İlk mesajda mevcut. Oradaki yönergeleri okuyarak hemen kullanabilirsiniz. Parhelion hocamızın emeğine sağlık. Biz de kullanıyoruz ve memnunuz.Lcdpano kodu varmi. Kim yaptıysa paylasabilirmi
Teşekkür ederiz hocam, ellerinize sağlık okulumda yarın kullanacağım. Türkçe karakter sorunu var, nasıl çözebiliriz.Arkadaşlar Chrome uygulaması olan sürümü kullanıyorsunuz sanırım.
Yeni sürüm www.lcdpano.net üzerinde yayındadır.
Merhaba hocam, böyle bir sorun ilk kez sizden geldi. Tarayıcınız ve sürümü nedir acaba?Teşekkür ederim
Teşekkür ederiz hocam, ellerinize sağlık okulumda yarın kullanacağım. Türkçe karakter sorunu var, nasıl çözebiliriz.
Sorun çözüldü hocam, sanırım sistem ingilizceydi ondan mı oldu bilmiyorum. Hallettim gayet başarılı 3 gündür kullanıyoruz.Merhaba hocam, böyle bir sorun ilk kez sizden geldi. Tarayıcınız ve sürümü nedir acaba?
Hocam ilk defa kullanacağım, kurulum ve ayarlamasını nasıl yapıyoruz ??Sorun çözüldü hocam, sanırım sistem ingilizceydi ondan mı oldu bilmiyorum. Hallettim gayet başarılı 3 gündür kullanıyoruz.
Hocam uygulamayı https://app.lcdpano.net adresinden açıyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz. Bir üyelik vs yoktur.Hocam ilk defa kullanacağım, kurulum ve ayarlamasını nasıl yapıyoruz ??
hocam öncellikle elinize sağlık. ben de benzer bi soru soracağım. tvde ekrana yansıtmak için düzenleme de tv üzerinden mi yapılmalı? yoksa kendi pcdem düzenleme yapıp tv de açabilir miyim? yani netten mi çekiyor bilgileri cihazdan mı? teşekkürler şimdiden.merhaba. bizim okuldaki tv ye rasperry pi bağlı ve bu lcdpano uygulamasını kullanmak istiyoruz. Uygulamayı fare klavye takmadan kendi bilgisayarımdan uzaktan kontrol edebilir miyim?
netsupport ile yapabilirsinizmerhaba. bizim okuldaki tv ye rasperry pi bağlı ve bu lcdpano uygulamasını kullanmak istiyoruz. Uygulamayı fare klavye takmadan kendi bilgisayarımdan uzaktan kontrol edebilir miyim?
Hocam tv'nin kendi tarayıcısını kullanmaktan bahsediyorsanız onlarda birçok fonksiyon kısıtlı olduğu için uygulama açılsa da doğru çalışmayabilir. TVye bir bilgisayar bağlamanız gerekiyor.hocam öncellikle elinize sağlık. ben de benzer bi soru soracağım. tvde ekrana yansıtmak için düzenleme de tv üzerinden mi yapılmalı? yoksa kendi pcdem düzenleme yapıp tv de açabilir miyim? yani netten mi çekiyor bilgileri cihazdan mı? teşekkürler şimdiden.