hocam ders saatlerini girdiğimiz ekrana zil sesi de ekleyebilir misiniz? öğretmenler odasında zil çalmasını istiyoruz da, şuan sizin programınızla birlikte supper zill i de kullanıyoruz, çok zor olmayacaksa zil sesi de eklerseniz seviniriz.Parhelion' Alıntı:arkadaslar chromeun yeni surumu (v50) ile ilgili bir uyumsuzluk var aksama duzeltip guncelleme atacagim
Şimdiden teşekkürler..Parhelion' Alıntı:arkadaslar chromeun yeni surumu (v50) ile ilgili bir uyumsuzluk var aksama duzeltip guncelleme atacagim
Parhelion' Alıntı:Uygulama güncellenmiştir. Yeni sürümün kendiliğinden indirilmesini bekleyebilir veya Uzantılar ekranından güncellemeyi tetikleyebilirsiniz. (Tabi şu an için hemen gelmeyebilir sabah deneyebilirsiniz.)
v2.3.3
* Yeni Chrome sürümü ile meydana gelen saatin güncellenmemesi sorunu giderildi.
* Programlara Cumartesi-Pazar günleri eklendi.
* TRT Haber modülündeki kilitlenme sorunu için farklı bir yöntem denendi.
hocam yedek dosyasini acin en alt satirda version var onu 2.3.3 yapip kaydedin tekrar deneyin sorun olmamasi lazimalgoritmax' Alıntı:Parhelion' Alıntı:Uygulama güncellenmiştir. Yeni sürümün kendiliğinden indirilmesini bekleyebilir veya Uzantılar ekranından güncellemeyi tetikleyebilirsiniz. (Tabi şu an için hemen gelmeyebilir sabah deneyebilirsiniz.)
v2.3.3
Hocam saat sorununu bir türlü çözemeyince yedek alıp uzantıyı kaldırdım ve tekrar kurdum. Fakat yeni bir uygulamaya ait diyerek almış olduğum yedeği kabul etmiyor. Bir sürü ders programı vs. emek var. Kurtarma ihtimalimiz var mıdır?
Parhelion' Alıntı:hocam yedek dosyasini acin en alt satirda version var onu 2.3.3 yapip kaydedin tekrar deneyin sorun olmamasi lazimalgoritmax' Alıntı:Parhelion' Alıntı:Uygulama güncellenmiştir. Yeni sürümün kendiliğinden indirilmesini bekleyebilir veya Uzantılar ekranından güncellemeyi tetikleyebilirsiniz. (Tabi şu an için hemen gelmeyebilir sabah deneyebilirsiniz.)
v2.3.3
Hocam saat sorununu bir türlü çözemeyince yedek alıp uzantıyı kaldırdım ve tekrar kurdum. Fakat yeni bir uygulamaya ait diyerek almış olduğum yedeği kabul etmiyor. Bir sürü ders programı vs. emek var. Kurtarma ihtimalimiz var mıdır?
edit: bu arada önceden trt haber ilgili kapanma sorunu yasayan arkadaslar bu surumdeki durumdan haberdar ederlerse sevinirim
o sorun bizde de var hocam pc yi değil de programı aç kapa yapınca da düzeliyor.acer50' Alıntı:hocam ben de şöyle bir sorun oluyor, bağlı olduğu bilgisayar sürekli açık zaten, hafta içi hiç bir sorun yok. Ama her pazartesi, tarih ve saat doğru olmasına rağmen nöbetçi personel bölümünde haftasonu ibaresi yazıyor, tarih ve saat doğru pazartesi ama nöbetçi bölümü çalışmıyor. Pc yi yeniden başlatınca düzeliyor. Çok önemli bir hata değil ama bilginiz olsun
Parhelion' Alıntı:guncelleme sonrasinda mi oldu hocam