Hangi okul hocam hayırlı olsun.tayinci' Alıntı:YAŞASIN..................... KONYA MERKEZZ...
ofkar' Alıntı:selçuklu - mehmet nuri küçükköylü io atandım 128 puanla
ofkar' Alıntı:selçuklu - mehmet nuri küçükköylü io atandım 128 puanla
hacar' Alıntı:selçuklu kız meslek 1. tercihim
herkese hayırlı olsun hadi yazın siz de bakalım kimler nerelere gittiler...
irembilisim' Alıntı:ofkar' Alıntı:selçuklu - mehmet nuri küçükköylü io atandım 128 puanla
Allah kolaylık versin hocam. Müdürü ile 1,5 yıl çalıştım da...
ofkar' Alıntı:irembilisim' Alıntı:ofkar' Alıntı:selçuklu - mehmet nuri küçükköylü io atandım 128 puanla
irembilisim hocam hayırdır ne gibi problemler yaşadınız müdürle beni korkutmayın şimdiden
özelden yazabilirsiniz
tayinci' Alıntı:ofkar' Alıntı:irembilisim' Alıntı:ofkar' Alıntı:selçuklu - mehmet nuri küçükköylü io atandım 128 puanla
irembilisim hocam hayırdır ne gibi problemler yaşadınız müdürle beni korkutmayın şimdiden
özelden yazabilirsiniz
müdürler artık koltuklarına kazık çakmıyorlar.. gider yakında belki gitmiştirde..
hocam akşehirden meslek lisesinimi isticen iöo mucubido' Alıntı:90 son tercihlere doğru akşehir
konya dan mı geliş gidiş yapıyorsunuzseyma' Alıntı:ben zar zor eş durumundan burnumun ucunu girdirebildim konyaya 122 puanım vardı, geçen yıl ağustosta eş durumundan geldim. İl dışında hiç bi yer yoktu çünkü. gele gele güneysınıra geldim tabi Hergün gidiş geliş yapıyorum
Bahadır1980' Alıntı:2013 Konya Merkez için İl Dışı için tayin isteyecek arkadaşlar kaç puanınız var yazar mısınız? Şuan mebbiste hizmet puanım hesaplanmıyor. Yaklaşık 140-150 arası olur.