okul açılacaktı.. nasıl bir motivasyonla derse gireceğiz biz.. orada merkezde belkide şubatta atanan 3 puanlı bir öğretmen bile vardır.. ya bu olay tamamen rezillik değilmi.. ben bunu bir türlü kabullenemiyorum.. ya anam babam yaşlı kardeşlerim vb bana memlekette ihtiyaçları var.. beni yıllarca doğuda tuttular burada müthiş zor şartlarda kendi haklarımızdan bile olduk.. her türlü hastalığa kapıldık.. canımızı zor kurtardığımız günler bile oldu.. ben kesinlikle anlamıyorum.. şimdi geçen ay atanan bir öğretmen konyanın merkezinde nargile kafeye gidecek alış veriş merkezine gidecek profösörlere gerekirse muayene olacak hastanede.. ama biz..
çok çok üzgünüm..